• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçlarıma bir el atın kızlar acil lütfen

sallagitsinbe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
960
2
96
Bartın
kızlar lütfen bana yardım edin.senelerdir hep siyah saçla dolanıyorum kendi saçım koyu kahve rengi ve artık gerçekten değişmek istiyorum.önceden evde saçlarımı kendim açtım tabi bilinçsiz olduğum için yapamadım karışık karışık turuncu ve siyah kaldı bende üstüne koyu kahve boyadım içinde kızıl vardı tabi bu 1,5 sene önce siyahı kırmak için hep sadece kahve rengi boya aldım 3 ayda bir 1 senedir hep kahve rengi ile boyuyorum.
şimdi asıl konu saçlarımı açık kahve tonlarında istiyorum çikolata kahvede olabilir.ben dün 2 kutu voila 6.52 çikolata kahve aldım.birde garnıer yoğun açıcı gümüş sarısı aldım.burda hata yaptım galiba palette nin varmış.şimdi ben neyapayım bunları geriverip ne alayım arkadaşlar birazdan çarşıya inicem siz ne sölerseniz onu alıcam akşamada saç renklerimin resimlerini koyarım buraya.hadi şu saçıma akıl verin ben neyapayım kafamda turunculuk olmadan tek renk nasıl yaparım.kuoföre gitmem mümkün değil 200 tl istedi.acil cevap ve yardımlarınızı bekliyorum

garnier renk acici ve boya ikisi bir arada boya var fiyatida 7 tl. civari.
onunla deneyebilisin saclarda kizillik yapmiyor
dikkat et urunun icerigi mavi olmasin o urunler sacta kizillik yapiyor
sonra ortalikta balkabagi gibi dolanirsin :52:
denedigim icin kesinlikle tavsiye edebilirim
garnierden baska acici kullanma
ben hata yaptim loreal acici kullandim balkabagina dondum
sonra garnier renk acici+boya ile saclarimi actim saclarim dogal sarisin rengi oldu
sende onu deneyip ustune istedigin rengi uygulayabilirsin
hadi kolay gelsin :34:

Son düzenleme:
cevabın için tşkederim acaba benim aldığımmıki.garnıer yoğun açıcı 111 ekstra açık gümüş sarısı diyor.4 tona kadar renk açma dior.ama içinde mavi olmasın demişsin bunu anlamadım

sen dogru urunu almissin canim
diger markalarda ornegin pahalidir daha iyidir deyip aldigimiz markalar loreal vs.
bunlarin icinde oreal var bu urunler mavi renk oluyor
ama sen garnier almissin dogru secim
bu urunun icinde oreal yok
yani saci yipratmadan 4 tona kadar aciyor hatta daha fazla :1:
uyguladiktan sonra goreceksin saclarinda zerre yipranma olmayacak
saclarin acildigi icinde istedigin tonlardaki rengi uygulayabilirsin
bana sonra resmini gostermeyi unutma :1::1:

inşallah olur.olmasada koyucam resim.işte tek korkum çikolata kahveye boyayınca turunculuk kızıllık yoğun olursa naparım ben tamda saçlarım dinlenip kendine gelmişken acama ben bu çikolata kahvenin içine küllü kahvede atsammıki

Son düzenleme:
rüyamm saçım açıldı açılmadı arası oldu yaaa

merhaba mbendede aynı problem var canım saclarım kestane kahve kızıl siyah ne renk ararsan var 5 aydır boya yapmıorum.ama evde acmaya cesart edemem valla kuaförde actırıcam tek bir renge getirticem önce sonra evde zamanla acıcam tek basına nasıl yapıcan hepsini aynı esitlikte cok zor.

rüyamm saçım açıldı açılmadı arası oldu yaaa

ben de garnierin 110 ekstra açıcı sarısını kullanmıştım saçım parlak turuncu dore sarı olmuştu resmen feci bir renkti :5: siyah anca orealle açılır canım. palettenin açıcısı var onu kullanabilirsin. sonra da üstüne küllü bir renk boyaman lazım. çünkü açıcı olsun (oryal) ya da açıcı boya olsun (garnier gibi) illa ki saçta bakırlık bırakarak açar. üstüne küllü boyamak ya da küllü bir renkle cila yapmak gerekir. benim tecrübelerimden edindiğim şey bu. kuaför bile açacak olsa, ilk başta turuncumsu bir renk elde eder sonra üstüne cila yapıp rengi nötrleştirir.

Son düzenleme:
evet bi değişik açıldı anlamadım elimde çikolata kahve var boyasammı beklesemmi bilemedim diplerden gelenler uçlara oranla birazdaha açık palettemi yapsam röfle setiylemi açsam napsam ki yoksa boyasammı ama elimdeki küllü değil küllü kahve koyu yaparmıki.dün önce uçlara yaptım 1 saate yakın bekledim sonra diplere yaptım 10 dk sonra yıkadım bu yüzden fark yok ama aman aman açmadı sanki açık kahvemi desem tatlı bi kahvemi desem öyle oldu ışıkda kızıllık çok böyle olcağını biliyordum ama sabır gerektirdiğinide biliyorum dışarıda işim olmadığı için şu sıralar pek önemi de yok.şeytan dio al oksijen suyunu dök kafana tut kurutma makinasını

evet bi değişik açıldı anlamadım elimde çikolata kahve var boyasammı beklesemmi bilemedim diplerden gelenler uçlara oranla birazdaha açık palettemi yapsam röfle setiylemi açsam napsam ki yoksa boyasammı ama elimdeki küllü değil küllü kahve koyu yaparmıki.dün önce uçlara yaptım 1 saate yakın bekledim sonra diplere yaptım 10 dk sonra yıkadım bu yüzden fark yok ama aman aman açmadı sanki açık kahvemi desem tatlı bi kahvemi desem öyle oldu ışıkda kızıllık çok böyle olcağını biliyordum ama sabır gerektirdiğinide biliyorum dışarıda işim olmadığı için şu sıralar pek önemi de yok.şeytan dio al oksijen suyunu dök kafana tut kurutma makinasını

