• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçtan kurtulmak istiyorummm :(

SeYmAAAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
30
0
36
Kocaeli
Selamm Kızlarrrr...

Benim saçlarm şu an siyah bana yakışıyo tenm kumral ama çok sıkıldm değiştrmek istiyorm saç rengimi.Kuaföre gitmeyi düşünüyorum 2 haftaya kadar altın sarısı istiyrum ama bliyorum çok zor :(( Sizce hangi renge boyatmalıyım siyahtan kurtulmak istiyrmmmmmm :43::18:

Selamm Kızlarrrr...

Benim saçlarm şu an siyah bana yakışıyo tenm kumral ama çok sıkıldm değiştrmek istiyorm saç rengimi.Kuaföre gitmeyi düşünüyorum 2 haftaya kadar altın sarısı istiyrum ama bliyorum çok zor :(( Sizce hangi renge boyatmalıyım siyahtan kurtulmak istiyrmmmmmm :43::18:

benim de saçlarım siyahtı. o hatayı ben de yapmıştım. açıcılarla yıpratmak istemediğim için 2 yıl saçımı hiç boyamadım ve kestire kestire uçlarından, kurtuldum :)

tatlm yeşil beyaz sabunlardan kullanblrsn yada acıcılar var ama onlarda bıraz ypratıo..

denedim birçok şeyi omadı :19::19: kolestonun yoğun saç açıcısınıda denedim bir gram etki etmedi hala siyah :59: beyaz sabunda işe yaramadı.sizce hangi renge boyamalıyım lütfenn yardımm :2:

palette açıcısı kullan açması lazm cnm ya hiç bi ton bile açmadı mı ..aa yıpratıolar birz sonradn seyrelio sçlr :(

Back