• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçtan sonra saçlarını açık tona boyamak isteyenler veya boyayanlar buraya

bonbonseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
239
13
68
Diğer
Ben 3-4 kez saçlarımı siyaha boyadım yaklaşık 3 yıldır siyah kullanıyorum.Ama sıkıldım artık açık saç renklerine boyamak istiyorum.Benim gibi siyahtan sıkılıp açık tonlara boyayanlar nasıl işlemler uyguladılar hangi boya ve renkleri kullandılar burada paylaşalım:)

benimde siyahdı acıcı kullandım kızıl tonlarına dondu ustune kestane yaptım suan kahvekızıl tonlarında siyahdan kurtuldugum icin mutluyum:)) acıcı kullanmadan degistirmek imkansız siyahı

ben de 2 yıl önce siyahtan açık kumrala dönmüştüm.gölge attırmıştım saçıma.kuaför açıcı kullanmıştı.ama bu yıl kumrallardan sıkılıp yeniden koyu bi renge kahveye döndüm.

Benim en son siyaha boyayalı 7 ay oldu.Bir dahada siyaha boyamak istemiyorum.Açık renkler düşünüyorum.
Oriel kullanmadan silici kullanan kuaförler varmış.Silici saça daha az zarar veriyormuş.....

ben saçlarımı siyahtan açtırıp bal köpüğüne boyatmıştım kesinlikle siyahtan nefret ettim o gün çünkü tam 3 saat sürdü işlem kuaförde boğulacaktım artık hem koku hemde işlemlerdenn..

ben de yıllardır siyah kullanıyordum, geçtiğimiz yaz bakır boyatmaya karar verdim, saçıma silme işlemi yaptılar, 3 saat falan sürdü ya, çok yorucu sabır gerektiren bir işlem
sonuçta saçım fazla yıpranmadı ama ne de olsa kimyasal işlemler bunlar, eskisi gb kalın telli değil saçlarım.
yalnız bu arada bir şey dikkatimi çekti, saçıma açma işlemi uygulandıktan sonra saç dökülmem çok azaldı, saçımı fırçaladığımda en çok 10 tel saç dökülüyor ki siyaha boyalıyken dökülen saçın haddi hesabı yoktu... arada bir bağlantı var mı bilmiyorum

ben de yıllardır siyah kullanıyordum, geçtiğimiz yaz bakır boyatmaya karar verdim, saçıma silme işlemi yaptılar, 3 saat falan sürdü ya, çok yorucu sabır gerektiren bir işlem
sonuçta saçım fazla yıpranmadı ama ne de olsa kimyasal işlemler bunlar, eskisi gb kalın telli değil saçlarım.
yalnız bu arada bir şey dikkatimi çekti, saçıma açma işlemi uygulandıktan sonra saç dökülmem çok azaldı, saçımı fırçaladığımda en çok 10 tel saç dökülüyor ki siyaha boyalıyken dökülen saçın haddi hesabı yoktu... arada bir bağlantı var mı bilmiyorum

Canım çok ilginç gerçekten....Ama iyi bişey senin için şanslıymışsın:)
Orielden daha az yıpratıyomuş silici işlemi zaten

evet canım bu konuda şans benden yanaydı :1:
şimdi saçlarım dipten 4 parmaktan fazla çıktı, kendi saç rengim kumral, meğer ne güzel bi saç rengim varmış dedim ya nasılda pişmanım ilk kez saçımı boyattığım zamana :50:
bir de dipten gelen saç öyle sağlıklı ve parlak gb, acaba diyorum son kez saçımı kendi doğal rengine boyasam ve bir daha boyatmasam mı? zamanla uzayıp o sağlıksız boyalı kısım kestikçe gider nasıl olsa
bakır rengimi de çok seviyorum
acaip arada kaldım :44:

bnmde cok gür ve kalın telli saçlarım guzel bir kahve istyrm ama yıpranacağndan korkuyorum koyu kahve boyalı saçlarım siyah gbi duruyo ama skldm actırmak istyrm

bnmde cok gür ve kalın telli saçlarım guzel bir kahve istyrm ama yıpranacağndan korkuyorum koyu kahve boyalı saçlarım siyah gbi duruyo ama skldm actırmak istyrm