aynen arkadaşım benimde oryali sürmek geliyo içimden:52:

ve ben şuan hala boyalara bakıyorum napsam die daha boyamadım

bende sabahtan beri istediğim rengin olmıcanı bile bile renk araştırıyorum,sen ne renk istiyosun,benim 4 günde kendi renginin üstüne ikinci boyamam bej rengine yakın bakırsız bi renk istiyorum,artık bakırdan bıktımmmm:47:

bende sabahtan beri istediğim rengin olmıcanı bile bile renk araştırıyorum,sen ne renk istiyosun,benim 4 günde kendi renginin üstüne ikinci boyamam bej rengine yakın bakırsız bi renk istiyorum,artık bakırdan bıktımmmm:47:

kızıl olmayan bi kahve istiyorum şuan 1 ton açılmış durumda saçlarım elimde çikolata kahve var bakıyorum netten numara numara değişiomuş koyu çıkanlar varmış elimdeki 6.52 bu nasıl bulamadım içine kızıl olmasın die küllü kumral atıyım diyorum bilemedimki yaaaa:26:yada yıkasam bikaç kez açılırmıki

Son düzenleme:
kızıl olmayan bi kahve istiyorum şuan 1 ton açılmış durumda saçlarım elimde çikolata kahve var bakıyorum netten numara numara değişiomuş koyu çıkanlar varmış elimdeki 6.52 bu nasıl bulamadım içine kızıl olmasın die küllü kumral atıyım diyorum bilemedimki yaaaa:26:yada yıkasam bikaç kez açılırmıki

yıkaya yıkaya açılırda,boyanın içine küllüde katsan bakırlık olur diye düşünüyorum,ben bütün saçımı küllüyle boyadığım halde bakırlık çok,evet karışım yapman lazım,kuaför tanıdığın falan yokmu,bi konuda arkadaş turunculuk azaltıcı bişeyden bahsetmiş ama etkili olurmu bilmiyorum

bak bişey buldum bu kesin işimize yarıcak başım çatladı internette boya araştırmaktan,TURUNCULUK AZALTICI VARMIŞ İGORANIN BU ÇOK ETKİLİYMİŞ,KIZILLIK OLMAMASI İÇİN

Son düzenleme:
Çok moda renk olan kahverengi saç rengini kızıl parlamalar olmadan düz doğal kahve saç rengi olarak kullanmak istiyorum diyorsanız işte karıştırmanız gereken yandaki resimde denenmiş iki boya numarası ve hangi oranda karıştırmanız gerektiği:

Palette altın parıltılı kahveler serisinden 7.65 toffee saçınız uzun veya çok gür ise 2 kutu değilse 1 kutu yeterli loreal excellence creme 6.1 küllü koyu kumral boyalarını alın. Boya kasenizin içine toffee boyanın tamamını sıkın açıcısının da tamamını dökün içine 6.1 küllü koyu kumral boyadan 3 defa sıkın bu ölçüyü ayarlarken 3 cm uzunluğunda 3 kere sıkın. açıcısından da çok az miktarda şişe kapağını dolduracak kadar ekleyin ve boyanızı iyice karıştırın. Saç diplerinizden başlayarak boyayın ve boyayı tüm saçlarınıza yedirdikten sonra başladığınız zamandan itibaren toplam 40 dk. bekletin. Durulayın ve 1 şampuan yapın ardından da boya kutusundan çıkan bakım kreminizi uygulayın. Eğer 2 kutu toffee boya kullanacaksanız loreal boyadan da tarif edilenin 2 katını katarak karıştırın. Saçlarınız koyu kumral, kızıl kahve ya da açık kahve ise resimde gördüğünüz gibi doğal ışıltılı düz kahverengi olacaktır SİMLİ AYNA DİYE Bİ SİTEDEN ALINTI

Çok moda renk olan kahverengi saç rengini kızıl parlamalar olmadan düz doğal kahve saç rengi olarak kullanmak istiyorum diyorsanız işte karıştırmanız gereken yandaki resimde denenmiş iki boya numarası ve hangi oranda karıştırmanız gerektiği:

Palette altın parıltılı kahveler serisinden 7.65 toffee saçınız uzun veya çok gür ise 2 kutu değilse 1 kutu yeterli loreal excellence creme 6.1 küllü koyu kumral boyalarını alın. Boya kasenizin içine toffee boyanın tamamını sıkın açıcısının da tamamını dökün içine 6.1 küllü koyu kumral boyadan 3 defa sıkın bu ölçüyü ayarlarken 3 cm uzunluğunda 3 kere sıkın. açıcısından da çok az miktarda şişe kapağını dolduracak kadar ekleyin ve boyanızı iyice karıştırın. Saç diplerinizden başlayarak boyayın ve boyayı tüm saçlarınıza yedirdikten sonra başladığınız zamandan itibaren toplam 40 dk. bekletin. Durulayın ve 1 şampuan yapın ardından da boya kutusundan çıkan bakım kreminizi uygulayın. Eğer 2 kutu toffee boya kullanacaksanız loreal boyadan da tarif edilenin 2 katını katarak karıştırın. Saçlarınız koyu kumral, kızıl kahve ya da açık kahve ise resimde gördüğünüz gibi doğal ışıltılı düz kahverengi olacaktır SİMLİ AYNA DİYE Bİ SİTEDEN ALINTI

resim görünmüyor ama

Back