- Konu Sahibi blackheart
-
şundada tam anlaşalım istediğiniz renk ilk eklediğiniz resimlerdeki gibi mi yoksa ne renk olduğunu merak ettiğiniz resim deki gibi mi , eğer ilk resim se evet saçlarınız koyulu açıklı ilk önce koyu yerlere açma işlemi yapmanız lazım aksi halde ilk resim açık renk olduğundan yine alacalı bulacalı olur
siyahlar epey aktı şuanki resmide çekicem saçlarımın ama istediğim renkler tonlar bunlar mümkünmü ya]
canim bende bir anlik hevesle saclarimi saridan siyaha boyattim bi kac ay sonra bu renge boyattim yiprandi ama biraz bakimla duzeldi sonrada yeniden mafeettim sacimiama bu renge gecebilirsin cunku ben ust uste 2 kes siyaha boyaamama ragmen bu renge boyatabildim biraz yipranmasini goze alicaksin ama:)
kesinlikle çikolata kahve olmaz..maalesef renkler kutuların üstünde göründüğü gibi çıkmıyor, çok koyu çıkıyo genelde.. istediğin tonlar karamel..bence karamellere bi bak
saçlarına tekrar baktım da, bayaa açılmış aslında rengi..açık bir kahve gibi..bence açıcı ile açmaya gerek yok, boya ile açılabilir..açık karamel filan istediğin rengi verebilir canım..yaptırırsan resim koy yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?