Canım sen siyaha boyamamışsın ki senin ki daha az yıpranır.Orielile açtırma silici kullanan kuaför bul.Birde hemen açık sarı yaptırma aşama aşama açtır

evet canım bu konuda şans benden yanaydı :1:
şimdi saçlarım dipten 4 parmaktan fazla çıktı, kendi saç rengim kumral, meğer ne güzel bi saç rengim varmış dedim ya nasılda pişmanım ilk kez saçımı boyattığım zamana :50:
bir de dipten gelen saç öyle sağlıklı ve parlak gb, acaba diyorum son kez saçımı kendi doğal rengine boyasam ve bir daha boyatmasam mı? zamanla uzayıp o sağlıksız boyalı kısım kestikçe gider nasıl olsa
bakır rengimi de çok seviyorum
acaip arada kaldım :44:

Ewt kendi saçımızın rengi daha güzel ve daha sağlıklı aslında.Biz bayanlar değişiklik istediğimiz için boyatıyoruz.
Banada kuaför bakır renge boyayalım demişti ama cesaret edememiştim..
Benim şu anda siyah renk bayağı aktı diplerden kendi saç rengim uçlarıda kızılımsı bi renk düşün berbat halde:(

Canım sen siyaha boyamamışsın ki senin ki daha az yıpranır.Orielile açtırma silici kullanan kuaför bul.Birde hemen açık sarı yaptırma aşama aşama açtır

silici nasıl oluyor acaba bnm saçımda kızıl vardı onu kapamak içn koyu kahveye boyamıştım kızıllkmı ortaya cıkar acaba

Açıcı kullanmadan açmak çok zor saçı fazla yıpratmıyor bazı şeyler iyice araştırman lazım nede olsa saç bu.Arkadaşım saçını akıtarak duz rengine getirip o şekilde açık karamele bayadı saçlar çok koyu kahveydi hemde fazla deforme olmamış saçlarında ama gene iyice bi araştır derimmm

Ewt kendi saçımızın rengi daha güzel ve daha sağlıklı aslında.Biz bayanlar değişiklik istediğimiz için boyatıyoruz.
Banada kuaför bakır renge boyayalım demişti ama cesaret edememiştim..
Benim şu anda siyah renk bayağı aktı diplerden kendi saç rengim uçlarıda kızılımsı bi renk düşün berbat halde:(

çok iyi bilirm o durumu :(
siyah saç aktıkça kızarır, bir de kendi saç rengin daha açık renkse uzadıkça renk renk saç olur :(
canım silme işlemi yaptırırsan ilk başta çok açık tonlar yerine açık kahve, karamel falan gb tonlara gelip sonra üzerine sürekli açık kumral boyayarak yıpratmadan açabilirsin saçını diye düşünüyorum
hatta forumda böyle bi topik vardı diye hatırlıyorum

Merhaba saçını siyahtan kurtarmak istiyorsan biraz da olsa yanmasına göz yumacaksın malesef:(((evde açmak istersen eczaneden cam şişe içinde peridrol al ve ve açıcı sarı boya alıp çeyrek şişe peridrolü karıştır ve saçını mumkunse dıplerınde boyalıyken dogal rengıne donmemısken yap cok fazla bekleme acılma oldugunda yıka kurut 1 gun sonrada ıstedıgın renk boyayı ona gore al boya tavsiye bereyle cıkıp sac tonuna gore boya secebılırsın:)

Açıcı kullanmadan açmak çok zor saçı fazla yıpratmıyor bazı şeyler iyice araştırman lazım nede olsa saç bu.Arkadaşım saçını akıtarak duz rengine getirip o şekilde açık karamele bayadı saçlar çok koyu kahveydi hemde fazla deforme olmamış saçlarında ama gene iyice bi araştır derimmm

bende beyaz sabunla yıkıyorum aksın dye ama siyah duruyo yani 2 ton acılsın istyrm acıcyla da yıpratmak istemyrm acıkcası:1:

Back