siyahtan nasıl kurtulucam

şundada tam anlaşalım istediğiniz renk ilk eklediğiniz resimlerdeki gibi mi yoksa ne renk olduğunu merak ettiğiniz resim deki gibi mi , eğer ilk resim se evet saçlarınız koyulu açıklı ilk önce koyu yerlere açma işlemi yapmanız lazım aksi halde ilk resim açık renk olduğundan yine alacalı bulacalı olur

teşekürler ablacımm benım istediğim naz elmasın koyu olan rengi peki ben hangi renk olarak alıcam bu boyayı:uhm:

siyahlar epey aktı şuanki resmide çekicem saçlarımın ama istediğim renkler tonlar bunlar mümkünmü ya]

canim bende bir anlik hevesle saclarimi saridan siyaha boyattim bi kac ay sonra bu renge boyattim yiprandi ama biraz bakimla duzeldi sonrada yeniden mafeettim sacimi :D ama bu renge gecebilirsin cunku ben ust uste 2 kes siyaha boyaamama ragmen bu renge boyatabildim biraz yipranmasini goze alicaksin ama:)

birde bu var bunada benziyor karamel çikolata

ben bu rengin tutucağını düşünüyorum yarın kuaförüme kaydirigubbakcemile4gidicem ve bu karamel tonunu göstericem eğer saçıma bakıp olur derse bu boyayı alıp yarın işlem buyrunnnnnnnnnyapıcam arkadaşlar hem değişiklik için kahküllerimopuyorumnanaktan uzamıştı onlarıda kestitiricem epey bi değişim yapıcam bayramda bambaşka biri olmak istiyorum az bi zamanım kaldıkaydirigubbakcemile2 öncesi ve sonrası olarak iki resim koyucam :) umarım güzel çıkarda pişman olmam :delphin:umarım:Saruboceq:sositososito boya olurr alkisalkisalkis

bu boyanın rengide güzel değilmi arkadaşlar ya üstlerden çıkan saçlarım tutarda altlar başka renk kalır die korkum far ve tekrar siyaha dönmek istemiorummm asllaaaa aslaaaaa

45038029.png
[/URL][/IMG]

çikolata karamelde bu renk oluormuş doğrumu

kesinlikle çikolata kahve olmaz..maalesef renkler kutuların üstünde göründüğü gibi çıkmıyor, çok koyu çıkıyo genelde.. istediğin tonlar karamel..bence karamellere bi bak

kesinlikle çikolata kahve olmaz..maalesef renkler kutuların üstünde göründüğü gibi çıkmıyor, çok koyu çıkıyo genelde.. istediğin tonlar karamel..bence karamellere bi bak

canım benım saçımı şuanki saçımı gördünmü kafam çok karıştı bilmiorum saçımı açtırmak istemiorum açtıran arkadaşlarda yıpranmanın %10 olduğunu bariz söylerlerken zaten ince telli saçlarımı hepten mahvetmetmek korkuyorum yoksa al kututu kututu boyaa:) kuaröüme tlfn açtım dedim böle böle saçımın rengi falan bana dedi fazla açık tonları tercih etmezsen 1 2 ton açarız dedi hem siyahlı bölegöleriz ortaya çıkmaz fazla dedi aralarda hoş görüntüde oluşturabilir dedi ama kafa benım gene karışşşdıı:delphin:

boya boyayı açmaz derler ama aslında 1-2 ton açar canım..yani kuaför doğru söölemiş..boyalar çok yıpratmaz ayrıca açıcı kadar..yani saçı boyayla açmaya çalışmak her zaman daha mantıklı bence

saçlarına tekrar baktım da, bayaa açılmış aslında rengi..açık bir kahve gibi..bence açıcı ile açmaya gerek yok, boya ile açılabilir..açık karamel filan istediğin rengi verebilir canım..yaptırırsan resim koy yine..

saçlarına tekrar baktım da, bayaa açılmış aslında rengi..açık bir kahve gibi..bence açıcı ile açmaya gerek yok, boya ile açılabilir..açık karamel filan istediğin rengi verebilir canım..yaptırırsan resim koy yine..

istediğim renk tutsun k.k. yı resime boğayım ama tutmazz:D

kuaförü dinlemedim bi kutu boya aldım boyadım :):):):): olmuşmu pipirik li abla kahkülde kestirdik acık finde yaptım biraz makyaj nasıl görünüyorum rengi acık kırıldı gibi boyayınca ama saçlarda epey döküldüü

ilk baştaki işlemsiz hali ikinci resim boyanmış hali işte fazla bi fark yok gibi gene bana göre gene arada alacalıklar var

Back