Siyah_incimizin bu akşam depük gecesi

angelgozde

bırak kalbim alev alsın .
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
10.242
0
206
Bursa
:72:ahhh cnmm incilikom sende yedin bitirdin heee askerliğiiiiii :72:
sizler peş peşe depüklendikçeee bende umutlanıorumm sıra bana da gelecek diorummm :1:
cnmmm sıca kanlı incimmm bnmmmmm rabbimmm bi daha hiç ayırmasın sizzzziiiii
bu son ayrılığınız olsun inşallahhh
yüzün hep gülsnnn inşallahhh :nazar::nazar:
artık sıra evlilikteeeee allah gönlğnden geçen en güzel düğünüü versin sana cnmm
seniii seviyoruzzzz siyah_inciiiiii
bizi bırakma olur mu cnmmm ??? :16::16:

:69::69:
Ayy canım gozdemmm Meleğim benimm
Duygulandım vallaaa :5:
Çok teşekkür ederim kuzum yaa Çok saol inşşallah sizlerin depüklendiğini günleride görücem ben..
Yarın aşkımı alıcam karşılıcam pazartesi burda sizlerle paylaşıcam o duyguyu...
Bende sizleri çok seviyorum iyi varsınız :46:
Öyle gidiyorum diye benden kurtulucağınızmı sandınız kızımmm :52:
:69: :69:

:nazar: Allah başka ayrılık vermesin nickdaşım benimmm:1: gözünaydın sen de yedin bitirdin askerliği artık şafak mafak yok :72: darısı başımızaa canımmmm :52:

:69::69:

Ayy canım gozdemmm Meleğim benimm
Duygulandım vallaaa :5:
Çok teşekkür ederim kuzum yaa Çok saol inşşallah sizlerin depüklendiğini günleride görücem ben..
Yarın aşkımı alıcam karşılıcam pazartesi burda sizlerle paylaşıcam o duyguyu...
Bende sizleri çok seviyorum iyi varsınız :46:
Öyle gidiyorum diye benden kurtulucağınızmı sandınız kızımmm :52:

:69: :69:

kızım kurtulmak isteyen kim zatennn :23::23:
:nazar: Allah başka ayrılık vermesin nickdaşım benimmm:1: gözünaydın sen de yedin bitirdin askerliği artık şafak mafak yok :72: darısı başımızaa canımmmm :52:
aynen incim darısı başımızaa :21:

Gözünaydın incimmmmmmmmm...:64::64::64::65::74:
Allah birdaha ayrılık göstermesinnnnnn:nazar:
Darısı hepimizin başına İnşallahhhhhhhhhh

Siyahinci gözünüz aydin :) Ben de safak sayiyorum ama asker safagi degil. 29 günüm kaldi. Konuda actim ama benden baskasi ilgilenmemis :17: Ne kadar mutlu oldugunuzu tahmin ediyorum ve kalp atislarinizi buralardan bile duyar gibiyim. Asker safagi saymasamda yinede darisi basima diyorum. :)

siyah_incim bunların hepsi senin için güzelim hayırlı uğurlu olsun :61:

tekme.jpg

tekme.jpg

290498.jpg

eitimyakndvkk9.jpg

Siyahinci gözünüz aydin :) Ben de safak sayiyorum ama asker safagi degil. 29 günüm kaldi. Konuda actim ama benden baskasi ilgilenmemis :17: Ne kadar mutlu oldugunuzu tahmin ediyorum ve kalp atislarinizi buralardan bile duyar gibiyim. Asker safagi saymasamda yinede darisi basima diyorum. :)
Çok teşekkürederim Nayino.. Daha öncetanışmadık ama duygularımı çok iyi anlatmışsın.. Çokmutluyum heyecanlıyım ve umutluyum..Allahyüzümüzü kara çıkartmasın.. :64:

:64::64::64::64:
gözunaydınn canım benim..
Susuummmm saol bidenemdarısı seninde başınaa :12:
gözünaydın canım darısı başımıza :nazar: Allah başka ayrılıklar wermesinn:66:
Gizemim saol tatlım Allah hiçkimseye ayrılık yaşatmasın..
Vaktiniz su gibi akıp geçsin sevdiğinize sımsıkı sarılcağınız gün tez zamanda gelir inşallah kızlar :78:

:72::72: siyahinci canım gözünaydın senin adına çok sevindim sizler depüğü yedikçe sıra bize geliyor canım darısı başımıza
Allah bir daha ayırmasın canım seni sevdiğinden

Back