Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan açıcısız dönme maceram (resimli)

çok tşk ederim gerçekten yardımların için çok saol
becerebilirsem bikaç ay sonra göstericem sana saçlarımı

Canim bravo cok güzel acmissin saclarini..
Ben sana bir kuaförden bahsetmistim hatirlarsan, müsterisinin koyu kahve saclarini bir seferde acti diye. Dün sordum o kuaföre o kadinin saclarini 70 liraya acmis, senin saclarindan bahsettim, cok zor acilir dedi ama hic de öyle görünmüyor.. Sen sarisinsin saclarin da ince telli o yüzden kolay acilir ki acilmis bile..
Ben dogal saclarima dönmeye calisiyorum artik sana da tavsiyem bu olurdu ama kirmiziyi ve maviyi deneyip hevesini al istersen. Yalniz kirmizi ve mavi cabuk aksa bile kurtulmasi zor renklerdir ona göre.
Bu arada en cok sevdigim sac renklerinden biridir küllü sari...

Saol canım
Çok iyi ya fiyatı da çok uygun mavi yapacağım zaman mecbur açacağım zaten ona gidip açtırayım o zaman
Doğal saçlarımı ben de çok özledim

Bu arada seni buralarda tekrar görmek çok güzel

Son düzenleme:
kızlar konuyu gördüm yardımcı olurmu bilmiyorum ama bnde sıyahtan acık bir renge döndüm yardımı olsun dıye sizle paylaşmak istiyorum :) Saclarım koyu kestaneydi ben şaçlarımı bakır karamele boyamıstım vee renkk coookk garip bir turuncu ve bu nedenlede saçlarımı koyu kestaneye boyamışdım. Alttan turunculuk yine cıkmaya başladı ama bikaç defa daha koyu kestaneye boyadım. Bktım olmayacak bu böyle hemde açık renklerde bir saç istiyordum. Bilmiyorum marka verebiliyormuyum ama bi markanın küllü sarısıyla paptya sarısını karıstırdım. Önce karısımla boyalı olan kısımlarını boyadım yarım saat bekletıp sacımın diplerini sadece açık küllü sarı ile boyadım böylece diplerim ve uçlarım birbirine eşit olduu :) tabi hala şöyle bir sorunum var boyalar üstten akınca alttan kızılımsı yansımalar devam edıyor http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif

Bilgi için teşekkürler
Marka vermende bir sorun yok hangi markaydı?
Papatya sarının baya açtığını duymuştum pek saç rengin tam olarak ne renk oldu?
Resim eklersen süper olur

canım hint kınasının üstüne boya olmaz diyorlar sen nasıl yaptın :S cok acil sölermisin bende yaktım hint kınası dökülüyorr sen nasıl başa çıktın?

Malesef turunculuklar var aralarda
Birkaç kere daha küllü boyayacağım ve igora 0.22 ekleyeceğim umarım tamamen kurtulurum turunculuktan

canım hint kınasının üstüne boya olmaz diyorlar sen nasıl yaptın :S cok acil sölermisin bende yaktım hint kınası dökülüyorr sen nasıl başa çıktın?

Uzuun zaman önce hint kınası yapmıştım sadece uçlarda kalmıştı
Uçlar da iyice solmuştu koyu kalıyor boyandıktan sonra ama soluyor haliyle o kadar boya ve bakım üzerine
Yani sabır gereken bir işlemden geçirmen gerekiyor saçları:/

tşk edrm cnm ilgilendigin için :) benmde beklemem gerekcek sanırım

tşk edrm cnm ilgilendigin için :) benmde beklemem gerekcek sanırım

Rica ederim
Sık sık uçlarından aldır şampuanına çamterebentin ekle hem bakım amaçlı hem de rengi soldurması için
Beyaz sabun da boyayı akıtıyor ama hint kınası boyalara nazaran daha zor akar

LadyEvil'ciğim artık saçlarını bakır ya da kırmızı tonlarında görmek istiyoruz, tabi fikrin değişmediyse hala.

Saç rengini akıtmak için söylediğin yöntemleri uygulamaya başladım ama yok yani zerre değişiklik yok ve açık rengin üzerine sadece 1 kere siyaha boyanmış saçlarım.
Ne akıyor ne soluyor hala simsiyahlar.
Ama devam edeceğim hemen olmaz ama belki 2-3 aya kadar rengini kırabilirim (umarım!)
Sen de yeniden boyatırsan fotoğrafını koymanı isterim, merak ediyorum nasıl olacak.

canımmm seni tebrikk ediyorummm bende uzun yıllar siyah kullanan biriydimm daha sonra sıkıldım bendee ama evde ne yaptıysam açamadımm ne kadar ugraşmıştım soluğu kuaförde almıştım dayanamayıp

Daha sonra kepek şampuanı kullandım rengini soldurmak için
Sık sık saçlarımı yıkadım ve çok fazla saç kremi kullandım

kepek şampuanı ne alaka peki?
saç kremini bol bol kullanmanın sebebini de anlayamadım?

Kırmızı ya da lacivert istiyorum
Neden öyle oldu ki sende :26:
Özellikle çamterebentin çok etkili oldu bende
Bir süre daha devam et bakalım benim yıllarca siyaha boyanmış saçlarım bile açıldı imkansız gibiydi
Şuan saçlarımda güneşte sarı yansımalar var herkes sarıya dönüyor saçların diyor biraz daha açılsın tatilde istediğim renklerden birine boyayacağım artık

Eklerim hemen resim :)

canımmm seni tebrikk ediyorummm bende uzun yıllar siyah kullanan biriydimm daha sonra sıkıldım bendee ama evde ne yaptıysam açamadımm ne kadar ugraşmıştım soluğu kuaförde almıştım dayanamayıp

Teşekkür ederiim
Tek seferde siyahtan kurtulmak kesin fakat riskli bir çözüm olduğu için cesaret edemedim ben

Çünkü kepek şampuanının ve saç kreminin saçtaki boyayı soldurma özelliği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…