• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah sac tutkusu( boyatanlar,boyatmayı dusunenler,pişman olan ya da memnun kalanlar)

minikcadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
558
4
118
32
Samsun
arkadaslarr doğal sac rengm acık kumralken gecen sene uclarına sarı attırmıstım. onları begenmeyerek bır ıkı hafta sonra ucları koyu kumrala boyattım aktıkca.3kez fılan sanırım toplam.. şuan sacım eskı doğal rengınde kumral..
gelelım sadede :) siyah sac acaip hosuma gıdıyo bıkac haftadır. hatta sıyah saclı bı bayanın fotografına kendı resmımı yapıstırarak deneme yaptm yakısmı yakısmaz mı gıbısınden :)
cok hoş oldu. beyaz tenlı ela gozluyum. dipten cıkan kendı rengım koyu kumrala yakın.

SORUM:
siyah sac benım sacım gıbı ıslem gormus bı sacta nasıl durur? yada sıyaha yakın koyu kahveler de olabılır.. siyah yapıp sonra pişman olan yada değiştirmek ıcın ugrasan da vardır belkı.. herbırınızın yorumu fıkrı cok onemlı benm ıcın. sac boyalarından pek anlamıyorum o yuzden fıkrınıze ıhtıyacm var..

boyatsam akınca zamanla renk degıstırırmı ?

arkadaslarr doğal sac rengm acık kumralken gecen sene uclarına sarı attırmıstım. onları begenmeyerek bır ıkı hafta sonra ucları koyu kumrala boyattım aktıkca.3kez fılan sanırım toplam.. şuan sacım eskı doğal rengınde kumral..
gelelım sadede :) siyah sac acaip hosuma gıdıyo bıkac haftadır. hatta sıyah saclı bı bayanın fotografına kendı resmımı yapıstırarak deneme yaptm yakısmı yakısmaz mı gıbısınden :)
cok hoş oldu. beyaz tenlı ela gozluyum. dipten cıkan kendı rengım koyu kumrala yakın.

SORUM:
siyah sac benım sacım gıbı ıslem gormus bı sacta nasıl durur? yada sıyaha yakın koyu kahveler de olabılır.. siyah yapıp sonra pişman olan yada değiştirmek ıcın ugrasan da vardır belkı.. herbırınızın yorumu fıkrı cok onemlı benm ıcın. sac boyalarından pek anlamıyorum o yuzden fıkrınıze ıhtıyacm var..

kahvenin koyu renkleri değişime daha uygun renkler. siyahtan dönmek gerçekten çok zor oluyor. ayrıca şahsi fikrim; siyah saç, yüz hatlarını çok keskinleştiriyor. sert bir hava veriyor. eğer yakışacağına inanıyosan ve uzun süre siyah kullanmak istiyorum diyosan boyatman uygun olur. ama benim işim belli olmaz, değiştirebilirim diyosan, o zaman koyu kahveleri tercih etmelisin.

SORUM:

Ben siyah saç hastasıyım kendi saçımın orjinali simsiyahhhhh kömür gibi hatta boya zor tutuyor saçı. Bende mavi göz bugday ten var bebek gibi oluyordum saçlarda beldeydi ama maalesef çok hard duruyor, hani böyle deri ceket falan giyincede hanım hanımcık durmuyordu o yuzden kumrala boyadım öyle devam ediyorum kestirdim de güzelce :D Kahverengi ekru renkleri seviyorsan kıyafette, siyahtan uzak dur derim :/

Sarı röfle, kızıl, siyah, kahve her rengi kullandım
Herkes farklı farklı renklerin yakıştığını söyledi
Bir gün kuaförüme gidip siyah istiyorum dediğimde
emin misin diye sordu
evet dedim istiyorum
hemen dönmek istersen ya da açtırmak istersen zor olur dedi
hayır dedim vazgeçmem
simsiyah saçlarımla süper bir değişime uğradım.
Sonra 2 yıl dip boya dahi yaptırmadım
kendi rengimi kullanmaya başladım ve çok memnundum yumuşacık doğal saçlarımdan
ve bir gün kafam attı gidip canım saçlarıma röfle yaptırdım.
simdi kahve tonlarında ama keşke kendi saçlarıma hiç kıymasaydım demeye başladım
çünkü artık mecbur boyatıyorum, beyazlarım çıkmaya başladı :(

