- Konu Sahibi bonbonseker
-
benım saçlarımda yer yer sıyah boya vardı tarcın bakır yaptırdım önce açıcıyla actı kuafor...sacım sapsarı oldu sora tarcın bakıra boyadı cok super olmustu ama tabı kndı sac rengımde koyu oldugu ıcın dıpten geldıkce kötu duruo bıkac kez dıp yaptım ama cok yıprandı.cok ısteyerek tarcın bakır yaptırmıstım bıkac ay ancak kullanabıldım yanı sacınız koyu renkse ugrasmayı goze alıosanız yaptırın derım. ben sımdı uzamasını beklıorum kesınlıkle koyu renge gerı doncem koyu rengın havası baska oluo
cesaretim olsa bir dakka bile düşünmeden kurtulucam bu siyah renkten 8 senedir siyahdan dönemiyorumçokda yakışıyor ama bunalttı artık
Ewt tarçın bakır renginin böyle bi dezavantajı var malesef.Dibin gelince hemen boyatman lazım.Ayda 1 de dib geliyoo zaten uğraştırıcı.
Koyu rengi bende çok seviyorum ama değişiklik istiyorum artıkkk
o zaman yaptır aklında kalcana en azından bı kere denemıs olursun.:82:
Saçımın yanmasından kopmasından korkuyorum.Malum her kuaföre güven olmuyo
valla benım gıttıgım kuafor ısının ehlıydı ama yınede yanma oldu yanı yapcak bısee yok.bıkereden bıse olmaz
Ben haftada 1 düzleştirici kullanıyorum.Ama düzleştirici kullanmadan mavi su kulanıyorum...
Ayrıca saçıma her hafta bakım yapıyorum sinemaki ve sarımsakta kullanıyorum
Bende iyibir kuaför arıyorum.Senin kuaförün nerede canım?
haftada 1 olsa dahi inan yıpratıyor o mavi sular sadece yumuşatmaya yarıyor ben izmir'de oturuyorum eğer istersen özelden yollayabilirim adresini
canım saçların harika görünüyor öncelikle onu belirteyim... gelelim benim durumuma;6 yıldır kullandığım mavi siyah saçlarımı geçen yaz tarçın bakıra çevirdim hemde açma işlemi olmadan.5 ay boyunca hiç boyamamıştm üzerine tarçın bakır boyadım uç kısımları daha koyu oldu ama 3 4 boyamaya renk tam oturdu uçtan dibe doğru boyamak gerekiyor böyle durumlarda.buda saçlarımı boyadığımın ertesi günü
Eki Görüntüle 321345
canım saçların harika görünüyor öncelikle onu belirteyim... gelelim benim durumuma;
saçlarım koyu kestane, 3 yıl önce platin rengi kapatmak için önce koyu kestaneye hemen akınca ardından siyaha boyattım. şimdi 3 yıldır hiç boyatmıyorum ve sadece uçlarda 1-2 cm kaldı boyalı yerler ve kendi saç rengimden pek ayırt edilmiyor. uzun yıllar renkten renge giren saçlarımı 3 yıl dinlendirdikten sonra tekrar boyamak istiyorum ama korkuyorum...
kendinmi boyadın, eğer öyleyse markası ne? birde tarçın bakır dedikleri renk tam olarak bu mu? ten rengin açık duruyor. ben kumralım sence bu renk bana gidermi? eskisi kadar cesur değilim bu kadar soruyla boğdum seni kusura bakma.
evet akşamla güneş altında epey fark var ki eşimde rahatsız olur o kadar dikkat çekici bi renkten. güneş altında akşamki hali gibi olmalı benim kullanacağım...bu arada söylemeyi unuttum bende kumralım fotoda beyaz tenli çıkmışım. Renk bana çok yakışmamıştı hasta gibi görünüyordum
Tatlım ben oriel sürmek istemiyorum hiç saçıma.
Silici kullanan kuaföre boyatmayı düşünüyorum en kötü...
Ama işte yaza kadar bi değişiklik istiyorummm
cnm bende gecen y bır cesaret saclarımı actırıp kızıla boyattım cokta memnunum bıraz yıprandı ama kopma yanma olmadı bakımımıda yapıyorum hem... sevıyorum saclarımıama bıldıgım sıyathtan ancak orialle donebılırsın.. bahsettıgın sılıcıler sacın kendı rengını dwgıl sadece boyayı sılıyor ve yhanı ama rengı koyu olan sacta bır ıse yaramıyor.. senın kendı sacının rengı ne ? eger koyu bır renkse sılıcı olmaz ... cunku sacının uzerındekı boyayı sılıp kendı sacının rengını aynı bırakacak.. ama eger sacının kendı rengı acık tonlardaysa durma yptır derım.. aklında duracagına kafanda dursun..
açık renklerin hasta gibi göstermesi konusunda haklısınız platin rengiyken makyajsızsam neyin var iyimisin diye soran çok oluyordugüneş altında lamba gibi parlıyor.Renk mükemmel ama bembeyaz bi ten istiyor maalesefKuaföre siyaha boyatmaya gittiğimde adam boyamak istememişti bile renk okdar güzelki.Karanlıktaki gbi istiyorsanız karamel tonlarına bakmalısınız ama eğer teniniz benimki gibiyse açık renkler hasta gösteriyor. Koyu renkler sizi daha alımlı gösterecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?