koyu bır goz makyajıyla senı dusunemıyorum fıstık olursun sac rengın cokk yakısmıss cnmm
sağol canım kapalıyım aslında ama insan değişiklik istiyo yakında günüm var kızlara hava atcamne demişler kızların en büyük rakibi hemcinsleri
sanırım evlısın mühim olan kocana begendırmek evde yaparsın sacını makyajını sende kapalı olman guzel olmana engel deıl cnmm
seni online yakaladım canım
teşekkür ederim
bana saç boyası konusunda yardım etmiştinn
yıne edeyım cnm ayıp edıosun
kuzum aman sakin ol açayım edeyım deme sen resım ekle ben ona gore anlatayım bılgım kadarıyla sımdı gormeden yanlıs olurbal köpüğü oldum ben şimdi
senin önerinleeeeee
öyle sevdim ki bu rengiii
ama biraz dipleri açsam mı(peroksit tabletle)
yoksa ilk defa boyandığı için mi böyle 2. boyamada oturur mu acaba?
kuzum aman sakin ol açayım edeyım deme sen resım ekle ben ona gore anlatayım bılgım kadarıyla sımdı gormeden yanlıs olur
valla mı kız :) herkes sevdi de ben alışamadım yüzüm bembeyaz kaldı :)
siyah boyada genelde hemen alışamıyor insan bende kullandığım zaman ilk 1 hafta alışamıyorum :))))))) ama gerçekten yakışmış
canım kendımı gördüm şimdi:)arkadaslarr doğal sac rengm acık kumralken gecen sene uclarına sarı attırmıstım. onları begenmeyerek bır ıkı hafta sonra ucları koyu kumrala boyattım aktıkca.3kez fılan sanırım toplam.. şuan sacım eskı doğal rengınde kumral..
gelelım sadede :) siyah sac acaip hosuma gıdıyo bıkac haftadır. hatta sıyah saclı bı bayanın fotografına kendı resmımı yapıstırarak deneme yaptm yakısmı yakısmaz mı gıbısınden :)
cok hoş oldu. beyaz tenlı ela gozluyum. dipten cıkan kendı rengım koyu kumrala yakın.
SORUM:
siyah sac benım sacım gıbı ıslem gormus bı sacta nasıl durur? yada sıyaha yakın koyu kahveler de olabılır.. siyah yapıp sonra pişman olan yada değiştirmek ıcın ugrasan da vardır belkı.. herbırınızın yorumu fıkrı cok onemlı benm ıcın. sac boyalarından pek anlamıyorum o yuzden fıkrınıze ıhtıyacm var..
boyatsam akınca zamanla renk degıstırırmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?