Evet canım geçici boya kullanabilirsin bikaç yıkamadan sonra akıyor..hem bi görmüş olursun belkide bi anlık hevesdir dener görürsün en azından. Bu arada beyaz tenli ve ela gözlüysen kesinlikle siyah saç'ı tek geçerim .çok yakışır. kendimden biliyorum:))) ama dediğim gibi yinede önce geçiciyi kullan,hoşuna gidersede çikolata kahve falan yap onlar da siyah gibi oluyor zaten hem daha doğal durur,hemde siyah kadar zor açılmaz zannımca

heveste olabılır kızlar pişman olmaktansa gecıcı boyayla gormus olurum :) bakın boya konusunda okadar bılgısızımkıı gecıcı boya oldugunu bıle ılk kez sızden duydum :D
süpersinizz.

SORUM:

siyah renk canlıyken güzel durur..zamanla aktıkça soluklaşıcak o zaman hoş durmaz bence...4 no kahve siyaha yakın bi renk ...ben yarın 4 no koleston ile boyuyıcam saçımı tıpkı siyah gibi görünecek...ana saçım da siyaha yakın kahve ...siyaha boyatmadan önce yüz hatlarına yakışıp yakışmadığına bakmak lazım...önümüz bahar siyah boya uygun olurmu onuda düşün ...yine de kolay gelsin yeni haline kavuşma maceran....

kızlar pekı koyu kahveye boyasam dıyelım, aktıktan sonra uclarındakı acık kumrallar yesıl fılan dururmu acaba? yansıma olayından korkuyorum cok.

aah aahh bende beyaz ten yeşil göz ve değişik bi saç rengine sahip biriyim kumral mı desem kestane mi tam isim bilmiyorum açıkçası :31: bikaç sene önce siyaha boyadım ki beyaz tene ve gözlerime yakışacağını düşündüm ancak ilk defa boyadığım için tecrübesizlikle mavisiyaha boyadım ne aptallık mat siyah yapmalıydım saçlarım çok parladı ve etrafımdaki herkes bi tuhaf bakıyodu yakışmamış mıydı yakışmıştı ama eksik bişiler vardı..hiçbi zaman tvde vs gördüğümüz saç renkleri olmuyo bizlere kızlar çünkü tvdeki insanlar bi ton makyaj yapıyo ve bize ööle güzel geliyoki dur ya bende beyaz tenliyim banada gider yanlışş! tamamen bişilerle desteklemek gerekiyo makyaj vs..neyse açıkçası bende saçlarımı epey uzattım ve hala siyahın yakışacağını düşünüyorum ve belki boyarım ama bikaç sene sonra anca şuan balyaj düşünüyorum bu arada benim siyah saçım anca 3 4ayda akmıştı..geçici boyayla denenebilir bence de..ama siyah boya kesinlikle 2 3defa yıkadıktan sonra düzgün olur öbür türlü hemen caddeye çıkılmaz bence..

bende gecen gün gece mavisine boyadım yorumsuzum :S

Eklentiler

• $2013-01-22 18.26.08.webp
    $2013-01-22 18.26.08.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 665
bak ne yaptım:))) siyah saclı bı bayanın yuzune kenndı yuzumu kessıp koydum:)
cok hoşuma gıttı. ama ben maymus ıstahlıyım bıraz pişman olur bu sefer doğal rengıme dönmek ısterım, kendı sac rengımden de olurum :(

gecıcı boyayla deneme yapıcam ama kesın :)

bak ne yaptım:))) siyah saclı bı bayanın yuzune kenndı yuzumu kessıp koydum:)
cok hoşuma gıttı. ama ben maymus ıstahlıyım bıraz pişman olur bu sefer doğal rengıme dönmek ısterım, kendı sac rengımden de olurum :(

gecıcı boyayla deneme yapıcam ama kesın :)

güzel olurmuş ama yaa

Back
X