siyah uzun kaban ariyorum (acil)

monicatak

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.872
8.378
723
kk'nin fistiklari bi el atin buraya

siyah, diz ustune kadar, ne ince ne çok kalın bir kumaştan siyah sade bir kaban arıyorum, deri detayları olabilir.

Elinde böyle bir ürünü olup da satmak isteyen varsa paylasimilarinizi bekliyorum . .

Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize

Sagol canimm:) ben de bi şey eksik kaldi sanki diyodum 36 beden ama xsmall da olabilir. Tabi önemli olan kalıbı çok dar bi kalipsa 38 beden olanlara da bakarim.

güzele benziyo ama durusu nasıl acaba anlasilmiyor fotografta, bi de beden ? :)
Ben sana yine mailimi atiyorum zahmet olmazsa bi üzerinde fotografi varsa atarsin

Canim ben de var bi tane, diz alti hafif uzun. Victoria secret yada calvin klein, anna klein olabilir. Kaldirdim kullanmadim hic, piril piril duruyor. İstersen mailleselim resmini yollayayim...

Canim resmi yarin yollayayim, orjinal calvin klein, etiketi uzerinde duruyor. Small bedeni 36 yani... Angora hemde, cokkkk guzellll..

Bilgisayarim sorunlu iki gundur ekleyebilirsem ekliyeyim.... 

Son düzenleme:
Ekleyebilirsem ekleyecegim bu aksam, ekleyemezsem yarin mailden mutlaka gondericem...

tamamdır canım acele etme yarın yollasan da olur çok merak ettim inşallah aradığım gibi bir seydir.

bu arada bir dipnot daha düşeyim kızlar, bol olsun istemiyorum belden otursun biraz. az önce beren_06 nickli üyenin satışında gördüm hatta bir model, bel kısmı oturacak o model bir sey istiyorum.

Gücelim anladık 36 bedensin,maşallah belin ince ........veeeeeeeeeeee o zaman benim bazamı açıp,yine süpriz yumurtam gelince kaldırdığım hem spor hem şık kombinleyeceğiniz dizde,kaşe,tüylenmesi olmayan,çetinkaya mağazasından indirimle 100 tlye aldığım kabanımı çıkartmam gerekecek. .Beli oturuyor,kol kesimleri bol değil,cuk oturuyo nasıl bir kalıpsa:)Yandan kalın bağ özelliği var esprili yani.Şık,güzel,zarif bir bayan modeli kısaca.Tabi ki fiyatı yüksek tutmayacağım bilgine cicim.Pardon ya dizi biraz geçiyo düzelteyim hemen,ölçerim istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım umarım beğenirsin hemen çektim resmini

Eklentiler

• $SAM_1469.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $SAM_1470.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $SAM_1471.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $SAM_1472.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 85

canim bu soyledigim calvin klein angora`wool kaban... etiketi bile ustun de. hic kullanmadim. resimler acilmazsa yazarsin, inan bana cok kaliteli...

resimler bilgisayarda duz burda farkli yuklendiler... anlamadim....

Eklentiler

• $IMG_3082.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_3082.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…