Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçtan sonra saçlarını açık tona boyamak isteyenler veya boyayanlar buraya

Tşkler canım ama ben İzmiirde oturmuyorum ki
Saçlarımı düzleştire düzleştire buklelerim bozuldu.Eğer düzleştirmesem çok kötü duruyo.Saçı toplamayıda sevmiyorum.

benimde saçlarım düzleştirmeyince kötü duruyor ama ben duştan sonra saçlarıma 7/24 tarzı durulanmayan kremler sürüp nemliyken örüyorum doğal güzel dalgalı saçlarım oluyor ya da nemliyken enseden topuz yapıyorum biraz öyle bekledikten sonra açınca çok güzel görünüyor düzleştirici kullanmadan dışarı çıkmazdım en azından önlerini düzeltirdim ama artık hiç kullanmıyorum ve saçlarım kendine geldi :)

Ben Pantaneninkini kullandım saçlarımı çok döktü
Aslında saçlarımı biraz daha uzatsam hiçbirşekilde düzleştirici kullanmam ama uzayana kadar mecburen haftada 1 düzleştiricem.Sinemakide kullanıyorum ama inş yaza kadar belime gelir........

sinemaki bende yapıyorum uzamaya bence gerçekten etkisi var belime gelmesine az kaldı sayılır umarım istediğine ulaşırsın :)

bende siyahtan kurtulmak için saçlarıma 1 aydır kaç kutu boya harcadım üstelik renkler farklı markaların sarı tonlarıydı sanırım 6 kutu falan boya gitti yani ama siyahı kırdım yani baya açıldı rengi en son dün profösyönel açıcı aldım kozmetik marketinden onu uyguladım boyalardan pek bir farkı olmadı ama dipler hep bir kaç ton açık malesef uçlara göre işte simsiyahtan sonraki son hali birkaç topikte daha paylaştım burdada paylaşayım (saçlarımı genelde düzleştiririm ama bu banyodan sonra kuruladıktan sonraki hali) bu arada güneşte daha açık duruyor bu akşam banyodaki ışık altındaki rengi

Eki Görüntüle 323098 Eki Görüntüle 323099 /B]

Son düzenleme:
Bende siyahtan karamele döndüm hatta karamelde değil boya sağ olsun ne karamel nede sarı yaptı..
Güzelim siyah saçlarımı mafettim fön çekmesem bile kötü durmuyordu şimdi bu saça sürekli fön çekmek lazım sürekli makyaj lazım of of benim akılsız başım

Ewt gerçekten uzatıyoo.Ben 10 hafta yaptım.Şimdi 1 ay ara verdim...Benimde belime gelmesine 1 karış var:)

Sinemakiyi nasıl yapıyorsunuz kızlar lütfen bana da söyleyin saçlarım yıprandı ve kestireceğim uçlarından uzaması için bişiler yapmam lazım sinemaki tarifini bana da verirmisiniz..Ne kadar uzatıyor ayda ?

ben yıllarca yaklaşık bşr yıl kızıl kullandım sonra da üç ay önce siyah boyadım ........üç aydırda boyamıyorum arada kızıllarda var tabi boya yetmemişti saçıma...saçlarım koyu kahve....acaba karamel yada çukulata kahve tutarmı saçım

Tatlım konunu gördüm.Ne yaptın saçlarını boyadın mı?
Sinemaki tarifini veriyorum:
1 tutam sinemakiyi yarım çay bardağı suyla cezvede kaynat.Ilıdıktan sonra 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampülüde katarak karıştır ve saçdiplerine mesaj yaparak yedir.Yarım saat bekle sonrada yıka.Haftada 1 kez uygula.

Benim saçlarım omuz hizamdaydı şimdi koltuk altımı geçiyoo.
ben 10 hafta uyguladım 1 ay ara verdim.Ayrıca ben sarımsaklı şampuanda kullandım

Walla tebrikler.Ben kendim cesaret edemiyorum

Yarın hemen sinemaki alacağım o zaman :) İki ay gibi kısa bi sürede böyle uzaması mucize bişey.. Sadece diplerine mi sürüyoruz yoksa bütün saça mı.. Canım boyadım saçımı resim ekledim ama resimdekinden daha açık duruyor..Işıktan ışığa farkediyor sanırım..Koyu sarı gibi bişi oldu memnun kalmadım paletin altın karamelini alacağım önceden kullanmıştım ve memnun kalmıştım..Onunla tekrar boyayacağım..

Ewt benim saçım çok uzun sürede uzardı.Heleki omuzlarımı geçtiğini görmedim.
Ben ilk önce diplerine sürüyordum.Sonrada kalanını kafama boce ediyordum.Birde ben ayrıca hint yağıda ekliyordum.
İnş. seninde saçların kısa sürede istediiğin boya gelir...
Hımmmm ben bakıyım o zaman saçların nasıl olmu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…