- Konu Sahibi angelgozde
-
ayyy yirim seniiii ben yaaaa ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhvee 89/3 ün son patroniçesi tahta kendini çivileyen kraliçee siyah_incii
buyrunn benimm
Aranıza yeni katıldığımda askerim son izninden askeriyeye gidiyordu.. 200 lerden düşmüştüm 100 lere doğru ilerliyordum.. Siyahincimin iletisini okurken nasıl ya ben böyle birşey yazmadım ki diye donup kalmıştımMehabbetle tanıştım sonra askerlerimiz aynı gün aynı birliğe teslim olmuşlar.. öylesine güzel bir yerdeydim ki işleri bırakıp topiğe dalıyordum hemen kesin işten kovarlar beni diyede kendimi yiyordum neyseki kovulmadım Herkes teker teker gitti.. Herkesi en güzel anılarıyla depükledik birbir.. 89/3 lerin son temsilcisi ben kaldım aranızda.. Bir kaç gün daha dursam 4 ler artık gelip sopayla kovucaklar artık beni .. Tamam tamam kalktım işte koltukta tahta sizin kızlar.. Hiç bırakmak istemiyosunuz eminimm Hepinizi çok çok seviyorum kızlar ve kendimi ellerimle depüklüyorum
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
bende seni yirimmmmayyy yirim seniiii ben yaaaa ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh
ayyy canım benim ya ağla diye anlatmadım ki ben sizde o günleri görüceksiniz kavuşucaksınız sevdiklerinize...incim gözün aydın..çok duygulandım inan..şuan ağlıyorum..artık ben de kavuşmak istiyorum yaaa.çok özledim...
aaa ben tam vaktimin gelmesini beklicem incimin depügüne
incim seni coook seviyorum tatlim iyiki seni tanimi$iminan kendi askerim geliyomu$ gibi seviniyorum
in$allah bundan sonrasi da her$ey gönlünce olur canim
tepügümü de 00:00 da aticam
ha bu arada halay ba$i benimkaptirmam kimseye manane manane
/ alakasiz olucak ama kizlar superisinden haberiniz varmi :26: her halay smileyini yaptigimda aklima geliyo hic KK ya girmiyo artik
hahhaa fosilleştim valla devommm
evett tatlım bu geceki depükleri hiç unutmıcam vallaaa hayatımın en güzel depükleriiii
Saol devomm pazar akşamı girebilirsem sizlerleyim olmadı pazartesi günü anlatıcamöpüyorum devooomm seni merakla kavuşma anını beklicezz hadi allah ayırmasın inş
Saol canım benim sende inşallah tez zmanda kavuşursun askerine tüm tatsızlıkları unutursunuz bidenemm
saol kevserim..Amin hiçbirmize göstermesin Rabbim.Darısı başına kuzummay ara ara anca buldum topiğineyse incim şimdiden gözünaydın..Allah başka ayrılık göstermesin..
ha buarada bizide unutma
siyahincimmmgözünaydın canım
yedin bitirdin askerliği
Alllah başka ayrılık yaşatmasın canımmmmm
Oyy incicim ne güzel anlatmışsın gözümde canlandı vallahi.
Canım benim Allah başka ayrılık vermesin çok mutu oldum senin adına. Hep mutlu olun en kötü gününüz böyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?