Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuSiyah yada kirmizi sizce hangisi?
Benim de koltuklar gri mavi, 2 sene de fenalık geldi.. Gri renk görmek istemiyorum o derece. Oysa severek almıştım. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz..
Koltuklarım gri ,seviyorum onları. Ama mutlaka canlı bir kırlentle kullanıyorum. Gri boğmuyor. Şu anda çingene pembesi var. bir ara pudra pembesi vardı. İlerde mavi gibi bir renk düşünüyorum. Ama koltuk hep aynı:)
Koltuklarım gri ,seviyorum onları. Ama mutlaka canlı bir kırlentle kullanıyorum. Gri boğmuyor. Şu anda çingene pembesi var. bir ara pudra pembesi vardı. İlerde mavi gibi bir renk düşünüyorum. Ama koltuk hep aynı:)
Gri diyorum.Gri dekorasyon bu yıl çok moda ve daha çok limon sarısıyla kullanılıyor. Sıkılırsanız turkuaz veya bir çok değişik renkle kullanabilirsiniz. Hatta gri koltukla çam mobilya çok yakışıyor aklınızda bulunsun.
sanirim siyah yada gride karar vericegim.evimi modern tarzda dekore ettim diyebilirim gri bir kose takimim var en alt salonda onu kirmiziyla harmanlamayi dusunuyorum.Ust salonum kirik beyaz derili kose takimi ve yine ayni renk sandalyeyle ahsap bir masa.Bu kanepeleri koyacagim salonda hemen merdivende yani ana salondan gozukuyor aslinda esas soru hangisinin yakisacagi.
Kanepeleri dusundugum salon yatak odalarina yakin o yuzden daha cok vakit gecirmeyi dusundugum bir yer olacak o yuzden kanepe dusunuyorum rahat olur idye sizce yine kose takimimi dusunmeliyim