• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan sarıya ?? :/

vampgirl

Vampires
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
220
4
96
İstanbul
merhaba. beyaz tenliyim. saçlarımda kına vardı. boya tutmaz dediler. dinlemedim. kendi saç rengime yakın ama daha koyu bir siyaha boyadım. beni boğduğunu düşünüyorum çok sıkıldım.
rengini aça aça sarıya kadar gitmek istiyorum. bi öneriniz var mı. gidip karamel falan alıp üstüne boyasam tutar mı mesela . bi yerden başlamak istiyorum artk

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

canım aynı dertten muzdaribiz ben de sarıdan sonra saçımı kahveye boyama gibi bir aptallık ettim :31:saçın siyahsa işin daha da zor herkes paletteyle açmış iyi sonuç alan çok bende biocarin açıcıyla açmak isityrm en iyisi bu markaymış :26:saçını boyaylada açabilirsin diyorlar sarı ya boyayarak ama o da çok zamn alır..bir de senin saçında kına var mış araştırmadan sakın yapma derim:19:

bence bendeki kınanın bi etkisi yok. üstüne siyah boyadım tuttu yaa. ne boyaymış akmıyo bile... bitkisel boya diye almştım kendim boyadım. üstelk ilk defa kendim boyadm ve çok da ucuzdu 6 lira mı neydi

krem açıcılarla açabilirsin siyah saçı bn öyle yapmıştım üzerine de koyu kumral ya da orta kumral al dene

:emir_bebek:slm canım benim saç da siyahdı oriyal le kuaförde açtırdım 2,3 kere açıldı sarıya boyadım üst ler sarı gibi alt lar turuncu hem güzel hem çirkin gibi birşey oldu turuncuları bir daha boyadım kahve rengi gibi birazda turuncu karışık oldu gerisini sen düşün artık :37:denemek istersen dene olmazsa tekrar siyah a boyarsın ama iyi düşün bence bu arada oriyal siyah ı baya açıyooo:1:

cnm saçını kahveye boyasan derdim evde açabilirsin..ama siyahı evde açmak çok riskli..benimde saçım siyah boyalıydı kuaföre gittim açtırdım ama çok açtırmadımm kuaföre kalsa yakana kdr açardı saçımı..önceden tecrubeli oldugumdan...renkii turuncu olmaya başlayınca tmm dedimm yıkattım.kuaför çok tuhaf bi renge boyadı turuncu kafa ile çıktım ordan eve geldimm küllü kumrala boyadımm..20 gün sonrada açık küllü kumrala boyuycam..bikereligine git kuaförde açtır..hatta kuaförde boyatma derim açsın sadece kafana bi bere şapka takk evde al boyaa:)

ben herşeyi göze aldım kendim evde açtım saçlarımda yanmadı hiç kahveye boyadım oda aka aka sarıya döndü 1 hafta sonra gene kahve yada koyu kumrala boyicam

altın parıltılı çikolata rengi palette deluxe aldım (5-5)
boyadım dün gece. tepeler nerdeyse turuncu oldu altlar kahverengi oldu.
kısaca galiba içine ettm.iki ton var saçımda ve saçma sapan yerlerde. kelim çıkmış gibi tepeler turuncuuu annanne boyası gibi oldu ya.. şimdi napayım ben.
bence siyahın gelen dip boyasını kahve öyle boyadı. kendi rengim o boyadığım kadar koyu renk deil. o yüzden tepeler açık reng oldu. dibi gelmiş boya gibiyimmm :57:

boya boyayı asla açmaz istersen palette koleston vb. açıcıları kullan ama onlar içinse en az 3 uygulamada turuncu fln elde edersin gibi geliyo.birde her seferinde açıcının üstüne boya uygulamak zorunda kalıcaksın çünkü çok acayip renkler çıkıyo ortaya.en iisi kuaförde açtırmaktır bende yıllar önce kızıl olan saçlarımı açık karamele çevirdim kuaförde.o gün kuaförden çıktığımda uçlarımda hafif turunculuk vardı ama saça oryal uygulanmış olduğundan saç zamanla açılıyor 1 ay sonra kendim altın karamel boyadım yani istediğim renge ulaştım akınca ise harika bir sarı oldu.açıcı elbet saçı yıpratır fakat öyle çok belirgin bi yıpranma olmamıştı

saçlarım kısa. ama şu an tam bi hayal kırıklığıı yaşıyorum. çok kötü oldu... tepeler açık kahve altlar koyu kahve... çingene gibi oldm

istersen koleston yada palette nin açıcılaını bi dene uygulayıp memnun kalan çok var.ben cesaret edemedim biraz da olsa açarsa belli aralıklarla uygulamaya devam edersin.açıcılarla ilgili başlıkları bi incele uygulayanlar nelere dikkat etmen gerektiğini anlatmıştır.mesela saç diplerine yakın yerler saç derisinin ısısından dolayı çok daha çabuk açılıyormuş.uçlardan uygulamaya başla ve su açık renk olan dip kısımlarına uygulama.zaten kuaförlerde saç diplerine sürmüyor açıcı ürünleri

Back