nazz saçların süper yaaaa renklerin hepside çok düzgün we hoş saçlarında öyle yanık pürçükte görünmüo maşallah sağlıklı gibi sana dicek söz yok wallaaa.acabaaa açık sarılarla ilgilii bi fikrin warmı?
Sağol canım...
saçlarım bi aralar çok saçlıklıydı..sarı saç sevdam ve düzleştiricinin zararları saçımı yıprattı...bakım yapıyorm..
açık sarılarla ilgilide kendi orjinal saçımı kolestonun röfle setiyle açmıştım..bildiğin platin sarı oldu..süperdi... bi ara ablamın da koyu kumral saçına aynı uygulamayı ara ara balyaj şeklinde yapmıştık..iyi olmuştu..güzel açıyo.ve renk güzel çıkıyo...tabi doğal saça uygulamak gerek..boyalı saçta nasıl sonuç çıkar onu bilemicem canım...:26:....
merhaba cnmmm neva color herzaman turunculuk yapıyor tavsiye etmiyorummm..bence en kötü sonuc çıkaran boya markası..benim saçımı kuaöf yogun koyu sarı ile küllü kumralı karıştırıp boyadı ama alakasız bi renk olduuu bakır gibi diplerde turuncu..bende evde küllü kumrala boyadım ama baya koyu tutuyorr resim ekliyorumm:)akmış halii bu:)
anlıyorum cnmmm valla bende bi ara saç manyagı olmuştum:)ama emin ol araştırmalarının sonucunu alırsın..benim saçımı soruyorsan voila küllü kumralla boyadım ama baya koyu tutuyor..boya kafamda beklerken saçlaırm simsiyah görünüyorduu:)ama saç diplerim turuncu geri kalan yerler daha koyu durdugundan kapatsında nolursa olsun diyordum:)aktıkca böle oldu yoksa daha koyuydu:)keşke açık küllü kumrala boyasaymışım:)şimdide koyu külüü sarıya boyuycam bu renkten 1-2 ton açık olsa yeter bana:)neva color hiç iyi deil turunculuk yapıyor her renkte aman aman diyeyeim sakın boyama:)
benimde asıl s rendim açık kumraldı aslında ama ben hangi akılla yaptığımı bilmiyorum çikolata kahveye boyadım ama aktıkça kızıllıklar oluştu aktıkça şimdi ise onu kapatmak için koleston açık küllü kumral aldım ve bu akşam kesin boyuyorum(aslında dün boyamak istemiştim ama cesaretimi toplayamadım)sonuç inş.güzel olur ve ben sizinle paylaşırım
benimde asıl s rendim açık kumraldı aslında ama ben hangi akılla yaptığımı bilmiyorum çikolata kahveye boyadım ama aktıkça kızıllıklar oluştu aktıkça şimdi ise onu kapatmak için koleston açık küllü kumral aldım ve bu akşam kesin boyuyorum(aslında dün boyamak istemiştim ama cesaretimi toplayamadım)sonuç inş.güzel olur ve ben sizinle paylaşırım
benm sorunum da şu saçlarım siyahtı boyaydı ve gidip actırdım kendi dip rengim civ civ sarı olarak acıldı ama siyah olan yerler acık bakır acık kızıl gibi acıldı ben kuaförümden 7.1 küllü kumral boya dememe ragmen kafasına göre 7.0 kumral boyamıs tabi ben sonra farkettim eve gelince ışıklar genelde yanıltıo simdi saclarımın dip rengi kumral uclara doğru kahve kızıl gibi ben 7.1 küllü kumral mı boyasam sadece yada bu acıcı olan boyalardan mı alsam acsam kızıl olan yerleri üstüne mi küllü kumral boyasam bana yardımcı olurmusnuz acaba ???
raziyem bence acık küllü sarıya boya benim sacım koyu kumraldı ilk boyamamda acık küllü oldu şimdide çok hoş bir sarı bence sacını boyadığın renge boyamaya devam edersen boya tutuyor ben buradakilerden bunu öğrendim denedim ve sonuçtan memnunum[/QUOTE] merhaba boyanızın markasını söyleyebilir misiniz rica etsem?