Siyah_incimizin bu akşam depük gecesi

tüylerim diken diken, gözlerim nemli
Allah'ım sizi bi daha hiç ayırmasın Zehra'cım. Tez vakit bizleride kavuştursun...

son ayrılığınız olsun inşallah...
benim de eşim gidecek 15 gün sonra askere..

incicim cnm benim ne güzel ya Allah bı daha ayrılık yaşatmasın size:) aslında hepimize:) bizim daha 85 günümz var ama ben şimdiden çok heyecanlıyım tlf da filan konuşuyorz nasıl karşılıycaksın filan diyo büyük ihtimalle kaynanmda oluruz aşkım da diyo ki herkesle görüşüp hemen yukarı çıkarız (eltimin evine) ayy valla şimdiden çok özledim çok heyecanlıyım valla düşünüyorum ne giysem napsam diye büyük ihtimalle çok ağlarız olsun böylece bütün stresi atarız ilk gittiği zaman nasıl geçicek 460 gün diyoduk ama geçiyormuş bi yandan ne çabuk geçti diyorum bi yandan 10yıl geçmiş gibi aşkımda ben sanki burda doğmuşum dyo neyse uzun oldu ama incicim çok sevindim senin adına çok mutlu olun inşallah bırakma bizii:)

tüylerim diken diken, gözlerim nemli
Allah'ım sizi bi daha hiç ayırmasın Zehra'cım. Tez vakit bizleride kavuştursun...
canım benim çok saol.. darısı başınaa
son ayrılığınız olsun inşallah...
benim de eşim gidecek 15 gün sonra askere..
Allah kavuştursun şimdidenn çok saol canım
canım bu heyecanı iyi biliorum hehee 85 gün ama merak etme çok çabuk geçicek hiçbişey anlamıcaksın

canım bu heyecanı iyi biliorum hehee 85 gün ama merak etme çok çabuk geçicek hiçbişey anlamıcaksın
inşallah çabuk geçer bir bakmışsın ben yazıyorum neler yaptığımızıı :) walla düşünmesi bile beni heyecanlandıryorr offff gell teskereee gelll artıkkkk

ehehe depük gecesi okuyunca içimden bu kadarıda olmazzz herhalde deim anladığım şey farklı içim kötü benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…