• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçtan sonra saçlarını açık tona boyamak isteyenler veya boyayanlar buraya

benım saçlarımda yer yer sıyah boya vardı tarcın bakır yaptırdım önce açıcıyla actı kuafor...sacım sapsarı oldu sora tarcın bakıra boyadı cok super olmustu ama tabı kndı sac rengımde koyu oldugu ıcın dıpten geldıkce kötu duruo bıkac kez dıp yaptım ama cok yıprandı.cok ısteyerek tarcın bakır yaptırmıstım bıkac ay ancak kullanabıldım yanı sacınız koyu renkse ugrasmayı goze alıosanız yaptırın derım. ben sımdı uzamasını beklıorum kesınlıkle koyu renge gerı doncem koyu rengın havası baska oluo

cesaretim olsa bir dakka bile düşünmeden kurtulucam bu siyah renkten 8 senedir siyahdan dönemiyorum :21: çokda yakışıyor ama bunalttı artık :50:

benım saçlarımda yer yer sıyah boya vardı tarcın bakır yaptırdım önce açıcıyla actı kuafor...sacım sapsarı oldu sora tarcın bakıra boyadı cok super olmustu ama tabı kndı sac rengımde koyu oldugu ıcın dıpten geldıkce kötu duruo bıkac kez dıp yaptım ama cok yıprandı.cok ısteyerek tarcın bakır yaptırmıstım bıkac ay ancak kullanabıldım yanı sacınız koyu renkse ugrasmayı goze alıosanız yaptırın derım. ben sımdı uzamasını beklıorum kesınlıkle koyu renge gerı doncem koyu rengın havası baska oluo

Ewt tarçın bakır renginin böyle bi dezavantajı var malesef.Dibin gelince hemen boyatman lazım.Ayda 1 de dib geliyoo zaten uğraştırıcı.
Koyu rengi bende çok seviyorum ama değişiklik istiyorum artıkkk

cesaretim olsa bir dakka bile düşünmeden kurtulucam bu siyah renkten 8 senedir siyahdan dönemiyorum :21: çokda yakışıyor ama bunalttı artık :50:

Banada herkes siyah çok yakışıyo diyooo ama benide bunalttı
Sen uzun süredir kullanıyomuşsun siyah rengi. Ben 3 yıl falan kullandım ama sıkıldım

kızlar lorealın ultra acıcı dore kahve saç boyası varmş boyanın içinde sanrm acıcı özellği varmş deneyp de açılanlar varmı tavsıye edermsnz ?

Ben haftada 1 düzleştirici kullanıyorum.Ama düzleştirici kullanmadan mavi su kulanıyorum...
Ayrıca saçıma her hafta bakım yapıyorum sinemaki ve sarımsakta kullanıyorum
Bende iyibir kuaför arıyorum.Senin kuaförün nerede canım?

haftada 1 olsa dahi inan yıpratıyor o mavi sular sadece yumuşatmaya yarıyor ben izmir'de oturuyorum eğer istersen özelden yollayabilirim adresini

haftada 1 olsa dahi inan yıpratıyor o mavi sular sadece yumuşatmaya yarıyor ben izmir'de oturuyorum eğer istersen özelden yollayabilirim adresini

Tşkler canım ama ben İzmiirde oturmuyorum ki:(
Saçlarımı düzleştire düzleştire buklelerim bozuldu.Eğer düzleştirmesem çok kötü duruyo.Saçı toplamayıda sevmiyorum.

6 yıldır kullandığım mavi siyah saçlarımı geçen yaz tarçın bakıra çevirdim hemde açma işlemi olmadan.5 ay boyunca hiç boyamamıştm üzerine tarçın bakır boyadım uç kısımları daha koyu oldu ama 3 4 boyamaya renk tam oturdu uçtan dibe doğru boyamak gerekiyor böyle durumlarda.buda saçlarımı boyadığımın ertesi günü

Eki Görüntüle 321345
canım saçların harika görünüyor öncelikle onu belirteyim... gelelim benim durumuma;
saçlarım koyu kestane, 3 yıl önce platin rengi kapatmak için önce koyu kestaneye hemen akınca ardından siyaha boyattım. şimdi 3 yıldır hiç boyatmıyorum ve sadece uçlarda 1-2 cm kaldı boyalı yerler ve kendi saç rengimden pek ayırt edilmiyor. uzun yıllar renkten renge giren saçlarımı 3 yıl dinlendirdikten sonra tekrar boyamak istiyorum ama korkuyorum...
kendinmi boyadın, eğer öyleyse markası ne? birde tarçın bakır dedikleri renk tam olarak bu mu? ten rengin açık duruyor. ben kumralım sence bu renk bana gidermi? eskisi kadar cesur değilim bu kadar soruyla boğdum seni kusura bakma.

