Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçtan kurtulanlar!!!

tugceeeee

****AŞIK****
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
1.546
1
116
Bursa
kızar benim saçlarım mavi siyah boyalı ama 3-4 aydır mavi siyah boyamıyorum biraz aktı bende önce koyu kahve sonrada kahve boyadım.şimdi dipleri kahve diğer yerleride siyah duruyo ama ışıkta kahve gibi.Yoğun renk açıcıyla açsam nasıl bişey çıkar ortaya üstüne ne renk boyamam lazım??bide nasıl açıyorsunuz?yada başka öneriniz varmı?çok karışık oldu biliyorum ama yardım edinnnnnopuyorumnanaktan

Ben 5 gün önce palette yoğun açıcı ile açtım saçlarımı. Saçlarım siyahtı bende 8 aydır siyaha boyamamıştım kendi saçımda koyu kestane,
diptende 4-5 cm kendi saçım çıkmıştı. Ayrıca saçım belime yakın uzunlukta. 2 Kutu yoğun açıcı aldım önce siyah yerleri boyadım yarım saat durdu sonra diplere sürdüm ve 1,5 saat beklettim. Yıkadığımda doğal saçlarım açık turuncu siyahlar ise kızılımsı oldu daha koyu tabi. Ama siyahlık hiç kalmadı ki ben 3 senedir siyaha boyardım hep. 3 gün dinlendirdim saçımı havuç gibi gezdim sonra palette altın parıltılı çikolata aldım (2 kutu yine) ona boyadım şu an çok memnunum renginden eğer sarı istemiyorsan kahve veya kızıl tonları kullanacaksan ben tavsiye ederim. Ben şimdi de röfle seti almayı planlıyorum. Saçlarıma biraz daha hareket katsın diye sanırım 10-15 gün sonra onu deneyeceğim.

teşekkür ederim verdiğin bilgi için canım bende deneyeceğim en yakın zamanda kuaförlere dünya kadar para vermekten bıktım artık gerçekten.Bende biraz dinlendirip röfle yapmayı planlıyorum inşallah oluropuyorumnanaktan

benim saçlarımda siyahtı.cok yıpranır diye kuaförde açtırdım.3 kerede açtı yavaş yavaş...

canım bende daha önce 3 kez falan açtırdım siyahı.Her seferinde bir daha siyaha bulaşmıcam dedim ama duramadım yine boyadım.Saçımı çok yıprattılar upuzun saçlarım cücük kadar kaldı sayelerinde.O yüzden bu sefer kendim bişeyler yapayım diyorum

ya ben konu açtm kmse yazmadı ben açtrdm siyahı ama kızıllıktan kurtulmaya çalşıorum nasıl yapcm ya bide açık küllü kumral denedm turuncu oldu bu sefer yer yer rengarenk resmen

bende siyah saçımdan palettenin saç açıcısıyla kurtuldum...önce kafanda istediğin rengi belirle...saçını aç eğer çok açık renk istemiyorsan saçını açtıktan sonra bir kaç hafta açılmış saç rengiyle dolaşabilirsin bağladığında falan abes durmuyor...ben 2 hafta kullandım o rengi tatlı bir bakır rengi oldu açıldığında gerçi ben bakır kahve boyamayı düşündüğüm için fazla açmadım yani sapsarı açmadım hafif kahve açtım sadece siyahların rengi biraz kırıldı...sonrada üstüne istediğin rengi boyayabilirsin ama tekrar söylüyorum eğer çok açık renk boyamayacaksan fazla açma saçını boyayacağın saç rengine yakın bir renkte aç hem saçın yıpranmaz...

Aman arkadasım heryerın kahve yada sıyah olsa renk acıcı sana uyar...
ama o hatayı ben bı kere yaptım.. saclarımı sıyahtan sonra bı kac ay boyamamıstım sonra dıplerden cıkanın ustune senınkı gıbı yapmıstım
acıcıyı kullanınca dıpler cıvcıv sarısı uclar koyu kahve kaldı.. komedı bı durumdu yıne kosarak basımdakı salla kuafore gıttım..
sacında renk tonu farklılıkları varsa o ıse hıc bulasma... ama dıplere kadar heryer tek ve aynı renkse o zaman acıcı ısını cozebılır ancak...

ben sonra röfle yaptırmak istiyorum küllü kumral boyasam açınca olurmu sizce??açınca bikaç gün dolaşabilirim öyle yeterki kurtulayım birdaha assssla siyah boyamayacağım zaten.Çok yakıştığını söylüyor herkes ama yolun başındayken dönmeliyim üst üste siyah boyalı olunca kuaförler bile açmaya korkuyo sonra

ya ben konu açtm kmse yazmadı ben açtrdm siyahı ama kızıllıktan kurtulmaya çalşıorum nasıl yapcm ya bide açık küllü kumral denedm turuncu oldu bu sefer yer yer rengarenk resmen

canım ben en son açtırdığımda kuaföre küllü kumral boya demişti bana kızıllık gitsin diye.Küllü renkleri tercih edicez ama açık değilopuyorumnanaktan

kızlar bişey daha sorucam bu renk açıcıyı uygularken orealle yapıldığı gibi parça parça folyolu mu uyguluyoruz yoksa boyar gibi sürüp bekletiyormyuz kafamçokkarıştı yarın alıcam ve kurtulucam siyahtan innnşallah üstünede bi küllü kumral umarım sonuç hüsran olmaz yaa:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…