ya bence tutmaz birz açılır belki önce bence açıcı yap sonra küllü kumrala boya cok daha guzel olacagndan emınım
keşkee öle olsa valla kalkıp oynarım:=)ama çok zor imkansız hatta ben hayatımda iki kez gitim kuaföre ikisindede siyah saçımı açtırdım ve maffettiler...kararsız kaldım vala neyapsam bilmiyourm:S:SSbu arada thalianın saçlarına bayılıorm böyle düşüneblrsn
bence acık küllü kumral kullan cnm acık olmasına dikkat et zaten sacın koyu şu an bence dene ama platin sarısı boyalar cok acmıyo ben diyim vitalin platin sarısını yapmıstım 20 gün önce saclarım kahve tonlarında falan oldu aslında sadece platin sarısıyla boyamayı denesen bi kere belki bi kac ton acarsa daha sonra diğer renkleri rahat deneyebilirsin yinede sen bilirsin ama o sacı acmadan istedigin renge ulasamazsın gibi geliyo bana
bu arada thalianın saçlarına bayılıorm böyle düşüneblrsn
fotografta sacının heryeri aynı gibi görünüyo o yüzden bence hepsi bir aynı tutar gibime geliyo :)benimde hayalim sarı saclı olmak ama istedigimz tonu bi türlü tutturamıyruz:)
bu kadına bende bayılıyorum saç rengi çok hoş
raziyem bence acık küllü sarıya boya benim sacım koyu kumraldı ilk boyamamda acık küllü oldu şimdide çok hoş bir sarı bence sacını boyadığın renge boyamaya devam edersen boya tutuyor ben buradakilerden bunu öğrendim denedim ve sonuçtan memnunum
ayyyyy açık külü sarımı valla kutu üzerindeki renk çok korkutuyor ama küllü kumrala boyayıp kahve rengi elde ettiysem dedigin giib çok açık olmas..keşke ten rengim açık olsaydı ozaman en açık sarıyı yapardım:)
aslında koyu küllü sarı yapsam nsıl olurr..açık küllü sarııı ismi korkutuyoo:)ten esmer saç sarıı kötü durumu acep:)
kafam karıştı kıslar:)aslında ben açık küllü kumral yapayım dedim...ama şuanda açık küllü sarımı yapsam bilmiyorumki:)ama koyuya boyamıycagım kesin..yani en koyu yine külü kumral yaparım çünkü okdr açtırdım saçımı boşuna yıpranmış olmasın
cnm ozaman kızlarn ddgı gııbı küllü kumralda alablrsn loreal çok ıyı benceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?