Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan sıkıldım

rosechine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
362
1
46
İstanbul
merhaba senelerdir siyah saç kullanıorum tenim bugday ama artık farklı bi saç denemek istiyorum..saçımın kendi rengi koyu kestane.geçen yıl siyah boyatmıştım dipleri epey açıldı ..kuaförüm birçok işlemden geçmesi lazım dedi ama renk konusunda hala kararsızım .aslında ilk aklımda olan renk koyu karamelli aralarda ışıltı olan bi saç ..arkadaşlarımda röfleyi dene diyorlar..sizden yardım istediğim nokta şu;saçımı evde bitkisel yöntemlerle kendim açabilirmiyim ve açtıktan sonra ne rengi denemeliyim?

Bitkisel yağlarla beyaz sabunlarla biraz olsa açılıyor ama beyaz sabuna dayanmak sabır istiyo saç kremleri sürsen bile keçe gibi çok sert ve mat duruyor.
Bende siyaha boyattım ve biraz bu yöntemlerle akıttım dipleri kendi rengim uçları açıldı ortalar biraz siyah gibi anlayacağın saçma sapan bi hal aldı
Saçlarını doğal yöntemle açsan bile siyah boya gerçekten çok zor akıyor o yüzden rengini kuaföre biraz açtır derim çünkü sapsarı olursa çok yanar ve üstüne istediğin rengi boyat. Yaz tatilinde bnde böyle yapıcam cnm. İnş. istediğin renge kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…