Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan Sarıya :)

pelinaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
109
0
46
İstanbul
mrb arkadaşlar herkez konu açmış bende açıp serüvenimi yazim size

ben 16 yaşındayım saçımı boyamaya 13 yaşımda başladım doğal saçımın üstüne ilk defa siyah boyamıştım o rengi en az 1 sene kullandım sonra bende bir açık saç merakı başladı sarı-karamel-kumral gittim hemen saçımı kumral yaptım tabi siyah vardı saçımda olmamıştı aklınıza gelcek her boyayı denedim en sonunda bu siteye girdim tarçın bakır konusunu gördüm gidiyim hemen yapim dedim yaptım saçım orealsiz resmen açıldı ilk önce bir kızıLLık oLdu sonra turuncuya döndü tatLı bir renk yakaLadım sonra kumral -karamel benzeri şeyLer de yaptım geçen saçlarımın uçlarını sarı yaptım üstlerinde küllü kumral çok güzeL oLdu ama yine değiştircem rengini saçımı her renk yaptım ama benim gibi inatçı olduğu için ne kuruluk oldu ne kopma ne dökülme nede yıpranma profesör oldum artık saçLa iLgiLi şeyLeri bana sorabiLirsiniz bide ben size bişey danışıcam fotoğraflarımı koyucam siyah saçlı halimi tarçın bakırlı falan sizde hangisinin güzeL oLduğu söyLerseniz sevinirim :):) yorumLardan sonra :)

ben başka birşey sorucam okulda kızmıyorlar mı boyalı saça yahu bizim zamanımızda olsa kıyameti koparırdı hocalar:96:bizim zamanımızda nedemekse sanki çok yaşlıyım

ben başka birşey sorucam okulda kızmıyorlar mı boyalı saça yahu bizim zamanımızda olsa kıyameti koparırdı hocalar:96:bizim zamanımızda nedemekse sanki çok yaşlıyım

çok katılıyorum sizee evet bizim zamanımızdaa boya aklımızdan bile geçmezdii şimdii ne rahat yaaa ben de anlamıyorum bu işleri:2:

kendi kendine yapıyor olman riskli ama.. saçların kendine gelsin biraz,saçla o kadar uğraşılmaz..birgün kopar ellerinde kalırlar dikkat et cnm
okulda ws birşey demiyorlarmıydı 13 yaşında neyse güle güle kullan .. ama yaşına yakışacak doğal duran renkleri tercih et.. suni görünmesin derim ben

Son düzenleme:
doğal sarışın bir arkadaşım saclarında 7 24 kullanırdı. kıvırcık sacları müdür inanmazdi kuaforden cıktıgını düşünürdü podyum degil burası falan derdi. sizin okulda da pek bir serbestmiş herşey. görelim artık saçlarını

çok katılıyorum sizee evet bizim zamanımızdaa boya aklımızdan bile geçmezdii şimdii ne rahat yaaa ben de anlamıyorum bu işleri:2:

bizim zamanımızda dediğin gibi boya aklımızın ucunda geçmezdi..renkte bilmezdik,makyaj malzemesi adıda bilmezdik..her pazt.si teftişten geçerdik.etek boyu,saç rengi,makyaj ws.bunlara bakarlardı.. birisinde erkek hoca sırf saçlarım at kuyruğu toplanmış diye yanında beklettirip hususi ördürttüşimdi okula gittiğimde bakıyorum,rujlar,pudralar,fondötenler,göz kalemleri,mavi rimeller,enteresan saç boyaları, piercingler.. aynı okulda bize neler yapıyorlardı wallahiii..ahh ahh

Son düzenleme:

ahh ahhh az çekmedik bacım:18:

