Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçı açmanın yolunu buldum..

leyla.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2007
29
0
86
44
- Yurtdışı
arkadaslar ben bu klube yaklasik 3 sene once katildim ozamanlar sacim siyahti ve acmak icin care ariyordum sonra hep okuyarak yaparak gordumki aslinda sizinde bildiginiz ama hep acabami dediginiz urunlerle ozellikle siyah sac acmak bence kolay sorusu olan arkadaslara yardimci olurum

siyah boyalı saçımı açmak kaloy:?? işte ben de bunu istiyorm nasl olack cvbı hemen yazar mısın.?

kısss hemen yazzzz ..benim sıcak çikolata saçım dipler beyaz olduğundan açık oluyo uçlar koyu renk..açmam lazım ama açıcı kullanmak istemiom..elma sirkesi demiş bir arkadaş işe yarıomuuuuuuuuuu :26:

evet arkadaslar ben kendi sacimi anlatiyim karari siz verin simdi saclarim rofleydi ve ben birgun siyah boyadim sanki baska renk yokmus gibi sonra bu beyaz sabunla sadece 1 hafta iyce masaj yaparak gunde iki kere yikadim bildigimiz acici ve suyunu karistirarak tutam tutam aldigim saci aciaciyla 10 dakika beklettim ha bana diyceksiniz aciciyla tabiyki acilir diye ama siyah sac 10 dakikada saci yakmadan acamazsiniz buraya dikkat sacim cok guzel acildi ve istedigim boyayida yapar hale geldi yanmadi inanin oyla acildiki tam 1 ay kullandim bu saci neden bir ay diyceksiniz amac saci yipratmamaksa neden olmasin bu 1 aydada sacimi zeytin yagi ve yumurta sarisiyla maske yaptim haftada 1 kere suan sacim saglikli ve 7.1 kullu kumral super rengi oldu eger benim kadar beklemiycekseniz yada baska bir yontemse sampuanin acine biraz acici katarakta saci acabilirsiniz

ben baslik acarken hepimizin bildigi ama hep acaba deyip gectigimiz yontem demistim bu dove sabunu benim sacimi 1 haftada siyahlari bayagi bi akitti ben istesem bu saci hic acici kullanmaz 1 aydada acardim ama biz kadinlar sabirsisizdir ha bu benim yontemimdi kuzenim var kuafor ona sordum oda bana sampuanina biraz acici katarakta 3 yikamada acarsin dedi ama denemedim buda ayri bi yontem ama denemedim

şampuana açıcı katmak çokhoş olmuş ya peki açıcı derken oriel filan mı şu oksidanlardan katsak ne olur sence benm saçım siyah değil şimdi ama bu renk de biraz koyu geldi gözüme az da olsa açar mı dersin

saç derinize zarar vermesin bn hiç açıcı kullanmadım anlamam pek ama saçımda egzama olunca iyice tırsak oldum böle seylere karşı dikkatli olun kızlar kimyasal ürünlere karşı:119:

guzelim ben oriel yada oksidanin ne oldugunu bilmiyorum turkcesini anlamadim yani ben yurtdisindayim hani bu toz aciciyla 9luk suyu krem sekline getiriyosun karistirarak sacina surdugun sampuandan az olcak ama sacina her kosesine masaj yaparak iyce ovala 3 yikamadanda az bi zamanda acilir cunku sacinda siyah yok yapman gereken el cabukluguyla iyce yedirmek her karesine

oriel mavi bir toz ama onu çok dikkatlı kulanmak gerekiyor 5-10 dk. fazla saçta kalması zarar aksi taktirde saçı yakıyor kuaförde renk açmada kullanılıyor oksidanda 2-3 renk tonu kadar açıyor ben ara sıra saçıma oksidan sürüyorm oriele cesaret edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…