saçların simsiyah değilse açabilirsin bence..açıcı muhtemelen turuncumsu renkler çıkaracaktır,onu da tatlı bir kahve tonuyla kapatabilirsin...açık bir kahve tonuna boya bence...renk aktıkça hoş bir kahveye dönüşür ...arzum un rengi hoş,ama koyu değil mi o biraz...gerçi yıkandıkça açılır açıcının üzerine uygulayınca...
cnm saçların doğal siyahsa açıcı olmadan da istediğin rengi elde edersin..
ama ilk boyanmansa eğer kuaförde yaptır bence..
canım arzum un rengini daha önce denediysen ve begendiysen rahatlıkla dene o zaman..ben fikrim olmadıgı için kouy gibi gelmişti bana...açıcıyla açtıktan sonra onu boya o zaman,aktıkça oturur renk ve istediğin tatlı kahve tonuna ulaşırsın umarım....bence önemli olan çok koyu renkler kullanmamak...böylece renk gözüne hoş görünmezse boyama ve değiştirme şansın olabilir...koyu bir renk elde edersen dönüşü zor oluyor çünkü....kolay gelsin,umarım istediğin renge tek adımda ulaşırsın.....değişiklik iyidir....
saçlarımı 6 yılda tam 4 kez siyahtan actım..her actıgımda kendime söz verdim ama dönüp dolaşıp yine siyah yaptım
kuaförümle tartıştık bile gelme bidaha acmam bu saçı dedi..
en son kendim denedim cnm ama kuaföre yaptırmanı şiddetle tavsiye ederim
orantılı olmuyor illa itina istiyor sonra rengarenk olmasın
çok saol cnm :1hug: bende rengarenk olmasından korkuyorum ama nasılsa sarıya dönmicem koyu renkler kapatır die düşünüyorum sence??? mesela loreal çikolata kahve garnier çikolata kahve yani hep koyu renklerbirde açarken itina gösterticem 3 kişiyi toplamayı düşünüyorum hızlı ve eşit olması için
tabi bu şekilde örgütlenirseniz iyi olabilir:)
şimdiden hayırlı olsun yeni saçın
çok saol cnm :1hug: bende rengarenk olmasından korkuyorum ama nasılsa sarıya dönmicem koyu renkler kapatır die düşünüyorum sence??? mesela loreal çikolata kahve garnier çikolata kahve yani hep koyu renklerbirde açarken itina gösterticem 3 kişiyi toplamayı düşünüyorum hızlı ve eşit olması için
tşkler cnm opuyorumnanaktan bu arada resimdeki snn bebeğin sanırım çok tatlı allah bağışlasın:ecrin_bebek:
Canım bende 3 arkadasımla birlikte saclarımın rengini actım bir ton acılıcak birsey olmaz dedim ama ama sonuc husran oldu orantısızlık yüzünden kuafore gdip tekrar boyatmak zorunda kaldım bence begendiğin rengi kuafore gosterirsen 2 kere iş yapmak zorunda kalmazsın..
tatlım seni bulmuşkenn kafama takılanları sorabilirim kaydirigubbakcemile3 açılınca ne renk oldu saçların ve sen açtıktan sonra ne renk yapmak istiyodun sanırım sen sadece açıp öle bırakmak istiyodun:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?