Yanlış bulmakta üstüne yok, tebrik ederim.. gamyoncuiremsu
Penelopeninkiler balyaj değil, balyaj kalın tutamlar uygulanan işlemin adı. PRD
cnm saçım şuanda penolepenin aynısı diyebilrim..sadece gölgelşeri ben biras daha seyrek istedim tek farkı öyle..koyu kumral üzerine karamel sarı arası gölge yaptırdım..
ikinci resimdeki gibi yaparsan daha kullanışllı olur cnm.çünkü ikinci resimde kendi saçı üzerine balyaj yaptırmış..dipleri uzadıgında güzel olur..
benim şimdii saçlarımın dibi çıktı 2 cm kdrı siyah geriye kalanı koyu kumral üzerine sarımsı gölge anlıycagın 3 renk oldu..eger ayda bi dip boyası yaptırırım diyosan birinci,yok 5-6 ayda bi giderim baştan başyaj yaptırırım dersen ikincisi...
ikiside güzel:)
cnm benim saçım siyah boyalıydı gittim kuaförde açtırdım koyu karamele boyatmış aradan zama geçti ben çeşitli renklere boyadım evde..sonra 3 kez evde koyu kumrala boyuyodum..neyse en sonda koyu kumrala boyadım gittim kuaföre gölge yaptırdım...saçın siyahsa kuaföre gitmen şart cnm...
bak resim koycam ama yüzümü koymuyorum nete cnm kusura bakma ok..saçım zaten anlaşılıyo kaşlarında siyah bu arada sırıtmadııı esmerim ayrıca:)herkes çok begeniyo diye kullanıyorum yoksa tekrar koyu bi renge boyuycaktım.alışkın değilim açık renkee.ayy nekdr çok konuştum öyle ya dur resmi koyayım en iyisi:)
Bence ikinci resimdeki gibi kesinlikle yaptırma o renk daha çok buğday tenlilere kumral veya kestane rengi saçlılarda güzel olur..kesinlikle ikinci resim sana gitmez arkadaşım..penolope nin saç tonları sana daha uygun diye düşünüyorum..aslında sana kızıl kahve tonları daha çok yakışır ama tabii yinede sen bilirsin..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?