Saç Rengi ve Saç Boyama sıyah sactan acık renge dönen

selay82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
14
0
86
Balıkesir
arkadaslar sacını sıyah yada koyu kahve yaptırıp sonra acık renge döndüren varsa bılgı verebılırmı? kumral yada sarı röfle yaptıran varmı sac yıpranırmı istenılen sonuc alınabılırmı yoksa tuhaf bır renkmı cıkar.yaptıranlar bılgı verebılırmı ben cok kararsızım

canım palette ile ilgili bi baslıkta baya konusuldu.. oraya bak.. palette yogun renk acıcı kullan varmı diye bi baslık acılmıs.. bende aynı dertteyim baya işe yarar seler sölenmiş...

selam kızlar ben dedigin şeyi yaptım. simsiyah saclarım vardı suan 6. boyamı yaptıracagım sanırım sayısını hatırlayamıyorum bile. mahfettim saclarımı cok pişmanım. röfle yaptırdım renk istedıgım gibi olmadı cok acık oldu. ardından boya üstüne boya saclarım kırık kırık bide asırı kuru haşır haşır ses cıkarıyo nerdeyse. sanırım kökten kestirmem gerekiyor. dikkat et derim yada cok iyi bilen birine yaptır arkadasım. dogallık en güzeliymiş. yıllardır boya bilmeyen biri olarak ben buna karar verdım biraz gec oldu ama:))))

canım palette ile ilgili bi baslıkta baya konusuldu.. oraya bak.. palette yogun renk acıcı kullan varmı diye bi baslık acılmıs.. bende aynı dertteyim baya işe yarar seler sölenmiş...

palette'nin renk açıcısı ile 6 ay önce evde kendim boya yaptım. Sakın bu tür boyaları kullanmayın, saçlarımı nerdeyse erkek traşı yaptırmak suretiyle kurtuldum. Saçlarım elden gitmişti. Yoğun bakımla biraz olsun saçlarım kendine geldi. Hala bakım yapmaya devam ediyorum...

selaycım ben koyu kahveden sarıya saçımı çok kez çevirdim fakat bunu gerçekten işinin ehli bir kuaföre yaptırmak gerekiyor. son yaptırdığım röfleme kadar hiç bir problem yaşamamıştım. ama son röflemde kuaförümü değiştirdim(değiştirmez olaydım) ve maalesef saçlarımı yaktı... zaten koyu renk saçı açmak için ne olursa olsun boyadan sonra tüm kuaförler açıcı kullanıyor.bu açıcıyı saçta en fazla 5 dk bekletmek gerekiyor.benim saçımda bu açıcıyı nerdeyse yarım saat beklettiği için saçım yandı ve diplerim kına sürmüş gibi çok açık bir turuncu oldu.çok rahat röfle yaptırabilirsin ama son aşamadaki açıcıyı 5 dk dan fazla saçında bekletmelerine izin verme!!!!

15yaşımdan beri saçlarımı boyatıyorum siz söylemeden ben söyleyeyim evet çok erken başladım tavsiyede etmiyorum kimseye
bu 13 yıl boyuncada çoğunlukla röfle yaptırdım ama kestane, siyah, kızıl, kızıl gölge, normal gölge gibi hemen hemen her rengede girdim ve hepsinden de memnun kaldım ama bir kere saçınızı sarı yaptıysanız başka renge boyatsanız hemen gene srıya dönüyorsunuz öyle bir vaz geçilmezliği var
önemli olan 1)saç renginin çok işlem isteyip istemiyeceği çok şükür ben o yönden şanslıyım zaten açık bi saç rengim var 2) ii bir kuaför bulman bu arada ii kuaför demek pahalı isim yapmış bir kuaför demek değildir tecrübe ile konuşuyorum umarım istediğin rengi bulursun

fadımecım benım sacım en son koyu kahve boyandı ama sıyah oldu resmen.senın sacını nasıl döndürdüler anlatırmısın neler yapıldı sacına.benım kendı sacım kumral röflelı olmak ıstıyorum yıne ama korkuyorum yanar saclarım dıye bana yol gösterırmısınız tecrubelerınızle

Benim şu Anki Sacim Açik Kahve
Kuaföre Gittim Föfle Için Fiyat Almaya
önce Saçini Kusturacağim Sonra Açik Kumral Boyayacağim Bunu 2 Hafta Kullanacaksin.2 Hafta Sonunda Tekrar Geleceksin Ve Föfle Yapacağim Dedi:1shok:
Bende Peki Bukadar Işleme Bu Saç Nasil Dayanir Diye Sordum:sm_confused:.kesinlikle GarAnti Veriyorum Saçina Hiç Bir Zarar Gelmeyecek Dedi.:dance::dance:çünkü Kullandiği ürünler Loreal Kaliteli ürün Kullaniyor.yani Demek Istediğim Kaliteli Malzemeler Le Işlem Yapilirsa Hiiç Bişi Olmaz.şakkıdıayin 15 De Gidiyorum Ben Saçimi Boyatmaya:icecream​
:

Saçi Kusturup Boyadiktan Sonra Röfle Yaptirmayin
Iyi Sonuç Alamazsiniz.taban Renk Boyandiktan 2 Hafta Sonra Föfle Yaptirin
Kuaförüm Bana Iyi Ip Ucu Verdi.her Kuaför Bunu Yapmazmiş Uğraşmak Istemezmiş.

