canım palette ile ilgili bi baslıkta baya konusuldu.. oraya bak.. palette yogun renk acıcı kullan varmı diye bi baslık acılmıs.. bende aynı dertteyim baya işe yarar seler sölenmiş...
selaycım ben koyu kahveden sarıya saçımı çok kez çevirdim fakat bunu gerçekten işinin ehli bir kuaföre yaptırmak gerekiyor. son yaptırdığım röfleme kadar hiç bir problem yaşamamıştım. ama son röflemde kuaförümü değiştirdim(değiştirmez olaydım) ve maalesef saçlarımı yaktı... zaten koyu renk saçı açmak için ne olursa olsun boyadan sonra tüm kuaförler açıcı kullanıyor.bu açıcıyı saçta en fazla 5 dk bekletmek gerekiyor.benim saçımda bu açıcıyı nerdeyse yarım saat beklettiği için saçım yandı ve diplerim kına sürmüş gibi çok açık bir turuncu oldu.çok rahat röfle yaptırabilirsin ama son aşamadaki açıcıyı 5 dk dan fazla saçında bekletmelerine izin verme!!!!
palette'nin renk açıcısı ile 6 ay önce evde kendim boya yaptım. Sakın bu tür boyaları kullanmayın, saçlarımı nerdeyse erkek traşı yaptırmak suretiyle kurtuldum. Saçlarım elden gitmişti. Yoğun bakımla biraz olsun saçlarım kendine geldi. Hala bakım yapmaya devam ediyorum...
ben yedim o haltı. hayatımda bir daha yapmayacağım hatalardan biri. yanmadı ama öyle kurudu ki. saç kremleri de açamıyor saçımı. oysa saçlarım o kadar yumuşak ve iyiydi ki. kaşındım yani anlayacağınız...şimdi de koyu renge döneceğim uygun bir kuaför bulup. bence koyu renk daha alımlı duruyor daha parlak gösteriyor saçı
benım saclarım suan acık kumral dıpler .sıyah gıbı duran kahveler var ve akan yerlerde bakırımsı ben kumral olur röfle yaptırmak istıyorum ama cesaret edemıyorum.sacı boyle sıyah gıbı olupta acık renge donenler varsa bılgı verebılırmı bana
canım benım de sacım mavi siyahtı bır gunde eskı roflelı halıme donebıldım, cok guwendıgın we ıyı bı kuafor olursa yapabılır, hersey kuaforde bıtıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?