• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah sac tutkusu( boyatanlar,boyatmayı dusunenler,pişman olan ya da memnun kalanlar)

sac modelımde boyle az daha uzun.aslında göz rengi patlatıyo sacın tenın rengını çok begendımde cesaret lazımmm :D carsıya cıkıyımda sprey alacam cok hosuma gıderse koyu kahveye boyatıcam aktıkca yıne kendı rengıme döner nasılsa. direkt sıyah yapamam zatende :)
bikaç gune fotogra atıcam spreyle :)

sağol canım kapalıyım aslında ama insan değişiklik istiyo yakında günüm var kızlara hava atcam :D ne demişler kızların en büyük rakibi hemcinsleri :D

sanırım evlısın mühim olan kocana begendırmek evde yaparsın sacını makyajını sende kapalı olman guzel olmana engel deıl cnmm:30:

sanırım evlısın mühim olan kocana begendırmek evde yaparsın sacını makyajını sende kapalı olman guzel olmana engel deıl cnmm:30:

seni online yakaladım canım
teşekkür ederim
bana saç boyası konusunda yardım etmiştinn:46::46:

yıne edeyım cnm ayıp edıosun:17:

bal köpüğü oldum ben şimdi:16::16:

senin önerinleeeeee:16::16:

öyle sevdim ki bu rengiii:16::16:

ama biraz dipleri açsam mı(peroksit tabletle)

yoksa ilk defa boyandığı için mi böyle 2. boyamada oturur mu acaba?

:60::60:

bal köpüğü oldum ben şimdi:16::16:

senin önerinleeeeee:16::16:

öyle sevdim ki bu rengiii:16::16:

ama biraz dipleri açsam mı(peroksit tabletle)

yoksa ilk defa boyandığı için mi böyle 2. boyamada oturur mu acaba?

:60::60:
kuzum aman sakin ol açayım edeyım deme sen resım ekle ben ona gore anlatayım bılgım kadarıyla sımdı gormeden yanlıs olur:8:

arkadaslarr doğal sac rengm acık kumralken gecen sene uclarına sarı attırmıstım. onları begenmeyerek bır ıkı hafta sonra ucları koyu kumrala boyattım aktıkca.3kez fılan sanırım toplam.. şuan sacım eskı doğal rengınde kumral..
gelelım sadede :) siyah sac acaip hosuma gıdıyo bıkac haftadır. hatta sıyah saclı bı bayanın fotografına kendı resmımı yapıstırarak deneme yaptm yakısmı yakısmaz mı gıbısınden :)
cok hoş oldu. beyaz tenlı ela gozluyum. dipten cıkan kendı rengım koyu kumrala yakın.

SORUM:
siyah sac benım sacım gıbı ıslem gormus bı sacta nasıl durur? yada sıyaha yakın koyu kahveler de olabılır.. siyah yapıp sonra pişman olan yada değiştirmek ıcın ugrasan da vardır belkı.. herbırınızın yorumu fıkrı cok onemlı benm ıcın. sac boyalarından pek anlamıyorum o yuzden fıkrınıze ıhtıyacm var..

boyatsam akınca zamanla renk degıstırırmı ?
canım kendımı gördüm şimdi:)
ben beyaz tenli yesıl gozluyum saclarım acık kumraldı sonra 6 yıl platın sarı balyaj cıvcıv sarısını gorene kadar kullanıp sıkıldım sonra kuaforum takmıstı bakır yapalım evet onuda yaptık guzeldı ama yarısı kumral yarısı sarı ustune bakır zor oluyodu sonra yeter kuafore verdıgım para dedım cıkolata kahve sonra cart dıye gece mavı yaptım.mıllet ruslara benzemısın dıyodu:)cok guzel belkı cok havalı kırmızı rujla ama okadar ıslem ustu ınce tellı saclar boyadıgımda uclar cıt cıt kırılıyodu dıp cıkınca kel gıbı gorunuyosun halıyle altta boya var gece mavı cabuk akar duz mat sıyah kullanmakda cok sıkıcı yaglı gıbı gorunur kafan ...lanet olsun 1 yıldır ugrasıyorum kurtulcam dıye ama derımkı koyu kahve kullan olmadı degıstırmesı de zor degıl hem yada ılla ıstıyosan yaptır sonra 7 8 ay sadece dıp boyatıpp sonra akıttırırsın ben ole sabretmıstım ama o evre berbattı....
pişmanmıyım aksıne ozluyorum sıyah saclarımı bıde onlerı uzun arka katlı kut bı sac cok şık olur ama cesaretın var mı işte:)))))))))

Ben kendi rengimden direk siyaha boyadım geçen yıl hiçbir renk denemeden çok hoşuma gitti 2 senedirde siyahtı ama artık bıkmıştım her ay dip boya yapmaktan çünkü sarı yada kahve gibi bi renk değil diplerden açık renk çıkınca hemmen boyamak gerek yoksa komik duruyo
fazlasıyla neyse bu ay gözümü karartıp siyahtan açık kahveye dönmeye karar verdim kuaförler 200 liraya kadar ücret çıkarınca kendim açmaya çalıştım ama mahvettim saçımı alacalı bulacalı oldu heryeri yıprandı da, 50 lira gitti çöpe, artık mecburen kuaföre gidip düzelttirdim 80 lira da oraya verdim 5 saatte kuaförde eziyet çektim olan benim 130 liraya ve matlaşan gariban saçlarıma oldu ahki ne ah! şimdi bakırlı kahve eh işte fena durmuyor...

aman aman siyah boyadan uzak durun, fikirler çok değişiyor gerçekten saçın doğal yumuşaklığı gidiyor yıpranmış sert saçlarda iğrenç, bence yumuşak renkler en güzeli

siyah sac bi tutkudur saridan sonra kizil ve siyaha boyattim ama kesinlikle siyah sac.palet 1.0 süper sacimdaki turuncu sari ve kizil hepsi gitti tek renk oldu cok sukur artik sadece siyaha boyatacam canli termiz temiz duruyor

boyatacak olan iyi düşünsün derim 7 ay oldu hala boyam akmadı

Back
X