Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçımı Açtırdım,Küllü Kumral istiyorum(Resimli)

bende cnmm sürekli yıkıyorum normalde iki kez şampuanlar bi kez kremlerdim:)şimdi 3-4 kez şampuanlıyorumki hemen aksın:)haftaya düğün var akrabanın:)riske atamıyorum şimdi boyamaya:)düğün geçsin boyucam 10 gün sonra kesin:)
sende bi ara müsait olursan bi resim daha eklermisin çok begendimde saçımı:)
iyi geceler cnm bende yatayım yine görüşürs inş:)teşekür ederimmmm :)

bebiş ama şuan saç rengim artık orjinaline döndü...bu boyama işlemleri şimdiye ait değil...:))))))
beğendiğin renkten bi kaç resim daha ekliyim.....

ya senin beğendiğin saç rengindeki resimlerim hep düşük kaliteli cep tel.çekilmiş...pekte anlaşılmıyo canım...
yüzüme ifade eklediğim resimdeki saçlarda , senin beğendiğin saç renginin akmış hali..diplerden kendi saçım gelmiş...ama akınca küllü müllü olmadı:)))))

yarın görşrz şeker.iyi geceler.muckkkkkkkkkkkkkkkkkk

nazzzzzzzzzz cnm bayıldım bayıldımm işte aradıgım renkkkk ama niye böleee tam küllü gibi olmuşş onu anlamadım..sarılarda neyapsan biras turunculuk olurken sende hiç olmamışş..valla çok begendimm hem güzel hem dogal hemde bakımlı duuruyor çok begendim cidden:)sen yine boya bu renge kolay koolay evde tuturulabilcek bi renk deil:)

evet ya ama işte bikaç boyamadan sonra elde edılebilr belkii off bu küllü renk hastalıgım var benm.. küllü olsn ne olrsa olsn P ama bu aralar guzl bi sarı yapmaya clısıorm bakalm nolckkkk bgn nevacolor küllü platin alıp boyıcmmmm inş gusel olr

bazı kumral tonları daha :::::::::::::::::) blki bign elde ederz //

Eklentiler

• $10218_buyuk.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 415
  • $imagesCARBEPOT.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 200
  • $300.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 241
aaaaaaaaaa bugunmu boyuycannnn resim ekle ama unutma ok:)
yalnız bşy diycemmm ben bundan 4 sene önce nevanın platin sarısına saçımın uçlarını boyadımmm platinle alakası olmayan bi renk çıktıı..nasıl desem böle karamel sarı gibi oldu..güzel bi renkti ama ben küüllü istiyorumm yaaaaa
sende resim ekle cnm bnmmmmm bide senin şimdiki saçın hangi renk oda önemli..benimki koyuydu açık kahve koyu kumral arası bi renkti platine boyamıştım :)

bazı kumral tonları daha :::::::::::::::::) blki bign elde ederz //

yaaaaaaaaaaaaa ekleme eklemeee ekleme :):):):iyicene hevesleniyorummm ama evde olmas bu renk yaaa bu na yakın olsada razıyım ben..hoş kuaföre gittigimdede olmuyorrr..küllü kumral istedim onu bile yapamadılar..sarı gibi açık bi renk istesem yapamasalar anlıycamda

sanırım bgn boyucamm benm suan baya acık ya ama hafif turunculuklr wr ve tam kullu dgl ıstedgm gibi resmdki gibi işte :)

sanırım bgn boyucamm benm suan baya acık ya ama hafif turunculuklr wr ve tam kullu dgl ıstedgm gibi resmdki gibi işte :)

ooooooo senin saçlar böleyse tam istedigin olur yaaaaa:)
bu halide çok güzel ama:)
ayy hadi git hemen boya ekle resimmm:)senin saçlar her renk tutar ya zeminin bukdr açık oldugunu bilmiyodum:)
bende kendi saçımla debelenemmm anca:)

:)) bakalmm ben yınede cok bıse dgscegını snmıormda turuncluk gıtse oda yeterrr :)

cnm saçlarının dipleirnde turunculuk yokk gibi resimde öle gözüküyo uclara dogru hafif var ama turuncu gibi deilde sarı gibi duruyo:)turuncuuu dedigin renk benim saçlarım oluyo seninki bildigin saır

bu kumral saç olayını bi ben çözemedim ya kuaföre söledim ve gösterdim ama onu yapmadı bana yakışmazmış ne açık ne koyu kumral ikisinin arasını yaptım dedi ama bilmiyorum saçım hem karamel gibi hem kahverengi gibi bi değişik yani istediğim gibi olmadı kısaca ama herkes beğendi

cnm saçlarının dipleirnde turunculuk yokk gibi resimde öle gözüküyo uclara dogru hafif var ama turuncu gibi deilde sarı gibi duruyo:)turuncuuu dedigin renk benim saçlarım oluyo seninki bildigin saır

evet diplerde yok dıpler tam istedgm renk zaten heryeri dipler gibi olsa :) ama resmde dha az cıkms turunculr bırz dha fzla ya brzdn alcm

canım kuaför beceremiyo sonra sana yakışmaz bu renk diyip sıyrılıyo işin içindenn...bende küllü kumral istedim ilk resimdeki saç sence küllü kumrlmı göz var nizam var:)
evet diplerde yok dıpler tam istedgm renk zaten heryeri dipler gibi olsa :) ama resmde dha az cıkms turunculr bırz dha fzla ya brzdn alcm

ayyy valla inş dipler giib olur çok güzel çünkü diplerin:)haid boya bekliommm bak hep bakıyom boyadınmı diye:)

cnm boyadıktan sonra fotograflarını koyarmısın biliyosun bende sarı hastasıyım sarı yapmaya callısıyorum merak ettim nevacolor un küllü platini nasıl ocak yaa:) ayy hadi inşallah istediğin sarıya ulaşırsın bizede yol olur bizde yaparız yaa:)

raziyecim eger sac rengi konusunda karar verdiysen sana tavsiyem ilk boyamada istediğin sonuç olmaz zamanla renk oturur yani bir kaç kez üst üste boyayacaksın sonrdan yıkandıkça ve saç pigmentlerin boyayı alıştıkça renk oturacak sarı istemiyorsan açık küllü kumaralı dene ayrıca kutunun üstündeki renklere aldanma ben açık küllü sarıya boyuyorum herkes doğal sanıyor eger dediğin gibi açık tenli, deilsen küllü tonları sana yakışır

arkadaslar neva color 11 10 küllü çok açık platinle boyadım 2 kutu ... dıpler daha fzla acıldı resmdekı kadar turuncu degıl ama yınede cok fzla begenmedmmm istedgm renge pek benzemedi..suanki rengi ve istedgm rengin resmini koıyıym

Eklentiler

• $Image73.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…