Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç

-scarlet-

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
309
124
323
kızlar saçımı kazayla siyah yaptım hemde sarıdan ve siyahtan kurtulamayacağımı anladım
bu siyah saç nasıl kullanılır ne renk kıyafetlerle hoş olur avantajları nedir siyah saç kullananlar bilgilendirirse sevinirim
mesela sarı saç daha bi kokoş siyahsa biraz asi duruyo onun için soruyorum saçım sarıyken giydiğim kıyafetleri sanki şimdi yakıştırmıyorum kendime :/
aynaya baktığımda sanki başka birini görüyorum kızlar :)

Bende saçlarımı yeni siyaha boyadım..maviyi ,beyazı,kırmızıyı ve altın sarısınını kendime çok yakıştırıyorum..Makyaj olarakta normalde şeftali tonlarını çok severim ama siyah saçta ve beyaz tende pempe tonları daha güzel durdu..Birde yeşil kalem önceden yani saçlarım kızılken çok kullanırdım oda yakışmadı..göz makyajındada siyah tonlarını kullanıyorum

Bende yeni siyaha boyadım saçlarımı. Meğer ne rahatlıkmış:) Sarıyken saçlarım tülerik tülerik dururdu fönsüz dışarı çıkamazdım...ama şimdi ne fön ne jöle..siyah saç bütün kusurları kapadı..ben çok memnun kaldım..üstelik her renk makyaj gidiyor..kıyafet de öyle :)

valla bende tam 3 yıldır siyah saçlıyım(önceleri daha açık kumraldım)..o kadar memnunum ki anlatamam..sürekli siyaha boyuyorum 3-4 ayda bir diplerini..her şey yakışıyo asil renk çünkü bir kere...her giydiğim yakışıyo..banada herkes yakıştırıyo...makyajda her ton gidiyo çünkü makyajın sadece saç rengiyle alaklı değilde,ten rengiylede alakalı olduğunu düşünüyorum...bende siyah saç,beyaz tenliy(dim(şu an denizde yandığım için daha koyu ten rengim)...siyah saça,kırımızı ruj süper gidiyoooo...ve nar çiceği...
dediğim gibi ben çok memnunum vazgeçemem kolay kolay

hmm öyle diyosunuz yani ben nedense bi alışamadım sanki yapay duruyomuş gibi geliyo bende acaba bana mı öyle geliyo sizde öyle hissettiniz mi ilk boyattığınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…