siyahtan nasıl kurtulucam

karemel tonlarına içim gidior ya bayramdada değişiklik istiyorum

siyahtan başka hangi renk benı bu rengarenk saçlardan kurtarır

Son düzenleme:
saçımın rengi şuanki en net haliyle çıkmış siyahların aktığı görünmekte ama ara ara siyahlar hala var gibi geliyor baka boya üstüne boya yapmaktan saçlarım çok yıpranmıştı bakımlarla ancak toparlayabildim şimdi istediğim renkte bir üstümdeki renk olurmu acaba

Son düzenleme:
üstte resmini koyduğun renk tonu eğer tutturursan çok güzel olur hakikaten,kolay gelsin....

dinlendirdim saçlarımı epey kendini toparlaması için artık sıkıldım bayram üstüde bi değişiklik olsun istiyorum pazar günü kuaförüme Gidicem yardım edersenız bu saça hangi renk gider? yüz simamda az çok belli istediğim tonlar karemel bakır veya bu saçtan kurtarıcak başka bi renk siyah hariçç amann amnn

öncelikle valla bravo siyah saçın işlemsiz ilk kez bu kadar aktığına şahit oldum herneyse o mühim değil sorduğunuz renk bana cikolata kahve gibi geldi özellikle loreal castıng ama yinede araştırın tabi , bu boyayı denemedim belki sonuç koyu oluyordur kopkoyu bir saç çıkmasın sorumluluk almak istemem:sm_confused:

Son düzenleme:
çok teşekürler pipirikli boya tutarmı die merak ediyorum ya ben kuaföre gittiğim zaman benden ara almak için saçının açılması lazım derler die düşünüyorum ama saçlarım örüldüğü gibi simsiyah değil epey aktı son eklediğinin resimdeki renk çok güzel miş boyayı ben alıptamı gitsem acaba kuaföre yoksa resimi yazıcıdan çıkartıp gösatersemmi

öncelikle resmi alıp bir gösterin kuaföre eğer açıcı kullanmadan boyayacaksa[ ki açmasına gerek yok sizin şuanki saçınız istediğiniz saçtan daha açık gibi] boyasın kaldıki istediğiniz rengi en iyi o bilir ,eğer boyayı alıp gidecekseniz ne gerek varki kuaföre boyatmaya kendinizde boyarsınız

içimi açtınız gerçektenn yaaa çok teşekürler pipirikli ablam yaaa inş. tutar okadar sıkıldı-m bu siyahtanki anlatamam bidaha boyamam die düşünüyorm aslaa boyadıktan sonra resmimii koyarım

diordum neden kimse bişe yazmıor accaba k.k. da herkez bu siyah saçtan şikayetci kurtulma yollarında mafoldumbenkelin ilacı olsa başına sürücek Duurumu ama ben baya kurtulmuş gözüküyorum benım tek derdim artık saçlarımı yıpratmadan saçlarımı tek bi renkyapabilmekkk bana bunun için bi bilgi veren olsa be arkadaşlarrrrr

açıkçası ben siyahtan kurtuldum akmasını beklemeden hatta ve şuan saçım tek renk söyleyeceğim nasıl yaptığımı ama senin istediğin renk ile alakası yok ,saçım şuan kahve bence beklemenin bir anlamı yok biraz cesaret işi ,istedeiğin renge yönelik kendimce fikrimi söyledim eğer yaparsan resimlerini bekliyorum umarım tek renk yapar kurtulursun,başarılaryerimseniben

şundada tam anlaşalım istediğiniz renk ilk eklediğiniz resimlerdeki gibi mi yoksa ne renk olduğunu merak ettiğiniz resim deki gibi mi , eğer ilk resim se evet saçlarınız koyulu açıklı ilk önce koyu yerlere açma işlemi yapmanız lazım aksi halde ilk resim açık renk olduğundan yine alacalı bulacalı olur

bence bir defalığına kuaföre git senin istediğin renk naz elmasın koyu karamel ..

kuaför saçını açmak yerine boyasını akıtır..hem yıpranma olmaz..hemde istediğin gibi bir sonuç olur...ben zamanında çok uğraştım açıcılarla eve geldim..bir sürü boya aldım..hep denedim beğnmedim..başka boyalar aldım..vs..o kadar parayı deneme yanılma yoluyla harcayacağıma..boyarken efor sarfetmeside cabası..keşke kuaföre gitseydim direk..şimdi rengimi buldum sayılır..yarısı istediğim renk açık karamel..ama uçları kahve gibi duruyo...bende kuaföre gidicem..dipleri çıksın diye bekliyorum...

hiç uğraşma...git 40-50 neyse ver kuaföre..istediğin rengi yaptırdıktan sonra...diğer zamanlar dip boyanı kendin yaparsın...

siyah saçtan kurtulursun acıcılarla ama bu kez de saçlarının derdine düşersin benim gibi kaydirigubbakcemile3bende siyahtan dödüm 3 açma işlemi 4 boyama işlemi sonunda...
benim serüvenimi az çok biliyorsun ...allah a şükür saçlarımıda 2 hafta gibi kısa bir zaman da yola koydum çok sık bakım yaparak doğal bakımlarla... ama şimdi de bu kuaförün yaptığı röfle de turunculuklar var yer yer şimdi sıra onda...dert bitmiyo yani canım ...ona göre ben 2 aydır saç topiğinin müdavimi oldum bunları göze al.... hala buralarda fink atıyorum resmen saatler boyu ,şimdide turunculuklardan kurtulmak için,acık dore sarı mı boyamalıyım ,yoksa açık kestane mi diye .... kolay gelsin.. birçoğumuz buraya yandım anam diye koşuyoruz....kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…