Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan döndürdüğüm rengine bayıldığım, fikirlerinizi merak ettiğim saçlarım buyruun

nymphe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
69
0
36
Adana
Arkadaşlar,
ilk önce saçlarımın durumunu anlatayım..
saçımı siyahtan yeni döndürdüm açıcı,oreal,röfle üçlüsünden sonra baya yıprandı.
sarı röfle üzerine altın sarısı ve fındıkkabugunu karıstırdım boyadım. sonucuda

inşallah foto çıkar, eklemeyi becerebilmişimdir.

diplerim geldi 1 parmak ama 2 3 parmak olunca boyicam baya yıprandı kısacık zaten zor toplanıyor
sizce boyayacağım zaman aynı karısımımı yapayım
biraz dorelik olsun istiyorum ama
fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim

Siyahtan kendin mi döndürdün?
Renge bayıldım hep böyle yap kendi saçların da koyu bi renk değil sanırım dipler hiç kötü durmamış şanslısın bu konuda.
Rengini hiç bozma çok doğal olmuş.

çok sevindim bu yoruma
gerçek saç rengim kestane olsa gerek nedense diplerimle uyumlu oluyor açık ton saçlar bu konuda sanşlıyım
siyahtan kendim döndüm bi iki kuaföre gittim ama bununla ilgili konu açmıştım baya tek tek yazarak.
sende açmayı düşünüyosan herşeyi kademe kademe yaşadım okuyup sorabilirsin bayağı bilgi birikimim oldu bu konudada

slm öncelikle saç rengin güzel olmuş ne cok açık nede koyu bi renk benimde saçlarım siyah boyalıydı kuaförde zorda olsa açtırdım karamelle açık kumral arası bişeydi sanırım rengi şimdi ise bayadır boyatmıyorum diplerim geldi rengide aktı şimdi palettenin altın pırıltılı toffe boyasını aldım kendim boyicam diye kaç gündür duruyo diplerim siyah uçlarda senin rengine yakın şimdi boyayı diplerde biraz fazla bekletsem sonra dağıtsam acaba aynı renk olur mu bi fikir verebilir misin

tahminen 40 45 dk boyayı bekletme süresi var, diplerde 10-15 dk kalan süredede saçın hepsinde kalırsa boyadığın renk tutar.
hatta bi arkadaşım var saçlarının doğal rengi koyu kumral 9.1 (küllü sarı) ya boyuyor ve ilk önce diplerine sonra dipler ne zaman biterse o zaman uçlara geçiyoruz hani normal dibi gelmemiş gibi ayrı ayrı bekletmeden boyuyoruz yine her yeri eşit çıkıyor. çünkü dipteki saç doğal olduğundan çabuk açılıyor ve uca uyum sağlıyor diye düşünüyorum.

inşallah öyledir canım bende oyle düşündüm açılana kadar bi beklicem bakalım kaç gündürcesaret edemedim inşallah güzel olacak yardımın için teşşekür ederim

hiç önemi yok ama toffe koyu olmaz mı karamelin üzerine bide koyu renk olduğu için dipteki siyahı çok açmaz hatta açmaz uçlar koyulur dipler aynı kalır bence renk seçimi yanlış ama bi deneyin tabi 1 ton açığı daha iyi olabilir bence

şuanda karamel değil bayağı aktı rengi sarı gibi oldu çok acık renk istemiyorum zaten kumral olsun yeter neden açılmasın sonuçta kendi saç rengimden açık az önce açar demiştin ama ya neden böle söledin şimdi

doğru ama ana rengin siyahmış ya ondan dedim ama açar ya
bu arada dibim geldi demiştim ya
benim ana saçımın rengi ile dip boyası yaptım şimdi ama tabi ben toffe den kat kat açık ton boyalarla boyadım
dibi gayet açıldı bak fotoları paylaşıyorum
bu dip boyamı 10 sarı ve 7.31 dore küllü kumrallın karısımıyla yaptım çok beğendim fikir bekliyorum

saçının heryeri aynı ton olmamış gibi geldi bana resimde mi ole duruyo acaba ama renk olarak güzel canım güle güle kullan ben daha koyu renk istiyorum zaten avatarımdaki resim toffe ondan aldım bende

röfle var ya ondan ara ara açık bazı yerler tesekkür ederim
toffe inşallah açar oda güzel bir renk

selam ben bişey sorucam saçımı siyah boyayla boyadım ve alerji yaptı yüzüm komple şişti şimdi dipten kendi rengi çıktı orealle açtırıp bitkisel boyayla boatmayı düşünüyorum bitkisel boyanın bi zararı olurmu yne tedirginim. Bilgisi olan yardmcı olabilirmi? yeni üyeyim nasıl kullanıldığınıda bilmiyorum:) tşk şimdiden:81:

geçmiş olsun canım.bazen böyle güçlü renkeler alerji yapabiliyor.kahve gibi doğal tonları tercih edebilirsin.ama boyanın içerisindeki bir maddeye alerjin varsa her renkte olur.alerji testi yaptırıp neye alerjin odugunu ögrenmen en iyiisi.ancak bitkisel boyalar daha az alerjiktir.

alerjin varsa bence bi daha boyatma ne boya olursa olsun sağlık bu sonuçta başka seye benzemez

nymphe çok güzel bayıldım saçlarının rengine arkadşım güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…