Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçımı Açtırdım,Küllü Kumral istiyorum(Resimli)

raziyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
207
0
46
Diğer
Merhaba arkadaşlar ben siyah boyalı saçımı 1 ay önce açtırdım..küllü kumral tonlarında istiyordum..turunculuk kızıllık olmasın demiştim..ama kuaför tam olarak istemedigim saç rengini yaptıı okdrda anlattımmm..neyse sinirlendim evde voilanın yeni çıkan serisinden küllü kumrala boyadım..ilk başta çok koyu tuttu açık kahve gibiydii..2 haftada açılmaya başladı..ben ekledigim resimdeki gibi istiyorum sizce ne renk boyayayım turunnculuk kızıllık olmasın
1.resim---->siyah saçımı açtırdım turuncu gibi bşy oldu
2.resim----->evde voila küllü kumral boyadım iki haflalık boya biras aktı..yoksa daha koyyuydu..
3.resim-------->istedigim renk tam böle kıslar...ne koyu ne açıkkk..turunculuk yok..bunu nsl evde yapabilirim:

Son düzenleme:
evde bu renge ulasman zor gibi görünüyo fakat kuaförlerede güven olmuyo sacını acmıssın tekrar koyu renk boyamasaydın keske acık tonlardan deneseydin sanki koyu almus bi dahakine bence acık küllülerden kullanmalısın

cnmm çok kötüydü inan dipleirm açık turuncu uçları koyu turuncu aralarda normal turuncuydu..insan içine çıkılcak giib deildi yanii...ama ne yalan diyeyim küllü kumralın bukdr koyu tutacagını bilmiyordum..yoksa açık küllü kumrala boyardım..aslında hemen boyamak istiyorumda biraz aksında açılsın diye bekliyorumm..
bu forumda okurken bi arkadaş 1 tüp küllü kumral ile yaırm tüp platin sarı karıştırıp boyamışş acaba bunun üzerine öle bşy yapsam tutarmıkii...bak bu renkede raziyım bukdr küllü olmassa eger bölede olabilir..

ya bence tutmaz birz açılır belki önce bence açıcı yap sonra küllü kumrala boya cok daha guzel olacagndan emınım

bu arada thalianın saçlarına bayılıorm böyle düşüneblrsn

Eklentiler

• $imagesdddw.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 1.326
  • $thalia6wd5y.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 780
bence acık küllü kumral kullan cnm acık olmasına dikkat et zaten sacın koyu şu an bence dene ama platin sarısı boyalar cok acmıyo ben diyim vitalin platin sarısını yapmıstım 20 gün önce saclarım kahve tonlarında falan oldu aslında sadece platin sarısıyla boyamayı denesen bi kere belki bi kac ton acarsa daha sonra diğer renkleri rahat deneyebilirsin yinede sen bilirsin ama o sacı acmadan istedigin renge ulasamazsın gibi geliyo bana

keşkee öle olsa valla kalkıp oynarım:=)ama çok zor imkansız hatta ben hayatımda iki kez gitim kuaföre ikisindede siyah saçımı açtırdım ve maffettiler...kararsız kaldım vala neyapsam bilmiyourm:S:SS

cnmmmmm aslında dedigin gibi platin sarısı yapsam nsl olur bilmiyorum dipler ayrı geri kalan yerler ayrımı olur ozman:S ay kafam kaırştı çok açık birenk istemiyorum esmerim yakışmas yoksaaa hayalim sarı saçlı olmaktı:)

fotografta sacının heryeri aynı gibi görünüyo o yüzden bence hepsi bir aynı tutar gibime geliyo :)benimde hayalim sarı saclı olmak ama istedigimz tonu bi türlü tutturamıyruz:)

bu kadına bende bayılıyorum saç rengi çok hoş

raziyem bence acık küllü sarıya boya benim sacım koyu kumraldı ilk boyamamda acık küllü oldu şimdide çok hoş bir sarı bence sacını boyadığın renge boyamaya devam edersen boya tutuyor ben buradakilerden bunu öğrendim denedim ve sonuçtan memnunum

fotografta sacının heryeri aynı gibi görünüyo o yüzden bence hepsi bir aynı tutar gibime geliyo :)benimde hayalim sarı saclı olmak ama istedigimz tonu bi türlü tutturamıyruz:)

siyahtan açtırdıgımda heryeri aynı deildide külü kumral yapınca aynı oldu ama çok koyu oldu:)
dedigin gibi sarı saçı evde yapmak zor
bari küülü kumral yapabilsek:)

ayyyyy açık külü sarımı valla kutu üzerindeki renk çok korkutuyor ama küllü kumrala boyayıp kahve rengi elde ettiysem dedigin giib çok açık olmas..keşke ten rengim açık olsaydı ozaman en açık sarıyı yapardım:)
aslında koyu küllü sarı yapsam nsıl olurr..açık küllü sarııı ismi korkutuyoo:)ten esmer saç sarıı kötü durumu acep:)

cnm açık küllü sarı ancak uygun zeminde o kadar açık olur senin saçını o kadar açmaz :) ztn küllü sarılar kızıllarını daha açık kızıl yapmaktan başka bir şeye yaramaz şu anki saçına yakın küllüleri denemelisin ki tamamen kapatabilesin fotodan belli olmuyor ne kadar koyu olduğu ama 6.1 olabilir kzıllıklardan kurtulduktan sonra istediğin küllü tona geçersin kolaylıkla...

ama aslnda kızılıkları kapamasabıle daha acık hale getırır ve sonrasnda kullu kumrl boyar tutma ihtımalı artar :):) bnce kullu sarı boyamalısn karar snn

kafam karıştı kıslar:)aslında ben açık küllü kumral yapayım dedim...ama şuanda açık küllü sarımı yapsam bilmiyorumki:)ama koyuya boyamıycagım kesin..yani en koyu yine külü kumral yaparım çünkü okdr açtırdım saçımı boşuna yıpranmış olmasın

bencede açık küllü sarı yapabilirsin cnm:)

[/QUOTE]
stonebaby cnm bak ilk resimde turunculuk kızıllık hiç yok öle olsun istiyorum ama evde öle yapmak zor oluyo dediniz diye ikinci ekledigimede razıyımmm:)

Son düzenleme:
cnm ozaman kızlarn ddgı gııbı küllü kumralda alablrsn loreal çok ıyı benceee

yaa lorealmi alayım buseferrr:)voila çok koyu tutuyooo loreal bukdr koyu tutmas heraldee...bide voila 10 tl idi loreal 13 tl..hattaa içimden dedim voila yı ben uyduruk bi marka bilirdim loreal kadar olmuşş ondan bi anlık şeyle aldımmm:)loreal deniyeyim busefer ozman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…