ben başka birşey sorucam okulda kızmıyorlar mı boyalı saçayahu bizim zamanımızda olsa kıyameti koparırdı hocalar:96: bizim zamanımızda nedemekse sanki çok yaşlıyım
çok katılıyorum sizee evet bizim zamanımızdaa boya aklımızdan bile geçmezdii şimdii ne rahat yaaa ben de anlamıyorum bu işleri:2:
bizim zamanımızda dediğin boya aklımızın ucunda geçmezdi..renkte bilmezdik,makyaj malzemesi adıda bilmezdik..her pazt.si tefitişten geçerdik.etek boyu,saç rengi,makyaj ws.bunlara bakarlardı.. birisinde erkek hoca sırf saçlarım at kuyruğu toplanmış diye yanında beklettirip hususi ördürttüşimdi okula gittiğimde bakıyorum,rujlar,pudralar,fondötenler,göz kalemleri,mavi rimeller,enteresan saç boyaları, piercingler.. aynı okulda bize neler yapıyorlardı wallahiii..ahh ahh
bizim müdür sürekli odasındaydı görmezdi zatenhem saçLarım inatçı dediğim gibi dinLeniyoLar zaten eLimde kaLmazLar
aLışkın onLar banahem çok sarı bana inanılmaz kötü duruyo onuda denedim size ressimlerimi koycam yaa zahmetli ama oLsunn .D
Su anki haLimin fotoğrafı yokta bunlarla idare edin
ressimLerim ekLentide Yeni fotoyu çekince koyarım :) bunLardan hangisi güzeL ?
ay ay surat güzeli seniii,kız ne güzelmiş gözlerin ablam.ama yapma bak sarı marı yaşın küçük belli sırıtır sende.
bu arada kızlar benim saçlar pilatin sarısı ama diplerden çıkınca çok kötü durdu.şimdi ayarlayamadım kuaföre gidemem bu aralar.evde kendim yapamazmıyım?
bana bi anlatsanız biliyosanız.en azından marka verseniz kendim yapayım diyorum çok sırıtıyo böylede.
ay ay surat güzeli seniii,kız ne güzelmiş gözlerin ablam.ama yapma bak sarı marı yaşın küçük belli sırıtır sende.
bu arada kızlar benim saçlar pilatin sarısı ama diplerden çıkınca çok kötü durdu.şimdi ayarlayamadım kuaföre gidemem bu aralar.evde kendim yapamazmıyım?
bana bi anlatsanız biliyosanız.en azından marka verseniz kendim yapayım diyorum çok sırıtıyo böylede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?