• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan döndüm cok fenayım yardımmmmm nolurr :(

canım bende aynı siyah saçla uğraştım kaç ay.siyah açılınca kızıllık kalıyor bende siyah uçlarda kalana kadar dokunmadım uçlarda kalınca siyah yerlere açıcı yaptım ama çok bekletmedim yıpranır diye üstüne çikolata kahve boyadım iki kez falan ama aralarda kızılımsı parlamalar kaldı ve uçlar daha koyu kahve bende koyu renk istemiyorum,küllü renkler kızıllık yapmaz diyorlar bende lorealin ultra açıcılı küllü kahvesine boyamayı düşünüyorum umarım becerebilirim sanada küllü kahve tonlarını tavsiye ederim volia boyama derim volia saçı çok kurutuyor ve renkleri çok koyu çıkıyor ben hep palette kullanıyorum ama bu sefer loreal kullanacağım sanada tavsiye ederim kesinlikle volia kullanma derim canım:)

canım birde kestane tonlarına boyama kestane çok koyu oluyor kahve yada kumral boya ben bulabilirsem küllü kumrala boyayacağım ama lorealin yok galiba o yüzden kahvesine boyayacağım birde ultra açıcılı olanlardan kullanacağım boyalı saçı açmaz ama belki işe yarar,palettenin ultra açıcılı büyülü kahvesine boyamıştım kendi saçım olan yerler açılmıştı uçlar kalmıştı gene koyu kahve gibi

kahve olsa şükredicem valla ya kuafor o kadar para aldı hiiiiiiçççç bi işe yaramadı

yıkadım akşam saçımı bakır da turuncu gibi dönüo mu ne anlamadım ya :(

yarın kahve alıp boyayacagım mecburen

bi ark boyama demiş ama napayım mecburum böle kendımı tanıyamıorum :(

kahve olsa şükredicem valla ya kuafor o kadar para aldı hiiiiiiçççç bi işe yaramadı

yıkadım akşam saçımı bakır da turuncu gibi dönüo mu ne anlamadım ya :(

yarın kahve alıp boyayacagım mecburen

bi ark boyama demiş ama napayım mecburum böle kendımı tanıyamıorum :(

canım bir hafta kadar idare edemezmisin hergün bildiğimiz beyaz sabunla sabunlasan bir hafta renk açılır biraz daha üstüne boyarsın,bakır tonu kızıllık turunculuk iğrenç oluyor bilirim ama sabunla renk açılıyor ben denedim .sana Loreal Recital Preference Saç Boyası 6.1 Ultra Açıcı Küllü Kahve bu rengi önerebilirim bende bu renge boyayacağım .küllü renkler işe yariyormuş ve çok koyulaştırmamış olursun saçını,şu anki saçının resmini koyabilsen daha iyi yardımcı olabilirdim :) genede sonuçtan bizide haberdar et :))

cnm küllü renkler kullan ve boyayacağın karışıma 1 fındık büyüklüğünde mavi boya kat ama fazla olmasn sadece fındık büyüklüğünde...mavi boya kızıllığı büyük ölçüde alıyor birde küllü renkler seçersen kızıllığın kapanır ama kestane boyama bencede siyah gibi olur....

cnm küllü renkler kullan ve boyayacağın karışıma 1 fındık büyüklüğünde mavi boya kat ama fazla olmasn sadece fındık büyüklüğünde...mavi boya kızıllığı büyük ölçüde alıyor birde küllü renkler seçersen kızıllığın kapanır ama kestane boyama bencede siyah gibi olur....
canım mavi boya nerde bulunur ve nasıl bir şey ki fındık büyüklüğünde katıyoruz ben bunu duymuştum ama hiç anlamadım bende arkadaşa önerdiğim ultra açıcılı küllü kahveye boyamayı düşünüyorum saçımda aralarda kızıllık var siyah boyaya yaptığım açıcıdan dolayı aralarda kaldı aslında çikolata kahve tonları istiyorum ama önce kızıllığı kapatmak istiyorum o nedenle bu renge boyamayı düşünüyorum mavi boya işe yararmı gerçekten yardımcı olursanız sevinirim:)

peykerini saçı çok çirkin ve bakımsız görünüyor aslında be canım.neden peykerin saçı diye diye saçlarını maffettin.:1no2:
o kadın saçlarının dipten boyası,röflesi gelmiş üşeniyor boyamıyor gibi duruyor.
onun saçını istiyorsan,önce saçını karamele boya evde,sonra bi ara kuaföre gidip canlı ya da bal rengi röfleler attır saçına.ya da şu an saçın röfleye uygunsa olur.

