Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçı evde boyamak :/

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.690
26.447
Kızlar selam,

Saçım son 2 senedir falan siyah. Kızıldan siyaha döndüm. Bu 2 senede toplam belki 3 kere falan siyah boya yaptım, kendi rengi neredeyse siyah olduğu için gerekmedi başka boya.

Fakat senelerce kızıl gezen biri olarak yine kıpırdanmaya başladım. Ucundan belli bir kısmını evde koyu kızıla boyasam tutar mı? Çünkü şu an içinde hala kızıl pırıltılar görünüyor, senelerdir gitmedi nasıl kızılsa artık.

En kötü senaryoda ne olabilir evde boyasam?

Boya nolcak? sandaleye bi torba gecir üstüne kötü birsey giyin... fazla birsey olmaz

Saçların cok yıpranir kurur kırılır dökülür ..
Bir de siyah boyanın üstüne başka renk tuttugunu hiç gormedim .Eminim can sıkıntısından böyle dusundun bence sağlıklı saç olmadıkça renkler neye yarar ki.

Bilemedim açmak gerekir mi? Siyahtan kızıla ilk dönüşü kuaförde yaptırsanız sonra kendiniz boyamaya devam etseniz daha kolay olur sanki

Boya nolcak? sandaleye bi torba gecir üstüne kötü birsey giyin... fazla birsey olmaz
Ya parçalı parçalı tutar mı acaba dedim, yamalı saçla gezmeyeyim sonra

Boya tutmaz. Hem de bir kaç kez siyaha boyadım diyorsunuz. Mümkün değil.
Teşekkürler.

Çok şükür saçım hakikaten sağlam, devamlı kızıla boyattığımda bile yıpranma dökülme hiç olmadı. Şimdi uzun süredir siyah ve boyasız olunca hele daha da iyi durumu.
Ama işte tutar mı onu bilemedim

Bilemedim açmak gerekir mi? Siyahtan kızıla ilk dönüşü kuaförde yaptırsanız sonra kendiniz boyamaya devam etseniz daha kolay olur sanki
Kuaförde çok sıkılıyorum ben İçime fenalıklar geliyor, hiç sevmem, ondan acaba ben tutturur muyum dedim de açmadan tutmayacak gibi : /

reklam metin yazari wooooow
Yok ya boya nolcak sanki ... Git bi kuaföre sor olur derse evde yaparsin kendi basina

Evde açmayı da beceremezsin tek başına dalgalı dalgalı olur. Mecbur kuaföre gideceksin başka yolu yok. Ya da oldukça deneyimli birine yaptırmalısın evde.

şimdi bi gaz 'ya tutarsa yaa' diyiceksiniz ama kesinlikle tutmaz, hiç uğraşmayın :)

kötü birşey olmaz ama boşa denersin gibime geliyor
en güzeli kuaför sanırım siyah saç evde boyanacak bir renk değil

Kizil da sari gibi islem isteyen bi sactir.
Dha once boyadi veya boyatti iseniz bilirsniz.
Sari yapabilmek icin nasil acmak gerekse kizilda ayni sekilde soyle bi durum varki siyahtan donmek zordur.
Kolay kolay akmaz aksada dipler cabuk tutar uclar kolay kolay acilmaz ben sarisinm siyaha boyadim bikere bidr ustune hint kinasi snra acmak icin neler cektim belimdeki saclarim omzumda kaldi cok yprattim .
Duz boya yapsan tutmaz siyah olarak kalir siyaha ne renk yaparsn yap olmaz acmak gerek en iyisi kuafr

SAKIN YAPMAAAAAAA!!!!! ben o hatayı yaptım çingene gibi oldu anlatılmaz yaşanır ki Allah düşmanıma yaşatmasın o hali kuaför kurtarmak için saçı açmak zorunda kaldı e tabi saç yanıda nerdeyse belime kadar olan saç 1 günde kısacık kesildi daha hala uzasın diye bekliorum omuzlarıma yeni geldi

reklam metin yazari wooooow
Yok ya boya nolcak sanki ... Git bi kuaföre sor olur derse evde yaparsin kendi basina

Evde açmayı da beceremezsin tek başına dalgalı dalgalı olur. Mecbur kuaföre gideceksin başka yolu yok. Ya da oldukça deneyimli birine yaptırmalısın evde.

Tutmaaaazz. Tutturamazsın. Başkasına tutturacaksın mecbur.

şimdi bi gaz 'ya tutarsa yaa' diyiceksiniz ama kesinlikle tutmaz, hiç uğraşmayın :)

kötü birşey olmaz ama boşa denersin gibime geliyor
en güzeli kuaför sanırım siyah saç evde boyanacak bir renk değil

tutmaz bence alacalı olur

Çok sağolun yorumlarınız için. Kendim kalkışmamaya karar verdim. Abuk sabuk bir şey olup bir de kuaföre gidip saçın yanması ihtimalini göze alamadım.
Yazı da siyah geçireyim kışa bakarım artık.

en sağlıklı kararı vermişsin canım

bir süre hiç boyama. sonra yavaş yavaş açtırırsın. 2 ton,2 ton. böyle bir buçuk senede açmıştım ben. saçım da zarar görmemişti.

bir süre hiç boyama. sonra yavaş yavaş açtırırsın. 2 ton,2 ton. böyle bir buçuk senede açmıştım ben. saçım da zarar görmemişti.
Kızıla döndüğümde iki ayda açmıştık, zarar görmedi hiç. Sanırım dayanıklı bir saçım var. Senelerce kırmızı tonlarında kızıl gezdim, o zaman bile kalitesizleşmedi.
Ama üst üste boyatıp yanmasından korkuyorum işte.

Yaz geçsin kuaföre gidip altları kızıla çeviririm birkaç ayda.

Aynen canm bi ara annemde heves etti siyahdi saci acalim falan dedik alali beleli oldu pisman oldu yiprandigiyla kaldi sac snra kuafre yaptrdk cokda gzl olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…