- Konu Sahibi bonbonseker
-
Tşkler canım ama ben İzmiirde oturmuyorum ki
Saçlarımı düzleştire düzleştire buklelerim bozuldu.Eğer düzleştirmesem çok kötü duruyo.Saçı toplamayıda sevmiyorum.
benimde saçlarım düzleştirmeyince kötü duruyor ama ben duştan sonra saçlarıma 7/24 tarzı durulanmayan kremler sürüp nemliyken örüyorum doğal güzel dalgalı saçlarım oluyor ya da nemliyken enseden topuz yapıyorum biraz öyle bekledikten sonra açınca çok güzel görünüyor düzleştirici kullanmadan dışarı çıkmazdım en azından önlerini düzeltirdim ama artık hiç kullanmıyorum ve saçlarım kendine geldi :)
sinemaki bende yapıyorum uzamaya bence gerçekten etkisi var belime gelmesine az kaldı sayılır umarım istediğine ulaşırsın :)
Ewt gerçekten uzatıyoo.Ben 10 hafta yaptım.Şimdi 1 ay ara verdim...Benimde belime gelmesine 1 karış var:)
güneş altında lamba gibi parlıyor.Renk mükemmel ama bembeyaz bi ten istiyor maalesefKuaföre siyaha boyatmaya gittiğimde adam boyamak istememişti bile renk okdar güzelki.Karanlıktaki gbi istiyorsanız karamel tonlarına bakmalısınız ama eğer teniniz benimki gibiyse açık renkler hasta gösteriyor. Koyu renkler sizi daha alımlı gösterecektir
Sinemakiyi nasıl yapıyorsunuz kızlar lütfen bana da söyleyin saçlarım yıprandı ve kestireceğim uçlarından uzaması için bişiler yapmam lazım sinemaki tarifini bana da verirmisiniz..Ne kadar uzatıyor ayda ?
bende siyahtan kurtulmak için saçlarıma 1 aydır kaç kutu boya harcadım üstelik renkler farklı markaların sarı tonlarıydı sanırım 6 kutu falan boya gitti yani ama siyahı kırdım yani baya açıldı rengi en son dün profösyönel açıcı aldım kozmetik marketinden onu uyguladım boyalardan pek bir farkı olmadı ama dipler hep bir kaç ton açık malesef uçlara göreişte simsiyahtan sonraki son hali birkaç topikte daha paylaştım burdada paylaşayım (saçlarımı genelde düzleştiririm ama bu banyodan sonra kuruladıktan sonraki hali) bu arada güneşte daha açık duruyor bu akşam banyodaki ışık altındaki rengi
Eki Görüntüle 323098 Eki Görüntüle 323099 /B]
Yarın hemen sinemaki alacağım o zaman :) İki ay gibi kısa bi sürede böyle uzaması mucize bişey.. Sadece diplerine mi sürüyoruz yoksa bütün saça mı.. Canım boyadım saçımı resim ekledim ama resimdekinden daha açık duruyor..Işıktan ışığa farkediyor sanırım..Koyu sarı gibi bişi oldu memnun kalmadım paletin altın karamelini alacağım önceden kullanmıştım ve memnun kalmıştım..Onunla tekrar boyayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?