Çok tşk ederim canım ama erkek arkımın ısrarı üzerine siyaha dönmek zorunda kaldım yok renk çok dikkat çekiomuşta fln:5: Benim saçlarım boyayı çok tutmaz hemen akar siyahın üzerine o yüzden bunu yapınca tuttu sanırım bende tam bilmiyorum yani ne zaman renk değişmek istesem siyahtan 5 6 ay bekleyip istediiğm renge boyuorm. İlk zamanlar uçlarda fark oluyor ama 3 4 boyamaya renk tam oturuyor. Fotodaki renge gelince palette tarçın bakır. Bu renkten biraz daha açık oluyor benim 3. boyamamda renk tuttu tam olarak. Foto ekleyebilirm ama uzaktan çekilmiş foto olduğu için pek anlaşılmaz bide arkadan çekilmişti foto ama güneş ışığında yani renk tam belli ben yinede eklim yardımcı olur belki

bu güneşteki hali

$71904_468885993544_710788544_5384803_4664417_n.jpg

buda akşam

$47248_424955259385_582529385_4607894_4431960_n.jpg

canım saçların harika görünüyor öncelikle onu belirteyim... gelelim benim durumuma;
saçlarım koyu kestane, 3 yıl önce platin rengi kapatmak için önce koyu kestaneye hemen akınca ardından siyaha boyattım. şimdi 3 yıldır hiç boyatmıyorum ve sadece uçlarda 1-2 cm kaldı boyalı yerler ve kendi saç rengimden pek ayırt edilmiyor. uzun yıllar renkten renge giren saçlarımı 3 yıl dinlendirdikten sonra tekrar boyamak istiyorum ama korkuyorum...
kendinmi boyadın, eğer öyleyse markası ne? birde tarçın bakır dedikleri renk tam olarak bu mu? ten rengin açık duruyor. ben kumralım sence bu renk bana gidermi? eskisi kadar cesur değilim bu kadar soruyla boğdum seni kusura bakma.

bu arada söylemeyi unuttum bende kumralım fotoda beyaz tenli çıkmışım. Renk bana çok yakışmamıştı hasta gibi görünüyordum

bu arada söylemeyi unuttum bende kumralım fotoda beyaz tenli çıkmışım. Renk bana çok yakışmamıştı hasta gibi görünüyordum
evet akşamla güneş altında epey fark var ki eşimde rahatsız olur o kadar dikkat çekici bi renkten. güneş altında akşamki hali gibi olmalı benim kullanacağım...
seni hasta gibi gösterdiyse benide öyle gösterir. kendime geleyim derken iyice kendimden geçirmesin beni bu renk :1:

güneş altında lamba gibi parlıyor.Renk mükemmel ama bembeyaz bi ten istiyor maalesef :( Kuaföre siyaha boyatmaya gittiğimde adam boyamak istememişti bile renk okdar güzelki.Karanlıktaki gbi istiyorsanız karamel tonlarına bakmalısınız ama eğer teniniz benimki gibiyse açık renkler hasta gösteriyor. Koyu renkler sizi daha alımlı gösterecektir

Tatlım ben oriel sürmek istemiyorum hiç saçıma.
Silici kullanan kuaföre boyatmayı düşünüyorum en kötü...
Ama işte yaza kadar bi değişiklik istiyorummm

cnm bende gecen y bır cesaret saclarımı actırıp kızıla boyattım cokta memnunum bıraz yıprandı ama kopma yanma olmadı bakımımıda yapıyorum hem... sevıyorum saclarımı :32: ama bıldıgım sıyathtan ancak orialle donebılırsın.. bahsettıgın sılıcıler sacın kendı rengını dwgıl sadece boyayı sılıyor ve yhanı ama rengı koyu olan sacta bır ıse yaramıyor.. senın kendı sacının rengı ne ? eger koyu bır renkse sılıcı olmaz ... cunku sacının uzerındekı boyayı sılıp kendı sacının rengını aynı bırakacak.. ama eger sacının kendı rengı acık tonlardaysa durma yptır derım.. aklında duracagına kafanda dursun.. :9:

cnm bende gecen y bır cesaret saclarımı actırıp kızıla boyattım cokta memnunum bıraz yıprandı ama kopma yanma olmadı bakımımıda yapıyorum hem... sevıyorum saclarımı :32: ama bıldıgım sıyathtan ancak orialle donebılırsın.. bahsettıgın sılıcıler sacın kendı rengını dwgıl sadece boyayı sılıyor ve yhanı ama rengı koyu olan sacta bır ıse yaramıyor.. senın kendı sacının rengı ne ? eger koyu bır renkse sılıcı olmaz ... cunku sacının uzerındekı boyayı sılıp kendı sacının rengını aynı bırakacak.. ama eger sacının kendı rengı acık tonlardaysa durma yptır derım.. aklında duracagına kafanda dursun.. :9:

Tatlım benim kendi saç rengim kumral.
Bende zaten açık kumral tonlarında istiyorum.Hani sarıya yakın.
Ayyyyhh napsam ki bilemedim şimdi.

güneş altında lamba gibi parlıyor.Renk mükemmel ama bembeyaz bi ten istiyor maalesef :( Kuaföre siyaha boyatmaya gittiğimde adam boyamak istememişti bile renk okdar güzelki.Karanlıktaki gbi istiyorsanız karamel tonlarına bakmalısınız ama eğer teniniz benimki gibiyse açık renkler hasta gösteriyor. Koyu renkler sizi daha alımlı gösterecektir
açık renklerin hasta gibi göstermesi konusunda haklısınız platin rengiyken makyajsızsam neyin var iyimisin diye soran çok oluyordu :1:
karamel tonları hakkında pek fikrim yok aslında ama söylediğinize göre araştırayım kendim için...

Back