Gelinbaşı ve Gelin Tacı siyah saç,gelin başı çelişkisi

amiin tatlım inşallah...Allah evini huzur ve mutlulukla doldursun eşinle aran hep pamuk gibi olsun inşallah...

amin canım :)) ne güzel bi dua oldu bu böyle.Allah herkese mutluluk huzur nasip etsin,benimle birlikte....

Bende siyah saçlıyım...Birçok arkadaşım siyah saçın bembeyaz gelınlıge çok ama çok güzel oldugunu düşünüyor ki ben de aynı fikirdeyim kesnlikle çok yakışır...

Bende aynı fikirdeyim artık :))

bence de sacının rengını degıstırme
bole bır rıske yok dugun oncesı
ayrıca makyaj dıye bısey var
harıka bır ten makyajı ıle bole bır sorun oırtadan kalkacaktır
ayrıca bende senın gıbı
bana herkes oyle dıyor
sıyah sacla ıle gelın ol dıye

düğün öncesi risk kısmı zaten olayın cabası canım,genel kanıda siyahın itici olmadığı yönünde olduğuna göre,kararım belli :)
bende gelinlikte koyu saç rengini tercih edenlerdenim.
daha çok yakıştığını düşünüyrm ama illa aklında soru kaldıysa koyu kahve yapabilirsin siyaha çok yakın bir renk.

denemiştim canım koyu kestaneyi,siyah konusunda endişem yok aslında çünkü uzun zamandır kullanıyorum.endişem gelinliğin masumluğunu alması yönündeydi,öyle bir dolduruşa getirildim.ama genel olarak herkes benimle aynı fikirde.fikrim desteklendiğine göre bildiğim yoldan gidebilirim (: sağolunnn...

Esmer tende beyaz saç da kızıl saç da inanılmaz itici ve yapay oluyor, ne de olsa doğal sarışın ve doğal kızıllar beyaz tenlidir bu nedenle sarı ve kızıl tonları sadece beyaz tenlilere ve açık buğday tenlilere yakışır ve sadece onlarda doğal durur. Burada beyaz tenin bir üstünlüğü yok, yanlış anlamak isteyen böyle sözleri yanlış anlayabiliyor zaman zaman, ama gerçekleri konuşmak lazım. Hangi renge hangi renk yakışır gayet açık ve nettir, göreceli değildir. Esmer bir tende sarı saç kadar itici bir şey olamaz....Esmerler siyah, mavi siyah ve koyu kahve tonlarında boyatırlarsa doğal durur. Arkadaşımız beyaz tenli olduğundan doğal saç rengi koyu değilse siyah saç ifadesini çok sertleştirebilir. Ben bir defa çok koyu bir kestaneye boyatmıştım kaşlarım açık kumral kalmıştı inanılmaz itici ve kötü durdu o saç bende. Herkesin söylediği de ifademi çok sertleştirdiğiydi. Siyahı hiç düşünemiyorum! Ama doğalında koyu renk saç açık ten kombinasyonuna sahip insanlar var, onlara her renk tonu yakışır.
Yine de, arkadaşımızın durumu için benim fikrim düğünden önce saçları ten rengine uygun açık kahve tonlarına boyatmasından yana... :)

saçımın doğal rengide koyu kestane tarzı bişeydi zaten canım...Siyah alakasız durmuyo yani ;))

valla bende siyah saclıyım hatta uzun zaman cikolata kahve kullandım genel olarak cevreme sordum siyah kalsın daha yakısıyor dediler. bende aynı kanıdayım gelinliğim kırık beyaz cok hoş durucak hafifde makyaj tamamdır. bence hangisi içine siniyorsa onu tercih et ama siyah cok ağır cok hoş gercekten...

Merhaba canım,
düğün gününde daha önceden denemediğin birşeyi yapma derim.Yani koyu renk saçın var ve sarı daha önce kullanmadıysan sırf o gün için yapıp daha sonra pişman olabilirsin.Başkasının ne dediğini boşver.

valla bende siyah saclıyım hatta uzun zaman cikolata kahve kullandım genel olarak cevreme sordum siyah kalsın daha yakısıyor dediler. bende aynı kanıdayım gelinliğim kırık beyaz cok hoş durucak hafifde makyaj tamamdır. bence hangisi içine siniyorsa onu tercih et ama siyah cok ağır cok hoş gercekten...

bencede ağır ve asil bir renk...kararımı verdim :)
Merhaba canım,
düğün gününde daha önceden denemediğin birşeyi yapma derim.Yani koyu renk saçın var ve sarı daha önce kullanmadıysan sırf o gün için yapıp daha sonra pişman olabilirsin.Başkasının ne dediğini boşver.

canım cesaret edemem zaten ama sarı diil kestane tonları önerildi kuzenim tarfından.sorun o değil de gelinliğin massumluuğu yönünden endişe etmiştim.geçti endişem.sağolun yorumlarınız için

Back