Siyah_incimizin bu akşam depük gecesi

angelgozde

bırak kalbim alev alsın .
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
10.242
0
206
Bursa
ahhh cnmm incilikom sende yedin bitirdin heee askerliğiiiiii
sizler peş peşe depüklendikçeee bende umutlanıorumm sıra bana da gelecek diorummm
cnmmm sıca kanlı incimmm bnmmmmm rabbimmm bi daha hiç ayırmasın sizzzziiiii
bu son ayrılığınız olsun inşallahhh
yüzün hep gülsnnn inşallahhh
artık sıra evlilikteeeee allah gönlğnden geçen en güzel düğünüü versin sana cnmm
seniii seviyoruzzzz siyah_inciiiiii
bizi bırakma olur mu cnmmm ???

Ayy canım gozdemmm Meleğim benimm
Duygulandım vallaaa
Çok teşekkür ederim kuzum yaa Çok saol inşşallah sizlerin depüklendiğini günleride görücem ben..
Yarın aşkımı alıcam karşılıcam pazartesi burda sizlerle paylaşıcam o duyguyu...
Bende sizleri çok seviyorum iyi varsınız
Öyle gidiyorum diye benden kurtulucağınızmı sandınız kızımmm

Allah başka ayrılık vermesin nickdaşım benimmm gözünaydın sen de yedin bitirdin askerliği artık şafak mafak yok darısı başımızaa canımmmm

kızım kurtulmak isteyen kim zatennn
Allah başka ayrılık vermesin nickdaşım benimmm gözünaydın sen de yedin bitirdin askerliği artık şafak mafak yok darısı başımızaa canımmmm
aynen incim darısı başımızaa

Gözünaydın incimmmmmmmmm...
Allah birdaha ayrılık göstermesinnnnnn
Darısı hepimizin başına İnşallahhhhhhhhhh

Siyahinci gözünüz aydin :) Ben de safak sayiyorum ama asker safagi degil. 29 günüm kaldi. Konuda actim ama benden baskasi ilgilenmemis Ne kadar mutlu oldugunuzu tahmin ediyorum ve kalp atislarinizi buralardan bile duyar gibiyim. Asker safagi saymasamda yinede darisi basima diyorum. :)

Çok teşekkürederim Nayino.. Daha öncetanışmadık ama duygularımı çok iyi anlatmışsın.. Çokmutluyum heyecanlıyım ve umutluyum..Allahyüzümüzü kara çıkartmasın..

gözunaydınn canım benim..
Susuummmm saol bidenemdarısı seninde başınaa
gözünaydın canım darısı başımıza Allah başka ayrılıklar wermesinn
Gizemim saol tatlım Allah hiçkimseye ayrılık yaşatmasın..
Vaktiniz su gibi akıp geçsin sevdiğinize sımsıkı sarılcağınız gün tez zamanda gelir inşallah kızlar :78:

siyahinci canım gözünaydın senin adına çok sevindim sizler depüğü yedikçe sıra bize geliyor canım darısı başımıza
Allah bir daha ayırmasın canım seni sevdiğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…