Saç Rengi ve Saç Boyama SİYAH SAÇA VEDA ETTİM NASILMI?

Alıntı yapamadım sorun var sanırım canım marka ve numara bilmiyorum Küllü bakır olarak geçiyor bn d çok seviyorum bu rengi bilen varsa aydınlatırsa sevinirim :)
Şimdi açıkçası biraz şüpheliyim, bakırlıklarım daha çok artarmı, veya daha küllü kumral, silik yok denecek kadar az sarı ,olursa, gibi şüphelerim var, acaba bakır ya diplerim, önce çok açık küllü bir sarıyla boyayıp, uç ve diplerdeki rengi ,eşitledikten sonramı, küllü açık bakırımsı bir renk yapsam, acaba, bilemedim,bu arada senin saçın ne renk?:KK69:

Şimdi açıkçası biraz şüpheliyim, bakırlıklarım daha çok artarmı, veya daha küllü kumral, silik yok denecek kadar az sarı ,olursa, gibi şüphelerim var, acaba bakır ya diplerim, önce çok açık küllü bir sarıyla boyayıp, uç ve diplerdeki rengi ,eşitledikten sonramı, küllü açık bakırımsı bir renk yapsam, acaba, bilemedim,bu arada senin saçın ne renk?:KK69:

Canim çok giremiyorum bu aralar kusura bakma geç oldu cevap... bise yaptn mi sacina bilmiorum ama bakirdan bn d çok korkuyorum ve hiç kullanmadım ama bu yıl canlı renkler gerçekten dikkat çekici ben bakirin alttaki tonla çok ilgili olcagni sanmıyorum çünkü çok açık bir renge boyamiyosun sonuçta saçını...
Bnim saç rengin şu an berbat cnm ben de kızıl dan actirdim bayram i bekliyorum bakır yaptircam inşallah...
20150706_084817-1.jpg
20150706_084817-1.jpg

Canim çok giremiyorum bu aralar kusura bakma geç oldu cevap... bise yaptn mi sacina bilmiorum ama bakirdan bn d çok korkuyorum ve hiç kullanmadım ama bu yıl canlı renkler gerçekten dikkat çekici ben bakirin alttaki tonla çok ilgili olcagni sanmıyorum çünkü çok açık bir renge boyamiyosun sonuçta saçını...
Bnim saç rengin şu an berbat cnm ben de kızıl dan actirdim bayram i bekliyorum bakır yaptircam inşallah...Eki Görüntüle 1574932 Eki Görüntüle 1574932
Canım kusura bakma bende çok giremiyorum,saçın maşallah güzel açılmış,bakırlık falan yok demekki kızıldan dönmek zor değil hafif turunculukmu var? sanki ama küllü bi boyayla bir çırpıda gider.bunun üstüne her renk tutar benim saçımda bakırlık olmasaydı direk açık küllü sarı yapıcaktım,şimdi hedefim diplerimi küllü açıcılı bir boyayla boyamak uçlar zaten açık kumral gibi dipleride eşitlersem her renge boyarım,daha önce saçımı yine siyahtan bu renk açtığımda şuna boyamıştım Garnier-Carpici-Renkler-111-Ekstra-Acik-Gumus-Sarisi.png saçımda hiç bir değişiklik olmamıştı yine kumraldı,bu boyayıda merketten almıştım neden tutmamış olabilirki bonemi takmalıydım acaba,bide ilk saçımı açtığımda turuncuydu komple neva color untitled.png boyamıştım pilatin sarı çokta güzel olmuştu şimdi boya konusunda kararsızım neva mı alsam acaba öneriniz varmı kuaförler hangi markaları çok kullanıyor acaba?

Arkadaşlar saçlarımı daha önce siyahtan açıp yine açık kumrala dönmüştüm sıkılıp tekrer siyah yapmıştım göz aşinalığı yaşamıştım şimdi ise kararlı bir şekilde tekrar siyahtan açıcı yardımıyla kumrala döndüm bu sefer göz aşinalığımı yenmiştim ve bu renge sanırım alışıyorum nedenmi tekrar saçımın rengini açtım çünki açık renk avantajlı istediğin renge çevir açık ton olmaya devam eder fakat siyah koyu kestane gibi renklerden hiç bir renge çeviremessin işte bu yüzden karar verdim açık tonlar kullanmaya renk önemli değildi benim için açık renk olması yeterliydi yalnız şöyle bişey oldu rengi açtıktan sonra kafamda fikirler oluşmaya başladı ombre gibiydi saçlarım dipler bakır uçlar altın sarısı kumralımsı,tek renge çevirsem sadece bakır olsa yada sağdece sarı olsa peki boyamı açıcımı diye düşünürken bu fikri sizlerle paylaşmaya karar verdim.sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum.şuanki saçımın rengiEki Görüntüle 1567383 Eki Görüntüle 1567384 güneş ışığında bakırlıklar bu şekilde parlıyor.küllü boyalar bakırlığı kapatıp sarıları çoğaltırmı?kullandığım malzemeler iki kutuEki Görüntüle 1567385 Eki Görüntüle 1567386 Eki Görüntüle 1567387 tek renk olması için ne yapmalıyım sizce sarıların çoğalması ilk tercihim
Saçınızı nasıl açtınız özelden veya burdan yardımcı olur musunuz?

Saçınızı nasıl açtınız özelden veya burdan yardımcı olur musunuz?
Saçımı 1143807-37ab9b99efce7ee492b9fd59cdc99d88.jpg bu açıcıdan 2 kutu kullandım önce uç kısımlarını açtım,diyer baketide dipler için kullandım ayrı ayrı 15 dakika kadar dipler bakır oldu ama çok koyu değil kumralı andırıyor hafif bir bakır Örgülü-Topuz-Saç-Modelleri9.jpg bunun gibi sonra palette 1 kutu 8.0 kumral ile boyadım hafif bakırlık kırılması oldu renk aynı resimdeki gibi yine hafif bakırlık mevcut :KK69:

X