Merhaba arkadaşlar ben siyah boyalı saçımı 1 ay önce açtırdım..küllü kumral tonlarında istiyordum..turunculuk kızıllık olmasın demiştim..ama kuaför tam olarak istemedigim saç rengini yaptıı okdrda anlattımmm..neyse sinirlendim evde voilanın yeni çıkan serisinden küllü kumrala boyadım..ilk başta çok koyu tuttu açık kahve gibiydii..2 haftada açılmaya başladı..ben ekledigim resimdeki gibi istiyorum sizce ne renk boyayayım turunnculuk kızıllık olmasın![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
1.resim---->siyah saçımı açtırdım turuncu gibi bşy oldu
2.resim----->evde voila küllü kumral boyadım iki haflalık boya biras aktı..yoksa daha koyyuydu..
3.resim-------->istedigim renk tam böle kıslar...ne koyu ne açıkkk..turunculuk yok..bunu nsl evde yapabilirim![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
:
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
1.resim---->siyah saçımı açtırdım turuncu gibi bşy oldu
2.resim----->evde voila küllü kumral boyadım iki haflalık boya biras aktı..yoksa daha koyyuydu..
3.resim-------->istedigim renk tam böle kıslar...ne koyu ne açıkkk..turunculuk yok..bunu nsl evde yapabilirim
![](http://i1101.hizliresim.com/2011/1/21/1946.jpg)
Son düzenleme: