• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçı açma :(

SeciL90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
64
0
36
Eskişehir
kızlar siyah saçlarım konusunda fisfisfis kuaföre gitmekle kendim açmak arasında çok kararsızım... sarı tonlar istemiyorum tatlı bi kahve olsun istiyorum evde yapmaya kalksam palettenin yogun açıcılarıyla daha sonra garnier arzumun rengini boyasam nasıl olur sizce sonuç??? :hulya:

saçların simsiyah değilse açabilirsin bence..açıcı muhtemelen turuncumsu renkler çıkaracaktır,onu da tatlı bir kahve tonuyla kapatabilirsin...açık bir kahve tonuna boya bence...renk aktıkça hoş bir kahveye dönüşür ...arzum un rengi hoş,ama koyu değil mi o biraz...gerçi yıkandıkça açılır açıcının üzerine uygulayınca...

saçların simsiyah değilse açabilirsin bence..açıcı muhtemelen turuncumsu renkler çıkaracaktır,onu da tatlı bir kahve tonuyla kapatabilirsin...açık bir kahve tonuna boya bence...renk aktıkça hoş bir kahveye dönüşür ...arzum un rengi hoş,ama koyu değil mi o biraz...gerçi yıkandıkça açılır açıcının üzerine uygulayınca...

saol cnm fikir verdiğin içinopuyorumnanaktan renkler konusunda profesyonel deilim ancak deneme yanılma yöntemleriyle tecrübelerim varkaydirigubbakcemile3 daha önce kullanmıstım arzumun rengini açılınca çok tatlı bi kahveye dönmüştüü benim en cok korktugum actıktan sonraki renkle uyum saglayıp saglayamamasıeyvahedigeldismile yani son haliyle istediğim kahveye ulaşamamakbilmiyorumkismile

canım arzum un rengini daha önce denediysen ve begendiysen rahatlıkla dene o zaman..ben fikrim olmadıgı için kouy gibi gelmişti bana...açıcıyla açtıktan sonra onu boya o zaman,aktıkça oturur renk ve istediğin tatlı kahve tonuna ulaşırsın umarım....bence önemli olan çok koyu renkler kullanmamak...böylece renk gözüne hoş görünmezse boyama ve değiştirme şansın olabilir...koyu bir renk elde edersen dönüşü zor oluyor çünkü....kolay gelsin,umarım istediğin renge tek adımda ulaşırsın.....değişiklik iyidir....:1:

cnm saçların doğal siyahsa açıcı olmadan da istediğin rengi elde edersin..
ama ilk boyanmansa eğer kuaförde yaptır bence..

Siyah saçı kuaförde açtırabilirsiniz ancak kuaför seçimine çok dikkat etmeniz gerekiyor arkadaşlar.Örneğin ben Kocaeli\Gölcük'te oturuyorum ve bundan birkaç ay evvel siyah saçlarımı açtırmak için Değişim Kuaföre Mercan Giyim'in Üstü) gittim.Bitkisel boya kullanacağını söylemesine rağmen Oreal ile açtı ve saçım tamamen yandı.Saçımı kestirmek zorunda kaldım ve saçlarımın tekrar toparlanması 3 ayımı aldı.Yani size tavsiyem kuaförünüzü iyi seçin.

canım arzum un rengini daha önce denediysen ve begendiysen rahatlıkla dene o zaman..ben fikrim olmadıgı için kouy gibi gelmişti bana...açıcıyla açtıktan sonra onu boya o zaman,aktıkça oturur renk ve istediğin tatlı kahve tonuna ulaşırsın umarım....bence önemli olan çok koyu renkler kullanmamak...böylece renk gözüne hoş görünmezse boyama ve değiştirme şansın olabilir...koyu bir renk elde edersen dönüşü zor oluyor çünkü....kolay gelsin,umarım istediğin renge tek adımda ulaşırsın.....değişiklik iyidir....:1:

sende haklısın tatlımolumunekankayizsmile zaten çok koyu bi renkten kurtulmaya calısıyorum :D acık renk kullanmam daha uygun aslında beyenmezsem geri dönüşüm var en azından:hulya:
bakalım açmaya cesaret edebilirsem bayramdan önce açıcam eyvahedigeldismile

boyalı siyahı ben denedim kızıl oluyor sonra turuncu sonra acık turunccu sonra cart bi sarısempatiksalakcinni ama kac kez actın diye sorma saclar isyan etti sonunda

Boyazsız doğal siyah saçıma bunu uyguladım
sonuç gayet iyiydi.
hatta bi kaç banyodan sonra daha hoş bir renk aldı
ama boyalı siyah saçı ne derece açar bilemiyorum:bbo:

2701_buyuk.jpg

Loreal Recital Preference - 6.3 Ultra Açıcı Dore Kahve -

saçlarımı 6 yılda tam 4 kez siyahtan actım..her actıgımda kendime söz verdim ama dönüp dolaşıp yine siyah yaptım
kuaförümle tartıştık bile gelme bidaha acmam bu saçı dedi..
en son kendim denedim cnm ama kuaföre yaptırmanı şiddetle tavsiye ederim
orantılı olmuyor illa itina istiyor sonra rengarenk olmasın

saçlarımı 6 yılda tam 4 kez siyahtan actım..her actıgımda kendime söz verdim ama dönüp dolaşıp yine siyah yaptım
kuaförümle tartıştık bile gelme bidaha acmam bu saçı dedi..
en son kendim denedim cnm ama kuaföre yaptırmanı şiddetle tavsiye ederim
orantılı olmuyor illa itina istiyor sonra rengarenk olmasın

çok saol cnm :1hug: bende rengarenk olmasından korkuyorum ama nasılsa sarıya dönmicem koyu renkler kapatır die düşünüyorum sence??? mesela loreal çikolata kahve garnier çikolata kahve yani hep koyu renkler:1: birde açarken itina gösterticem 3 kişiyi toplamayı düşünüyorum hızlı ve eşit olması için:1:

çok saol cnm :1hug: bende rengarenk olmasından korkuyorum ama nasılsa sarıya dönmicem koyu renkler kapatır die düşünüyorum sence??? mesela loreal çikolata kahve garnier çikolata kahve yani hep koyu renkler:1: birde açarken itina gösterticem 3 kişiyi toplamayı düşünüyorum hızlı ve eşit olması için:1:

tabi bu şekilde örgütlenirseniz iyi olabilir:)
şimdiden hayırlı olsun yeni saçın

Canım bende 3 arkadasımla birlikte saclarımın rengini actım bir ton acılıcak birsey olmaz dedim ama ama sonuc husran oldu orantısızlık yüzünden kuafore gdip tekrar boyatmak zorunda kaldım bence begendiğin rengi kuafore gosterirsen 2 kere iş yapmak zorunda kalmazsın..

Canım bende 3 arkadasımla birlikte saclarımın rengini actım bir ton acılıcak birsey olmaz dedim ama ama sonuc husran oldu orantısızlık yüzünden kuafore gdip tekrar boyatmak zorunda kaldım bence begendiğin rengi kuafore gosterirsen 2 kere iş yapmak zorunda kalmazsın..

tatlım seni bulmuşkenn kafama takılanları sorabilirim kaydirigubbakcemile3 açılınca ne renk oldu saçların ve sen açtıktan sonra ne renk yapmak istiyodun sanırım sen sadece açıp öle bırakmak istiyodun:uhm:

bence siyah rengi açma evde yıpranır saçlarım arkdş yaptrdı saçları açtrdı siyah boyalı saçını kuoförde bide üstüne sarıya boyattım mahvoldu saçları benden tavsiye sakın açma cnm (:

tatlım seni bulmuşkenn kafama takılanları sorabilirim kaydirigubbakcemile3 açılınca ne renk oldu saçların ve sen açtıktan sonra ne renk yapmak istiyodun sanırım sen sadece açıp öle bırakmak istiyodun:uhm:

Canım lorealin acıcılı bir boyası var onu almıstım. acık kahveydi sacım sarıya yakındı bir ton vardı arada... biz boyadıktan sonra olusan belli bir renk olmadı rengarenk oldu :9: acıklı koyulu.. çok mu eglendik? evet! Ama olan benim saclarıma oldu.. daha sonra kuafore gdip düz kahveye boyatmak zorunda kalmıstım.. Kuaförede kızmıstı 2 elden olmaz o iş diye..:22:

yaa bendeee yıllardırr sıyahh boyayla boyuyorumm aslında sıkıldım ama bı turluu karar weremıorumm sıyahtan baska bı renkk hele bole guzel kızlardaa gordukkceeeeee yok dıorum sıyahh ok dırr amaa ıstee arada sıradaa acık kahve fılan ıstıorumm bende bı kere denedım sadecee dıplerınden gelen sacların rengını actı bende tekrar sıyaha boyadım napyım vazgecemıorumm

Back