• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sıyah sactan acık renge dönen

hatırladıım kadarıyla normal rofle yaptı ama orıal degıl boyayla actı sacımın rengını o yuzden bıraz uzun surdu ama daha az yıprandı, sonrasında da cılayla butun sacın rengını oturttu hem de sıyahlık kırılmıs oldu..tabıkı cok fazla acılmıyo sacın rengı ama en azından 2. roflede ıs bıtmıs oluo..

selaycım ben saçıma röfleden önce kesinlikle boya sürdürmüyorum.dip boyası da yaptırmıyorum.röflenin ardından tek kat açıcıyla istediğim renge saçımı çeviriyor kuaförüm.ama senin saç yapını bilmediğim için bi şey de demek istemiyorum.röfle yaptıracağın zaman kuaförüne söyle açıcı işe yararsa sendede altına boya yaptırıp saçını daha da yıpratmana gerek kalmaz.zaten röfle saçı yeteri kadar yıpratıyor.şunu da söyleyeyim unutmadan kuaföre gitmeden en az 1 hafta önce saçını zeytinyağlı yeşil sabunla yıkarsan o koyuluk saçından akar.

Selaycim Merhaba Ben Sacimi Evde Kestane Diye Boyadim Sonuç Simsiyah Oldu Daha Sonra Kuaförüme Gittim Dediki Kesinlikle Boya Akmadan Yapamam Sacin Yanar Beni 4 Ay Bekletti 4 Ayin Sonunda Sacimi Röfle Yapti Ve Cok Güzel Oldu Inanamadim Sonuca Kuaförüne Bağli Ama Cok Güzel Oldu Benim Sacim

meraba

ben saçıma tee geçen yaz siyah hint kınası yapmıştım kafamdan bidaha çıkmıycağını bilmiyodum tabi :( şimdi bayaa uzadı saçım altın sarısı açık kumral felan yapmak istiyorum ama 2 kuaföre gittim yapamayız dediler yanar dediler. peki boyadıktan sonra kestirsem uçlarını felan yine çok yıpranmış görünür mü ki? şu anda nerdeyse belimde saçım ve zaten üstlerin kınası akmıştır .. omuzlarımda felan kestirsem boyayıp.. yine de olmaz mıı sizcee yapmıyım mıı ya da ne zaman denemeliyim?? üf çook istiyorum yaaaaaaaa :(

arkadaşlar, ben 2 ay önce siyaha boyadım saçımı, kendi rengi de koyu kumraldı zaten. şimdi sadece o siyahı akıtmak istiyorum. kendi rengine dönücem yani başka bir renk istemiyorum. nasıl akıtıyorlar bu siyah rengi ?

palette açıcıyı bende o başlıktan sonra alıp denedim saçlarım siyah boyalı kesinlikle açmadı saçımı orda simsiyah boyalı saçları açanlar varmış anlamdım doğrusu nasıl yaptıklarını ve ben sadece bir tutamına sürdüm sürdüğüm yerde yıprandı ve açtırmayı kesinlikle düşünmüyorum bukadar uzatıp bakım yaptıktan sonra..

öfff ya arkadaşlar saçlarım siyah aslında 4 numara kestane ama siyah gibi duruyor.neler yaptıysam açamadım önce satıcı kızaçık küllü kumral al dedi kırar rengi dedi
hiçbi değişiklik olmadı ertesi gün gittim bu sefer saç uzmanı palette açıcı 2-4 tona kadar açar dedi uyguladım açmadı kahve köpüğü rengi istiyorum küllümango en kısa zamanda cep az lütfen:dance:

arkadaşlar, ben 2 ay önce siyaha boyadım saçımı, kendi rengi de koyu kumraldı zaten. şimdi sadece o siyahı akıtmak istiyorum. kendi rengine dönücem yani başka bir renk istemiyorum. nasıl akıtıyorlar bu siyah rengi ?

canım kepek şampuanıyla yıkanınca akıyomuş boya galiba. ben de deniycem bi süre bakalım..

kızlar saçtaki koyu renk boyayı akıtan tek şey zeytinyağlı yeşil sabun.. bizzat denedim...2 hafta sonrada röfle yaptırdım.anlayın artık ne kadar etkili......

yaa ben ablama söledim zeytinyağlı yeşil sabun al dedim o sadece zeytinyağlı sabun demiş aktara. böle sarı gibi bi sabun... aynı kapıya mı çıkıo acaba?? =/ hemen cvp yazın lütfen hemen kullanmaya başlamak istiyorum o olmazsa gidip alcam başka

Back