Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçtan nası dönebiliriz?

appendum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
11
0
36
Eskişehir
kızlar benm doğal saçım açık küllü kumral ne zamandır siyaha boyatıyorum saçlarımı açtırmak istemiyorum şimdi siyahın üstüne kahve tonlarında bi renk yapabilirmiyim acaba? :44:

Canım siyahın üstüne tutmaz doqal sacın olsaydı bir faydası olabilirdi ama boya olduqu icin diplerin kahwe olur anca.)
Benim bildiqim tek yol actırmak, ben öyle yapmıstım.
Kuafor 2kere actı anca bakır olmustu.)))

kızlar benm doğal saçım açık küllü kumral ne zamandır siyaha boyatıyorum saçlarımı açtırmak istemiyorum şimdi siyahın üstüne kahve tonlarında bi renk yapabilirmiyim acaba? :44:

Açtırıcaksın saçın yıpranıcak baya ama zaten neye boyarsan boya yıpranıyo...

7 senedır saclarımı siyaha boyuyorum bir kere düşünüdüğün şeyi düşündüm sonuc saclarımdan oldum halbukı cok kolay uzamamışlardı oryal olayına gırme sakın .... ben bir yerlerden duydum kuaföre sordum onayladı bır madde varmış kuaförlerde saca surduklerı anda yıpratmadan sactakı butun boyayı akıtıyormuş ben araştırmadım pek ama kuaförler var oldugunu söylüyor sor bakalım sende arastır istersen......

benim saçımı orialle açmamıştı kuaför ince telli ve cansız olduğu için şampuan dekolore kullandı bi araştır derim çünkü çoğu kişi bilmiyorum kuaför de direk orialle açıyor

kızlar uzun zaman yazamadım yorumlar için teşekkürler. saçlarımı açtırdım kendi rengim açık olduğundan küllü kumrala boyattım ben daha fazla yıprancağını düşünmüştüm ama sonucu çok beğendim saçıma bakım yapıyorum şuan ihtiyacı var gibi durmuyor ama gerçekten siyahtan sıkılan biri için çok iyi bi sonuç oldu

Benim de 2 yıldır saçım siyah. ondan önce sarıydı ve ben şimdi siyahtan çok sıkıldım daha sıcak tonlarda bi renk istiyorum bi iki haftaya kadar kuaföre gidicem ama en fazla ne kadar açabilir ki kuaför siyahı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…