Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan döndüm cok fenayım yardımmmmm nolurr :(

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
323
39
Balikesir
arkadaşlarımm benım saçım simsiyah idi daha once...
sonra kuafore gittim...ilk gidişimde açamadı pek yanı önler siyah kalmişti...arkası kahverenı olmuştu,dipler de sarı :S

3 gun gecmişti işte dun yıne gıttım düzeltelım dedi...

nesse yıne açıcı kullandı öle cok yıpranma fln olmadı

ama saçım ön dipler siyah (bundan dolayı şikayetım yok ) kalanı da ben kestane isterken ACIK BAKIR TONU oldu :sinifsinif: :gitme:

ama ben bunu istemedım dedim...dedi ki bu daha guzel oldu fln bi de 100 lira aldgı para artık 2. ye yaptrdgım için bişe demedim kafamçokkarıştı

şimdi ben hala kestane istıorum ya da peyker'in saçınıı amaa nasıl yapıcam kendım boyasam bu turuncuya yakın acık bakır tonu gider mi?
ya da neye boyamam lazım ? nolur yardımmm :gitme:
bi de ne zaman boyamalıyım?

gider gider üzülme evde kendin kestaneye boyayabilirsin voila nın koyu kestanesini öneririm yine koyu olacak ama yıkandıkça açılır zaten merak etme koyu renge boyayacağın için hemen bugün bile boyayabilirsin sorun olmaz yani bir zararı olmaz

cok da koyu istemıorum ama o zaman kendım boyayayım

koyu kestane de siyah gibi olmaz di mi yıne o cok koyu ya ancak mı kapatır
hanı boyayınca kestane mı olur yoksa

ya da koyu renk tutar mı bu acık bakırın üstune

cok teşekkurler cvplar içinn

ben kızılı açık kestane ve küllü kumralı karıştırıp boyadım ve kapattı, ilk etapta evet koyu gibi durdu ama şuan iyi, koyu kestane dahada koyu yapar [ açığı bile koyu olmuşken] arzu edersen resim ekleyebilirim

şuan bir yıpranma yoksa birşey olmaz , varsada zaten olan olmuş derim , açık renk düşünse idiniz yapmayın derdim ama koyultacaksınız ,yani tekrar açılmayacak saç

yıpranıklığına bakma o başka işlemlerle alakalı kaydirigubbakcemile3 hiç uslu durmuyorum da

anladımcnm cok sğol resimler için ama cok koyu onlar siyahtı bı de artık öle koyu istemıorum

daha çevrem göremedi evden cıkmıorum ki :)

babam eskisi daha guzeldi dedi...annem şimdiki daha guzel dio

ama ben bakır sevmıorum ondan sanırım istemıorumm gözüm de alışamıo eevett

o zaman sakın koyu kestane yapma, ben açık kestane yapmışken böyle oldu , sen o zaman küllü kumral yap sadece, ama tek seferde kapatmıyor , hemen moralini bozup koyultayım deme tekrar yerimseniben

bence şimdi boyamayın mahvolur o saç :s ben de boyatmıştım istediğim renk olmadı, ertesi gün açtırdım oriyalle yine beğenmedim, gittim 3. kez boyattım sonunda saçlarım mahvoldu. toparlamak için çok uğraştım. hala kırık doludu dün aldırdım kırıklarını ve hala kırık var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…