yarın görşrz şeker.iyi geceler.muckkkkkkkkkkkkkkkkkk
yarın görşrz şeker.iyi geceler.muckkkkkkkkkkkkkkkkkk
tatlım o tel tokalı saç rengin superrrr tam bı kullu kumral
aaaaaaaaaa bugunmu boyuycannnn resim ekle ama unutma ok:)evet ya ama işte bikaç boyamadan sonra elde edılebilr belkii off bu küllü renk hastalıgım var benm.. küllü olsn ne olrsa olsnP ama bu aralar guzl bi sarı yapmaya clısıorm bakalm nolckkkk bgn nevacolor küllü platin alıp boyıcmmmm inş gusel olr
bazı kumral tonları daha :::::::::::::::::) blki bign elde ederz//
sanırım bgn boyucamm benm suan baya acık ya ama hafif turunculuklr wr ve tam kullu dgl ıstedgm gibi resmdki gibi işte :)
:)) bakalmm ben yınede cok bıse dgscegını snmıormda turuncluk gıtse oda yeterrr :)
cnm saçlarının dipleirnde turunculuk yokk gibi resimde öle gözüküyo uclara dogru hafif var ama turuncu gibi deilde sarı gibi duruyo:)turuncuuu dedigin renk benim saçlarım oluyo seninki bildigin saır
canım kuaför beceremiyo sonra sana yakışmaz bu renk diyip sıyrılıyo işin içindenn...bende küllü kumral istedim ilk resimdeki saç sence küllü kumrlmı göz var nizam var:)bu kumral saç olayını bi ben çözemedim yakuaföre söledim ve gösterdim ama onu yapmadı bana yakışmazmış ne açık ne koyu kumral ikisinin arasını yaptım dedi ama bilmiyorum saçım hem karamel gibi hem kahverengi gibi bi değişik yani istediğim gibi olmadı kısaca ama herkes beğendi
evet diplerde yok dıpler tam istedgm renk zaten heryeri dipler gibi olsa :) ama resmde dha az cıkms turunculr bırz dha fzla ya brzdn alcm
sanırım bgn boyucamm benm suan baya acık ya ama hafif turunculuklr wr ve tam kullu dgl ıstedgm gibi resmdki gibi işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?