Siyah_incimizin bu akşam depük gecesi

vee 89/3 ün son patroniçesi tahta kendini çivileyen kraliçee siyah_incii

buyrunn benimm :52:
Aranıza yeni katıldığımda askerim son izninden askeriyeye gidiyordu.. 200 lerden düşmüştüm 100 lere doğru ilerliyordum.. Siyahincimin iletisini okurken nasıl ya ben böyle birşey yazmadım ki diye donup kalmıştım :60: Mehabbetle tanıştım sonra askerlerimiz aynı gün aynı birliğe teslim olmuşlar.. öylesine güzel bir yerdeydim ki işleri bırakıp topiğe dalıyordum hemen kesin işten kovarlar beni diyede kendimi yiyordum neyseki kovulmadım :1: Herkes teker teker gitti.. Herkesi en güzel anılarıyla depükledik birbir.. 89/3 lerin son temsilcisi ben kaldım aranızda.. Bir kaç gün daha dursam 4 ler artık gelip sopayla kovucaklar artık beni .. :52: Tamam tamam kalktım işte koltukta tahta sizin kızlar.. Hiç bırakmak istemiyosunuz eminimm :60: Hepinizi çok çok seviyorum kızlar ve kendimi ellerimle depüklüyorum:52:

:69::72:ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :72::69:
ayyy yirim seniiii ben yaaaa ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh

incim gözün aydın..çok duygulandım inan..şuan ağlıyorum..:14:artık ben de kavuşmak istiyorum yaaa.çok özledim...:69:

aaa ben tam vaktimin gelmesini beklicem incimin depügüne :52:
incim seni coook seviyorum tatlim iyiki seni tanimi$im :70: inan kendi askerim geliyomu$ gibi seviniyorum
in$allah bundan sonrasi da her$ey gönlünce olur canim :69:
tepügümü de 00:00 da aticam :62:

ha bu arada halay ba$i benim :64: kaptirmam kimseye manane manane :63:
/ alakasiz olucak ama kizlar superisinden haberiniz varmi :26: her halay smileyini yaptigimda aklima geliyo hic KK ya girmiyo artik

aaa ben tam vaktimin gelmesini beklicem incimin depügüne :52:
incim seni coook seviyorum tatlim iyiki seni tanimi$im :70: inan kendi askerim geliyomu$ gibi seviniyorum
in$allah bundan sonrasi da her$ey gönlünce olur canim :69:
tepügümü de 00:00 da aticam :62:

ha bu arada halay ba$i benim :64: kaptirmam kimseye manane manane :63:
/ alakasiz olucak ama kizlar superisinden haberiniz varmi :26: her halay smileyini yaptigimda aklima geliyo hic KK ya girmiyo artik

Ladym canım benim bende seni çok seviyorum iyiki varsın :29:

Devooom budda benimmm depüğümmmm hee en sertinden hemide sen fazlaa kaldınn bizim devrelerin fosiliiii seni
gittt artık askerinin kucağınaa bakimm:78:

saat 12 ye yaklaşıyor bi tekme de benden
hem de uçan tekme

depük yemek hiç bu kadar zevkli olmamıştır eminim :13::13:

Devooom budda benimmm depüğümmmm hee en sertinden hemide sen fazlaa kaldınn bizim devrelerin fosiliiii seni
gittt artık askerinin kucağınaa bakimm:78:

hahhaa fosilleştim valla devommm :52:

saat 12 ye yaklaşıyor bi tekme de benden
hem de uçan tekme

depük yemek hiç bu kadar zevkli olmamıştır eminim :13::13:
evett tatlım bu geceki depükleri hiç unutmıcam vallaaa hayatımın en güzel depükleriiii :66: :52:

öpüyorum devooomm seni merakla kavuşma anını beklicezz hadi allah ayırmasın inş

12427507985507iM.jpg

inciim güzel inciiim :29: bu sabah güne$ sizin icin dogacak :66:
ALLAHim birdaha ayrilik vermesin (amin) in$allah bundan sonra da dügün $afagini saymak nasip olur

canim seni büyük bi zevkle askerinin yanina depüklüyorum bundan sonra en güzel günlerin sizin olmasi dilegiyle :16:

ay ara ara anca buldum topiği:1:neyse incim şimdiden gözünaydın..Allah başka ayrılık göstermesin..:9:
ha buarada bizide unutma

öpüyorum devooomm seni merakla kavuşma anını beklicezz hadi allah ayırmasın inş
Saol devomm pazar akşamı girebilirsem sizlerleyim olmadı pazartesi günü anlatıcam :52:
12427507985507iM.jpg

inciim güzel inciiim :29: bu sabah güne$ sizin icin dogacak :66:
ALLAHim birdaha ayrilik vermesin (amin) in$allah bundan sonra da dügün $afagini saymak nasip olur

canim seni büyük bi zevkle askerinin yanina depüklüyorum bundan sonra en güzel günlerin sizin olmasi dilegiyle :16:
Saol canım benim sende inşallah tez zmanda kavuşursun askerine tüm tatsızlıkları unutursunuz bidenemm
ay ara ara anca buldum topiği:1:neyse incim şimdiden gözünaydın..Allah başka ayrılık göstermesin..:9:
ha buarada bizide unutma
saol kevserim..Amin hiçbirmize göstermesin Rabbim.Darısı başına kuzumm :74:

siyahincimmm :71: :46: :46: gözünaydın canım :52: :52: :52: :52:
yedin bitirdin askerliği :64: :62: :62: :62:
:64: :64: :64: :64: :64: :62: :62: :62: :62: :62: :62:
:32: :32: :32: :52: :52: :52: :52:

Alllah başka ayrılık yaşatmasın canımmmmm

:66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66:

:38: geçmiş olsun inciiimmmm, allah başka ayrılık vermesin, sevdiğini yanından ayırmasın, mutluluk sizin olsun... :69: :nazar:

Günaydın Canlarım..
Sözü fazla uzatmadan kavuşma anımıza koşturuyorum hemenn :1:
İşyerinden çıkar çıkmaz eve gittim.. Saçlarımı maşa yapıcaktım elektirkler gitmesinmi..Neyse önümde daha 1 saat var..Yemeğimi yedim neyseki o sırada elektirkler de geldi.. Saçlarımı maşayla aşkımın sevdiği modele getirdim. Üstümü giydim.. Saate baktım eyvahh vakit çoktan geçmiş.Otobüsten iniceği yer normal saatimizden 15 dk öncesi oluyo..Nasıl koştura koştura evden çıkmaya çalışıyorum.. Öyleki şalımı ve bilekliğimi unutup çıktım.. Hemen minibüs durağına doğru ilerledimm eyvahh gidiyoo.. ben yine bi topuk onju yetişeyim diye neyseki gördülerde durdular:1:
Aşkımlada msj laşıorum bu arada aşkım nerdesiniz falan diye..Dakikalar geçmek bilmiyor.. O kadar sabrsızlandım ki o anda.. Yaklaştıımda sordum nerdesin die yakın bi yer söyledii eyvah dedim yetişemicem.. Minübüs nihayet inceğim yere geldii..Anammm otobüste geliyoo koş zehra koşşş sevgilin inmeden sen orda olmalısın.. Yolun karşısına geçtim.. Otobüs durucak 1 dk sonra.. Arkamdan bi ıslık..Dönüp baktım bide ne göreyim.. Benimki inmiş benim koşturmamı foto çekmiş :53: :60:
Bana doğru koştu geldi sevgilim sımsıkı sarıldıkk orda birbirimize..O an hiç bitmesin istedim..Öyle güzeldi ki :69:
Meğer benim aşkım aabayla gelmiş.. Bni izleyebilmek için böle söylemiş sürpriz sevgilim benim.. :66: Arabaya bindik gidiyoruz yavaş yavaş.. Uygun bi yerde yavaşaladı durdu niye durdun aşkım ya dedim sana sarılcam dedi nasıl yani incemiyiz arabadan dedim Evett dedii :1: İndik tekrar sarıldık birbirimize sımsıkııı sonra güle güle tekrar bindik yolumuza.. Şehir merkezine gidip önce benim işlerimi hallettik sonra aşkıma yüzük aldık..( Kaybetmişti )
Ordan ikimizinde ortak arkadaşı ve kankası olan cancazımız arkadaşımıza uğradık..araba olayınan onunda haberi varmış :15: Neysem...:15:
Aşkımla akşama kadar gezdik dolaştık.. Lnagırt oynadık..Oturduk..Başım ağrıdı yattım dizlerine başıma masaj yaptı bitanem.. Onun ellerinden gözlerinden hiç ayrılmadım öyle çok özlemişim ki:69:Akşam arabayı onu ilk aldıım yerde bıraktık merkeze kadar yürüdük, konuştuk..Gittik yemek yedik..Dönüşte yağmur yağıodu minibüse bindik :1: Aşkım beni eve bıraktı.. Nasıl üzüldüm ayrılırkenn..Neyseki pazar da halaa benimleydi..
Pazar sabahı erkenden uyandım bizimkiler daha uykuda.. Hemen kalktım tost yaptım aşkım hadi gel dedim.. Evdekiler uyanmasn die sessiz sessiz yürüyorum..Kapıyı kapattım açılır falan diyede kilitleidm..Eyvahh annemm :53:Nereye gidiosun sbahın köründe diyo..Açtım kapıyı anne korkma evden kaçmıyorum yürüyüşe gidiyorum dedim :60:Amann neyseki onu öyle hallettik aşkım beni aldı. Yürüyüş yaspılan parka gittik oturduk.. Her boş dk. yı böle değerlendirdik :1:Orda 1,5 saat kadar oturduk sonra markete gitik.. Yaşlı bi teyze vardı aldıklarını tutuşturdum benimkinn eline teyzeyi evine bıraktık..Arabaya atladık aşkım beni 9 buçukta eve bıraktı aldım ekmeğimi eve geldim..Kahvaltı temizlik derken 11 buçukta çıktım tekrar..Yine aşkım aldı ordan yine müsait bi yere gittik yanlış anlaşılmasın haa araba kullanmayı öğretti aşkım banaa :52: Ama ilk anı görmelisiniz.. Heyecanlıyım bir yandan.. Debriyaj gaz derken araba gidiyoo yaaa bu gidiyo dedim çektim elişmi ayağımıı:60: Neyse dur kalk öğrendim bende iş varmış :60: Aşkımla akşama kadar gezdik eğlendik.. Tavla oynadık..Yenildim :19: 2 günümüz dolu dolu geçti kızlar öyle güzeldi ki.. Burda anlattığımdan dha fazlasıydı o duygu...
Bşraz uzun oldu 2 günü elimden geldiğince kısa tutmaya çalıştım k. bakmayın hatunlarr Öptüm hepiniziii :52:

Oyy incicim ne güzel anlatmışsın gözümde canlandı vallahi.
Canım benim Allah başka ayrılık vermesin çok mutu oldum senin adına. Hep mutlu olun en kötü gününüz böyle olsun. :61:

çok guzel anlatmıssın darısı dıger bekleyenlerın basına
sızınde son ayılıgınız olur inş.mutluluklar:69:

Back