Eğer o linkini attığın gibi bakırsa saçın bu renk harika hiç elleme gözün koyu renge alıştığı için böyle düşünüyorsun.
Üst üste kimyasal madde saçını mahveder. Sonra süpürge gibi gezersin saçına yazık etme en azından 3 hafta bekle eminim sevmeye başlayacaksın.

yerimseniben

canım mavi boya nerde bulunur ve nasıl bir şey ki fındık büyüklüğünde katıyoruz ben bunu duymuştum ama hiç anlamadım bende arkadaşa önerdiğim ultra açıcılı küllü kahveye boyamayı düşünüyorum saçımda aralarda kızıllık var siyah boyaya yaptığım açıcıdan dolayı aralarda kaldı aslında çikolata kahve tonları istiyorum ama önce kızıllığı kapatmak istiyorum o nedenle bu renge boyamayı düşünüyorum mavi boya işe yararmı gerçekten yardımcı olursanız sevinirim:)

mavi boyayı kozmetikçilerde bulabilirsin cnm...fındık büyüklüğünde katman lazım çünkü daha fazlası saçını mavi yapabilir.ama miktarı az tutarsan sorun olmaz merak etme..küllü kahveye boyayabilirsin ama sakın küllü renklerden başka bişeye boyama yoksa o kızıllıklardan kurtulamazsın...mavi boya gerçekten işe yarıyor..ben saçımdaki kızıllıktan bu şekilde kurtuldum biraz var hala ama onlarıda bu uygulamayı devam ettirerek kapatıcm inş..kolay gelsin..

mavi boyayı kozmetikçilerde bulabilirsin cnm...fındık büyüklüğünde katman lazım çünkü daha fazlası saçını mavi yapabilir.ama miktarı az tutarsan sorun olmaz merak etme..küllü kahveye boyayabilirsin ama sakın küllü renklerden başka bişeye boyama yoksa o kızıllıklardan kurtulamazsın...mavi boya gerçekten işe yarıyor..ben saçımdaki kızıllıktan bu şekilde kurtuldum biraz var hala ama onlarıda bu uygulamayı devam ettirerek kapatıcm inş..kolay gelsin..
canım bende çok kızıllık yok aralarda uçlara doğru az az var gibi işikta parlıyor turuncvulukta var küllü renk kapatırmı mavi boya eklemeden? birde mavi boya tozmu ben anlamadım nasıl bir şey olduğunu tatlım:) .canım birde benim saçımda uçlar daha koyu kahve diğer yerler daha açık ve diplerden çok az kendi saçım geldi ben lorealin ultra açıcılı küllü kahvesine boyamayı düşünüyorum nasıl olur ?

canım bende çok kızıllık yok aralarda uçlara doğru az az var gibi işikta parlıyor turuncvulukta var küllü renk kapatırmı mavi boya eklemeden? birde mavi boya tozmu ben anlamadım nasıl bir şey olduğunu tatlım:) .canım birde benim saçımda uçlar daha koyu kahve diğer yerler daha açık ve diplerden çok az kendi saçım geldi ben lorealin ultra açıcılı küllü kahvesine boyamayı düşünüyorum nasıl olur ?

cnm uçların koyuysa diplerinide o renge yakın bir renk yap uçları açamazsın ztn..açsanda yıpranır..seçtiğin renk iyi gibi ama ultra açıcılı olduğu için nasıl olur bilemiyorum..sadece bu boyaylada boyayabilirsin mavi katmadan ama koyarsan daha iyi olur..kozmetikçilere sorarsan verirler..bildiğin krem boya toz değil..

cnm uçların koyuysa diplerinide o renge yakın bir renk yap uçları açamazsın ztn..açsanda yıpranır..seçtiğin renk iyi gibi ama ultra açıcılı olduğu için nasıl olur bilemiyorum..sadece bu boyaylada boyayabilirsin mavi katmadan ama koyarsan daha iyi olur..kozmetikçilere sorarsan verirler..bildiğin krem boya toz değil..
ben palettenin ultra açıcılı büyülü kahvesini kullanmıştım ama sonuç nasıl olmuştu hatırlamıyorum o kadar fark olmuyordu galiba deneyip göreceğiz ben şu mavi boyadanda alayım bir çay kaşığı kadarmı katmalıyım

ben palettenin ultra açıcılı büyülü kahvesini kullanmıştım ama sonuç nasıl olmuştu hatırlamıyorum o kadar fark olmuyordu galiba deneyip göreceğiz ben şu mavi boyadanda alayım bir çay kaşığı kadarmı katmalıyım[/QUOT

evt cnm yalnız boyayacağın karışım mavi olucaktır boyayı katınca... ama endişelenme saç mavi olmuyor..çay kaşığından biraz daha az katabilirsin..

kıslarr oncelikle cok sağolun herşey içinn :)

yengemle gittik koyu kumral aldık bu rengin üstune en azından düzeltti koyu kahve tonu oldu.
yengem kuaforden daha ii boyadı ya

kuafor 110 lira istemişti

50 vermiştim gerisini vermiyım mi ya

hak gecer mı bilmıom ki :S

bu arada kuafor uçlarını yakmiş onları kestik kısaldı saçlarım :( napalım uzatıcas artık

Back