• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu siyahkoltuktakımı yardım edinnnn

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

unos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
7
0
86
Konya
siyah koltuk takımı almayı düşünüyorum.tamamen siyah mı alsam yoksa yastıkları desenli mi olsun.halı ve perde ne renk olmalı.aşagıda var resimleri.fikirlerinizi bekliyorum.[

Eklentiler

• $309[1].webp
    $309[1].webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 100
Finale Whitening Cream diye birşey var canım ben çok araştırdım ve birgün almaya karar verdim.inan bana menun kalacaksın.ben bikini bölgesini beyazlatmak için kullandım ve faydasını gördüm:lepi:

Heheh , oxalate gülmekten öldürdün beni. kaydirigubbakcemile3 Siyah koltuk takımı almak istiyomuş arkadaş. Yanlış okumuşsun başlığı. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Alıntı yapmadım mesajını, belki düzeltirsin diye. :)))

bu ekteki koltuk takımıda çok güzelmiş gri beyaz ve siyahla kombine edebilrsin canım.

merhaba bende siyah salon takımı alıcam ve beyaz ve morla kombine etmeyi düşünüyorum.ama bence daha modern görünümlü modeller var onlarada bak.3g tasarım proğramında morlarla salon tasarladım gerçekten çok şık druyor onuda belirteyimmm:))

Son düzenleme:
Canım düşündügün modern takımların fotolarını ekleyebilir misin?Bende çok kararsızım modeller birbirine benziyo hep.

arkadaşım bundan 5 sene önce oturma odası koltuklarını koyu pembe seçmiş ve o rengin canlılığını kırmak için pembe yastıkların yanına siyah ve siyah-beyaz zebra desenli yastıklar kullanmıştı ve şaşılacak derecede hoş olmuştu.siyah koltuklara da canlılık vermek için aynı şey uygulanabilir gibi geldi bana.
siyah en çok beyaz ve kırmızı ile kullanılıyor.ama dürüst olmak gerekirse ben bu üçlüyü görmekten çoook sıkıldım.yukarıda arkadaşlar değişik renkler tavsiye etmişler.hepsi de çok hoş.benim de aklıma şu geldi.siyahın ağırlığını hafifletmek için yanına toprak renklerinin çoook uçuk tonlarında halı,yastık,perde seçmek(bej,k.rengi,kiremit rengi gibi) ve bu renklerden birinin canlı bir tonunu (örneğin turuncu)bir veya iki aksesuarda kullanırdım.turuncu renklerin yoğun olduğu bir tablo ve siyah renkli bir vazonun içinde turuncu çiçekler gibi.canlı renklerin çok yoğun biçimde kullanıldığı odalar bana genç odarını anımsatıyor.seçim yapmak zor,kolay gelsin

bende 2.ci mesaji okuyunca cok sasirdim beyazlatma falan allah alla diyorum koltugun neresi beyazliyacak :))

Koltuk takimina gelince desenli yastiklar degilde beyaz gri sade yastiklar daha hos olur göz yormaz diye düsünüyorum sade siyah cok basik olur gibime geldi.. biraz renk katarsin beyaz ve gri ile

siyah takımları bende seviyprum ama resimdeki gibi çiçekli yastıklardan nefret ediyorum. parlak gri tonlu modern desenler seçersen güzel olur başka renklerle karıştırma bence bırak biraz ağır dursun:) turuncu falan yastık takımı basitleştirir. halıyı,perdeleri açık renklerde seçersen çok güzel olur.

elinde bezle yasamayı kabul edıyosan al sıyah koltuk,otur kalk toz ustunde,hatta kıyafertlerın pamukcukları dahı cok net gözlemlemlene bılır tam delirmelik sempatiksalakcinni

evet ya koyu renk koltuklar çok toz tutuyor benimkilerde koyu mor ve kadife gibi kumaşı hep mobilya gibi toz alıyorum devamlı hakkatten delirmelik:)

bence koydugun koltuk takımı cok gusel.Gecenlerde bende katalogta görmustum bu koltugu yha adı neydı unuttumm benımde hosuma gıtmıstı bu model turlerıne bak gusel seccim

siyah bir fona herşeyi uygulayabilirsiniz önemli olan fonun siyah olması yastıkları sıkıldıkça rengini degiştir

hep toz oluyo onlar yaaa benimde var kolları siyah içi gri kollarını sürekli almaktan gında geldi

siyah bana ofis koltuklarını anımsatıyo nedense .ama renklerdirirsen tabi değişebilir.birde toz meselesini küçümseme ,katlanırım dersin şimdi ama sonra bıkarsın

siyah koltuk takımı almayı düşünüyorum.tamamen siyah mı alsam yoksa yastıkları desenli mi olsun.halı ve perde ne renk olmalı.aşagıda var resimleri.fikirlerinizi bekliyorum.[

bence daha iç açıcı renkler düşün kahve krem olur şöyle spor bi mobilya.siyah bu aralar çok moda herkesin evi siyah-beyaz ...siyah salonu boğar..yemek doası neyse de koltuk da siyah tavsıye etmıyorum...

Back
X