• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan Sarıya :)

daha çocuk yaşta saçlarınızımı boyamaya başladınız aileniz iyi bişey dememiş.ben saçımı boyamaya 20 yaşımda başladım saçlarınızla uğraşmayı bırakın kafanızı derslere verin süslenmeye çok zaman bulursunuz merak etmeyin

derslerime zaten zaman ayırıyorum ..ayrıca 17 yaşındayım cocuk değilim erken başlamış olabilrim boyaya ama sacımda bu zamana kadar pişman olucağım bişey olmadı . süslenmeyede derslerede zaman ayırıyorum :19:

bencede ilkn resim,şimdi ne desek sana ters gelicek bari en yakışan olsun ama dimi :) siyahta güzel ama sert durmuş gibi ilk resmi çok begendim

allah özendirmesin allah şaşırtmasın. ne denilir... ablam bu yaşta saçınla uğraşırsan 40ında uğraşacak saç kalmaz kafanda...

derslerle kardeşimizin açtığı konunun ne alakası var allah aşkına sadece fikir danışmak istemiş bu kadar sert olmanıza gerek yok süsüne düşkün diye tembel anlamına gelmiyor bu çok yanlış yorum yazmayın bari kırıcaksanız insanları hiç hoş değil. resimlere gelince 3. resmi yakıştırdım ben surat güzeline:49:

derslerle kardeşimizin açtığı konunun ne alakası var allah aşkına sadece fikir danışmak istemiş bu kadar sert olmanıza gerek yok süsüne düşkün diye tembel anlamına gelmiyor bu çok yanlış yorum yazmayın bari kırıcaksanız insanları hiç hoş değil. resimlere gelince 3. resmi yakıştırdım ben surat güzeline:49:

tamamen sana katılıyorum canım...
:54::54:

evet yani tembellikle ne alakası var ozaman çalışkan olmak için paspal geziyim teşekkür ederimm :) sacımın rengini değiştirdimm modelinideee ekLerimmm fotoğrafını :D :54:

Back