- Konu Sahibi sallagitsinbe
-
hayir en buyuk yanlis renkleri karistirarak saclari boyamak
sen garnier ile sac kahve ile boya bir sey olmaz
rüyamm saçım açıldı açılmadı arası oldu yaaa
rüyamm saçım açıldı açılmadı arası oldu yaaa
evet bi değişik açıldı anlamadım elimde çikolata kahve var boyasammı beklesemmi bilemedim diplerden gelenler uçlara oranla birazdaha açık palettemi yapsam röfle setiylemi açsam napsam ki yoksa boyasammı ama elimdeki küllü değil küllü kahve koyu yaparmıki.dün önce uçlara yaptım 1 saate yakın bekledim sonra diplere yaptım 10 dk sonra yıkadım bu yüzden fark yok ama aman aman açmadı sanki açık kahvemi desem tatlı bi kahvemi desem öyle oldu ışıkda kızıllık çok böyle olcağını biliyordum ama sabır gerektirdiğinide biliyorum dışarıda işim olmadığı için şu sıralar pek önemi de yok.şeytan dio al oksijen suyunu dök kafana tut kurutma makinasını
aynen arkadaşım benimde oryali sürmek geliyo içimden
ve ben şuan hala boyalara bakıyorum napsam die daha boyamadım
bende sabahtan beri istediğim rengin olmıcanı bile bile renk araştırıyorum,sen ne renk istiyosun,benim 4 günde kendi renginin üstüne ikinci boyamam bej rengine yakın bakırsız bi renk istiyorum,artık bakırdan bıktımmmm
kızıl olmayan bi kahve istiyorum şuan 1 ton açılmış durumda saçlarım elimde çikolata kahve var bakıyorum netten numara numara değişiomuş koyu çıkanlar varmış elimdeki 6.52 bu nasıl bulamadım içine kızıl olmasın die küllü kumral atıyım diyorum bilemedimki yaaaa:26:yada yıkasam bikaç kez açılırmıki
Çok moda renk olan kahverengi saç rengini kızıl parlamalar olmadan düz doğal kahve saç rengi olarak kullanmak istiyorum diyorsanız işte karıştırmanız gereken yandaki resimde denenmiş iki boya numarası ve hangi oranda karıştırmanız gerektiği:
Palette altın parıltılı kahveler serisinden 7.65 toffee saçınız uzun veya çok gür ise 2 kutu değilse 1 kutu yeterli loreal excellence creme 6.1 küllü koyu kumral boyalarını alın. Boya kasenizin içine toffee boyanın tamamını sıkın açıcısının da tamamını dökün içine 6.1 küllü koyu kumral boyadan 3 defa sıkın bu ölçüyü ayarlarken 3 cm uzunluğunda 3 kere sıkın. açıcısından da çok az miktarda şişe kapağını dolduracak kadar ekleyin ve boyanızı iyice karıştırın. Saç diplerinizden başlayarak boyayın ve boyayı tüm saçlarınıza yedirdikten sonra başladığınız zamandan itibaren toplam 40 dk. bekletin. Durulayın ve 1 şampuan yapın ardından da boya kutusundan çıkan bakım kreminizi uygulayın. Eğer 2 kutu toffee boya kullanacaksanız loreal boyadan da tarif edilenin 2 katını katarak karıştırın. Saçlarınız koyu kumral, kızıl kahve ya da açık kahve ise resimde gördüğünüz gibi doğal ışıltılı düz kahverengi olacaktır SİMLİ AYNA DİYE Bİ SİTEDEN ALINTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?