• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçlarıma bir el atın kızlar acil lütfen

saçını çikolaa kahveye boyarsan kızıllık olur 6.1 koyu kumral boyamayı dene.fakat hiçbir market boyası turunculuğu tek seferde kapatmıyor birkaç kere boyaman lazım turunculuklar için.kuaför malzemeleri satan dükkan bulabilirsen mavi boya alıp 1 parmak kadar normal kullandığın boyana karıştır saçını küllü yapıp turunculukları kapatır.

resmi yüklemedim canım,arkadaşa fikir olsun diye yazıyı paylaştım bi bakıyım yükleyebilirsem yüklerim

evet canım senin dediğini bugün bende gördüm nette dolaşırken gerçekten güzel olmuş.ama cesaret işi gerçi kızıllık olmaması için falan dio ama bilemedimki benim kafa hala açtığım halde duruo düşün artık kararsızlığımı acele edip boyamak istemiyorum.ama boyarken boyanın içine az bi küllü atacağım kesin

evet canım senin dediğini bugün bende gördüm nette dolaşırken gerçekten güzel olmuş.ama cesaret işi gerçi kızıllık olmaması için falan dio ama bilemedimki benim kafa hala açtığım halde duruo düşün artık kararsızlığımı acele edip boyamak istemiyorum.ama boyarken boyanın içine az bi küllü atacağım kesin

bencede biraz küllü kat,daha kötü olmaz nasılsa...ıgoranın turuncu azaltıcı boyasını araştırdımda baya memnun kalan var bugün ondan almayı düşünüyorum

bencede biraz küllü kat,daha kötü olmaz nasılsa...ıgoranın turuncu azaltıcı boyasını araştırdımda baya memnun kalan var bugün ondan almayı düşünüyorum

senin saçın bakırdı galiba demi yanlış hatırlamıyorsam ne renk yapıcaksın.ben hala boyamadım:1:böyle dolanıp duruyorum evin içinde gerçi pek belli olmuo açıldığı şimdi yıkıycam belki birazdaha açılır hala bilmiyorum napıcam:44:

senin saçın bakırdı galiba demi yanlış hatırlamıyorsam ne renk yapıcaksın.ben hala boyamadım:1:böyle dolanıp duruyorum evin içinde gerçi pek belli olmuo açıldığı şimdi yıkıycam belki birazdaha açılır hala bilmiyorum napıcam:44:

yok canım bakır diil,ışık altında bakır yansımalar var sadece..açık karamel gibi bi renk,ben aşağıdaki renge yakın bi renk istiyorum canım,bi konu var oraya bakarsan açık kumral dore resimli diye ordaki arkadaşın saç rengini istiyorum,yıkadıkça açılır rengi zaten $images.jpg

kızlar lütfen bana yardım edin.senelerdir hep siyah saçla dolanıyorum kendi saçım koyu kahve rengi ve artık gerçekten değişmek istiyorum.önceden evde saçlarımı kendim açtım tabi bilinçsiz olduğum için yapamadım karışık karışık turuncu ve siyah kaldı bende üstüne koyu kahve boyadım içinde kızıl vardı tabi bu 1,5 sene önce siyahı kırmak için hep sadece kahve rengi boya aldım 3 ayda bir 1 senedir hep kahve rengi ile boyuyorum.
şimdi asıl konu saçlarımı açık kahve tonlarında istiyorum çikolata kahvede olabilir.ben dün 2 kutu voila 6.52 çikolata kahve aldım.birde garnıer yoğun açıcı gümüş sarısı aldım.burda hata yaptım galiba palette nin varmış.şimdi ben neyapayım bunları geriverip ne alayım arkadaşlar birazdan çarşıya inicem siz ne sölerseniz onu alıcam akşamada saç renklerimin resimlerini koyarım buraya.hadi şu saçıma akıl verin ben neyapayım kafamda turunculuk olmadan tek renk nasıl yaparım.kuoföre gitmem mümkün değil 200 tl istedi.acil cevap ve yardımlarınızı bekliyorum

canım naptn saçını boyadnmıı:))) nasıL oldu merk ettim konuyu daha yeni görüorum:)

canım naptn saçını boyadnmıı:))) nasıL oldu merk ettim konuyu daha yeni görüorum:)

yok boyamadım canım daha.net başında napabilirim diye bakınıp duruyorum yanlış bişey yapmak istemiyorum çok hatalara düştüm sonunda hep kahveye boyadım ve aktıkça hep kızıl çıktı ortaya.buakşam büyük bi ihtimalle yapıcam ama ne alacağımı hala bilemiyorum.

yok boyamadım canım daha.net başında napabilirim diye bakınıp duruyorum yanlış bişey yapmak istemiyorum çok hatalara düştüm sonunda hep kahveye boyadım ve aktıkça hep kızıl çıktı ortaya.buakşam büyük bi ihtimalle yapıcam ama ne alacağımı hala bilemiyorum.

anladmmm hangi ildesinn 200 tl çok fazla yaa saçların snçta çok fazla açlmıcakkii saçlarının boyutu ne uzunmu kısamı:) bronz kahweyle bakırı felan karştrablrsiin yada bronz khweyle sütlü khweiyi flan :) çikolta khwe çok koyu bi kahwe düşüo çünkü

kızlaaaaaaaaarrrrrr saçlarımı dün gece boyadım.renk güzel oldu ama diplerden 1 karış farklı uçlara doğru daha koyu kaldı.ofofofofoff napıyım ben şimdi yaa neyle kapatayım.küllü koyu kumral olurmu

Back