Ben kolejde okudum, liseyi de kolejde bitirdim ama bizde bile hocalar her şeye bakardı değil 13 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi 12. sınıf olan bizlerin bile saçlarındaki boya kendini belli ediyorsa doğal renklere boyanması için ellerinden geleni yaparlardı. Liseden mezun olalı 2 sene olmadı henüz eski bir zamandan bahsetmiyorum yani, gerçekten çok şaşırdım, boyama arkadaşım yazık sana, saçlarına falan değil asla saçındaki boyayı gördüğünde senin hakkında olmadık laflar edecekleri için yazık sana ilerde istediğin gibi boyarsın zaten renkten renge ortaokuldan liseye ordan üniversiteye vs saçlarını boyarsan ilerde canın sıkılıp da değişiklik yapmak istediğinde saçlarını boyamak tatmin etmez seni.
Orta yaşta nasihat veren biri olarak da görme beni, benim gibi yorum yapanlara da kızma lütfen böyle şaşırıyorsak vardır bir bildiğimiz.

bence de saç boyamak için çok erken bir yaş. ayrıca ben de şaşırdım bizim okulda ve lisede de kontrol ederlerdi, saçlar illa toplanmalıydı. şimdi zaman değişmiş, ama yine de her okulda saç boyamaya izin verildiğini sanmıyorum

bizim müdür sürekli odasındaydı görmezdi zaten hem saçLarım inatçı dediğim gibi dinLeniyoLar zaten eLimde kaLmazLar

aLışkın onLar bana hem çok sarı bana inanılmaz kötü duruyo onuda denedim size ressimlerimi koycam yaa zahmetli ama oLsunn .D

Su anki haLimin fotoğrafı yokta bunlarla idare edin

ressimLerim ekLentide Yeni fotoyu çekince koyarım :) bunLardan hangisi güzeL ?

Eklentiler

• $31797_1354962486478_1603926276_30888841_1930350_n.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 68
  • $156289_1598874744132_1603926276_31438405_2802772_n.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 82
  • $216354_1817253803472_1603926276_31816077_4097973_n.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 81
  • $228108_1857891139380_1603926276_31878496_254847_n.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 69
  • $259997_1954460273548_1603926276_32001996_6466033_n.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 60

ay ay surat güzeli seniii,kız ne güzelmiş gözlerin ablam.ama yapma bak sarı marı yaşın küçük belli sırıtır sende.
bu arada kızlar benim saçlar pilatin sarısı ama diplerden çıkınca çok kötü durdu.şimdi ayarlayamadım kuaföre gidemem bu aralar.evde kendim yapamazmıyım?
bana bi anlatsanız biliyosanız.en azından marka verseniz kendim yapayım diyorum çok sırıtıyo böylede.

hiç denem arkadaşım çok zor bir renk platin yapabilme olasılığın çok düşük sen kuaföre zaman ayırmaya bak derim

turuncu abLam sağoL tek surat güzeLiyim zaten fizik yok şimdi yapmıycam zaten sarıyı uçlar sarı şimdi bende çok açık sarı iğrenç duruyo

dib boyası yapcan zaten abLam yaparsın evde neden oLmasın..

marka oLarak şaşıLmıycak iki marka var

PaLette
nevacoLor akLına bişey takıLırsa hep burdayıkk :))

bende sarıdan siyaha dönüyorum be güzelim...
sarı sürekli makyaj istiyor.. yüzünü soluk gösteriyor..
suratındaki izleri daha da görünüyor kılıyor..
düşün iyice :) :)

aynı durumdayım... nasıll olcak bendee bilmiyorum )

Sarıdan siyaha dönmüş bulunmaktayım yüzüme renk mi geldi ne

koyu olan güzel bence. bende zamanında saçlarımla çok oynadım. Beyazlarım vardı lisede boyamaya başladım kendi renginde. (siyah) sonra üniversitede sıkıldım. siyah upuzun gür parlak saçlarımı gittim açtırdım kırmızı yaptım. beğenmedim tekrar siyah tekrar açtırdım. kızıl, mavi ,yeşil, bakır , neredeyse her rengi denedim sarı hariç. evet saçlarım dayanıklı bişey olmaz diyordum ama. O eski hali hiç kalmadı. 2 yıldır sadece diplerini kendi rengine boyuyorum 2 3 ayda bir. ve şu anda dökülüyor sürekli uzatamıyorum. belki etkisini farketmiyo olabilirsin ama bu işlemler saça zarar veriyor mutlaka acısı bi yaşta çıkıyor. o yüzden bu kadar erken boyama bırak dipleri çıksın uzasın kendi doğal halinde. hem daha güzel ve genç gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…