- Konu Sahibi angelgozde
-
Ayy canım gozdemmm Meleğim benimm
Duygulandım vallaaa
Çok teşekkür ederim kuzum yaa Çok saol inşşallah sizlerin depüklendiğini günleride görücem ben..
Yarın aşkımı alıcam karşılıcam pazartesi burda sizlerle paylaşıcam o duyguyu...
Bende sizleri çok seviyorum iyi varsınız
Öyle gidiyorum diye benden kurtulucağınızmı sandınız kızımmm
aynen incim darısı başımızaaAllah başka ayrılık vermesin nickdaşım benimmm gözünaydın sen de yedin bitirdin askerliği artık şafak mafak yok darısı başımızaa canımmmm
Allah başka ayrılık vermesin nickdaşım benimmm gözünaydın sen de yedin bitirdin askerliği artık şafak mafak yok darısı başımızaa canımmmm
Gözünaydın incimmmmmmmmm...
Allah birdaha ayrılık göstermesinnnnnn
Darısı hepimizin başına İnşallahhhhhhhhhh
Çok teşekkürederim Nayino.. Daha öncetanışmadık ama duygularımı çok iyi anlatmışsın.. Çokmutluyum heyecanlıyım ve umutluyum..Allahyüzümüzü kara çıkartmasın..Siyahinci gözünüz aydin :) Ben de safak sayiyorum ama asker safagi degil. 29 günüm kaldi. Konuda actim ama benden baskasi ilgilenmemisNe kadar mutlu oldugunuzu tahmin ediyorum ve kalp atislarinizi buralardan bile duyar gibiyim. Asker safagi saymasamda yinede darisi basima diyorum. :)
Susuummmm saol bidenemdarısı seninde başınaa
gözunaydınn canım benim..
Gizemim saol tatlım Allah hiçkimseye ayrılık yaşatmasın..gözünaydın canım darısı başımızaAllah başka ayrılıklar wermesinn
siyah_incim bunların hepsi senin için güzelim hayırlı uğurlu olsun
bu gece senn gecen incimmmmmmmmmm
siyahinci canım gözünaydın senin adına çok sevindim sizler depüğü yedikçe sıra bize geliyor canım darısı başımıza
Allah bir daha ayırmasın canım seni sevdiğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?