Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben saçımı koyu kahve yapmak istiyorum ama parlamayacak.hangi tonlar yakışır. buğdayım kışın beyaz oluyorum ve o rengi korumaya karar verdim .daha sonra gözlerim kahverengi ,oval-yuvarlak bir yüz tipim var kesimde önerirseniz sevinirim . :)
4.0 numara orta kahve ve düz kesim yakışır sanırım. Aslında resmini koyarsan daha net fikir verebilirim. Yüzünü kapatabilirsin, sadece yüz şeklin, ten rengin ve saç şeklin görünecek şekilde.
kolestonun koyu kahvesi siyah gibi oluyor,kesinlikle kahverengiyle alakası olmuyor,
şu anda benim saçımda var akmıyorda simsiyah ve parlak off kurtulmak istiyom sıkıldım.
belki kurtulmak yerine üzerine ışıltı katıcak birşeyler yapabilirsin çok havalı olur ! :) pek bişey bilmem ama sen sorup soruştur bulursun birşey , herşeyin bir çozümü vardır