R Ruki123 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2020 138 200 53 1 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruki123 #1 Kizlar sacimi siyah ve sacimi kirmiziya boyamak istiyorum. Aynisini yapip memnun olan varmi? Yada asla yapma diyen olan? fikirlerinize ihtiyacim var.
Kizlar sacimi siyah ve sacimi kirmiziya boyamak istiyorum. Aynisini yapip memnun olan varmi? Yada asla yapma diyen olan? fikirlerinize ihtiyacim var.
G Gizemyasar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ekim 2023 247 228 23 27 1 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruki123 #2 Ruki123 .!.: Kizlar sacimi siyah ve sacimi kirmiziya boyamak istiyorum. Aynisini yapip memnun olan varmi? Yada asla yapma diyen olan? fikirlerinize ihtiyacim var. Genişletmek için tıkla... Ay ben doğal saçtan yanayım. Siyahtan kırmızıya geçiş saça çok fazla zarar verir ve kırmızı renkli olduğu için akma durumu da olur
Ruki123 .!.: Kizlar sacimi siyah ve sacimi kirmiziya boyamak istiyorum. Aynisini yapip memnun olan varmi? Yada asla yapma diyen olan? fikirlerinize ihtiyacim var. Genişletmek için tıkla... Ay ben doğal saçtan yanayım. Siyahtan kırmızıya geçiş saça çok fazla zarar verir ve kırmızı renkli olduğu için akma durumu da olur
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 9.264 6.625 398 35 istanbul 2 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruki123 #3 asla yapma yanacak ve kızıl saç sürekli akar üst üste boya ister 15 Gunde bır en az benim maddı gücüm buna yeter ben bakım da yaaprım diyorsan buyur yaptır ama pişman olacağını garanti ederim
asla yapma yanacak ve kızıl saç sürekli akar üst üste boya ister 15 Gunde bır en az benim maddı gücüm buna yeter ben bakım da yaaprım diyorsan buyur yaptır ama pişman olacağını garanti ederim