tatlım ben palette ile daha önce actım hiç bişey olmamıştı.. sen nasıl uyguladın siyah boya üstüne mi ki.. :uhm:

ben yedim o haltı. hayatımda bir daha yapmayacağım hatalardan biri. yanmadı ama öyle kurudu ki. saç kremleri de açamıyor saçımı. oysa saçlarım o kadar yumuşak ve iyiydi ki. kaşındım yani anlayacağınız...şimdi de koyu renge döneceğim uygun bir kuaför bulup. bence koyu renk daha alımlı duruyor daha parlak gösteriyor saçı

nasıl yaptılar saclarınızı.ne renktı neler yapıldı ve sonucta nasıl oldu anlatırmısın

benım saclarım suan acık kumral dıpler .sıyah gıbı duran kahveler var ve akan yerlerde bakırımsı ben kumral olur röfle yaptırmak istıyorum ama cesaret edemıyorum.sacı boyle sıyah gıbı olupta acık renge donenler varsa bılgı verebılırmı bana

canım benım sacım koyu kestaneydı palettenın yogun renk acıcısından aldım sacıma uyguladım sacım koyu sarı gıbı renk oldu
üzerıne koyu kumral uyguladım ve cok hos oldu sacımda
yıpranma felan olmadı cokta memnunum..:sm_cool:
ama ablamın sacı sıyahtı sacına yogun renk acıcı kullandık
acma olmadı yanı sıyah sacı malesef acmıyo...:1no2:

benim saçım siyahtı. kuaföre gidip saçımın rengini açmasını istedim herhalde iyi bir ürün kullanmadı. önce boya yapıp arkasından röfle attı platin renginde. zaten uçlarını orielle açmıştı. bence kullandığı ürün iyi de olsa röfle saça zarar veriyor. illa ben istiyorum diyorsan çok iyi tanıdığın bir kuaföre git ve en iyi ürünlerini kullanmasını söyle. ve tabi boyadıktan sonrada sürekli bakım yapman gerek. bir de taban rengi boyadıktan 2hafta sonra röfleyi yapması daha sağlıklıymış saç için. aklında bulunsun

sonuç olarak saç rengim iyi ve doğal oldu. hatta biri kuaförümü sormuştu yolda durdurup. ama öyle yıprandı ki. röflenin geri dönüşü çok zor ya kendi rengin çıkana kadar bekleyeceksin ya da kısacık kestireceksin. bende çaresine bakıyorum şimdi. kendi rengime boyayıp bekleyeceğim öyle

arkadaslar bana tecrubelerınızı aktarın lutfen.
benım sacım acık kumral röflelerım vardı platın.sonra maalesef patlıcan moru attırdım sonra akınca ıkı kez cıkolata kahve attılar en sonda kolestonun 4 numara kahve dıye gecıyor onu alıp boyadım ama sıyah gıbı oldu.aradan 5 ay gectı neredeyse sımdı dıplerım 4parmak cıktı bazı yerler sıyah duruyor bazı yerler aktı bakır gıbı oldu.
ben sımdı ne yapabılırım actırsam nasıl olur sıyah sacını actıran varmı
eskı röflelı halıme dönmek istiyorum
bu sekılde sacını yaptırıp memnun kalan varmı
lutfen paylasın benımle

canım 1 ayda hertürlü renge cevirirm evde kendim sac uzmanı oldum artık saclarım röfleliydi üzerine siyah boyadım 15 gün kullandım aktıkca hoşuma gitmedi palettenin röfle setini aldım sac dibine değirmeden boya yapr gibi sac saclarıma sürdüm dip hariç 10 dakika beklettim cok sarı olmasını istemediğim için hafif acıldı hemen yıkadım 45 dakikaya yakın beklersen bazı yerlerin portakal sarıdan acık sarıya dönüyor tabii sacları haliyle yıpratıyor nasıl koförler siyah sacı acma boyama yapıyorlar yani rengi kusturuyorlar o şekilde ama kesinlikle koförsde yaptırma cok fazla bekletiyorlar ve sacların yanıyor kuruyor ve iğrenc duruyor evde kendin yap röfle seti al ince vaya kalın nasıl istiyorsan yaptır bir arkadaşına ve bütün bir renk olmasını istiyorsan benimki boya sürer gibi sür bir 10 dakk bekle yıka üzerine acık küllü renkler veya doreli renkler istersen doreli sarı renkler uygula ben doreli bakır rengi uyguladım ve gayet hoş oldu doreli sarı oldu bnim hoşuma gidiyor acıkcası yaptıgın işlem koförlerin yaptıgı acma işlemini evde yapıyorsun ve üzerine istediğin acık rekleri uygulayabiliyorsun en azından yıpratmadan saclarını acma işlemmi yapıyorsun inana bana hiç birşey olmuyor defalarca sac boyatırım saclarım gayet iyi ama şampuanını gliss reng koruyucu şampuanını kullanırım hiç bir şekilde dökülme yıpranma yok kullan tavsiye ederinm

canım benım de sacım mavi siyahtı bır gunde eskı roflelı halıme donebıldım, cok guwendıgın we ıyı bı kuafor olursa yapabılır, hersey kuaforde bıtıyo..

canım benım de sacım mavi siyahtı bır gunde eskı roflelı halıme donebıldım, cok guwendıgın we ıyı bı kuafor olursa yapabılır, hersey kuaforde bıtıyo..

neler yaptılar sacına.nasıl acıldı rengı.bende yaptırmak ıstıyorum ama korkuyorum sacım yanar dıye
nasl yaptıklarını neler kullandıklarını anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…