Gelinbaşı ve Gelin Tacı siyah saç,gelin başı çelişkisi

ezemra_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
88
5
98
Isparta

Öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar...
Şimdi şöyle bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Konu şuki;benim nisanın 1inde düğünüm var,oldum olası gelinliğimin üzerinde ssiyah saç,gri ve füme tonlarda makyaj ve inci kolye ve küpe takmayı hayal etmişimdir.Kaldıki şuandada saçlarım siyah ve düğünüme bir hafta kala gidip daha canlı gözüksün,ışıkta rengi güzel gözüksün diye mavi siyaha boyatmayı düşünüyordum,ta ki bu sabah kuzenimle yaptığım telefon görüşmesine kadar.Kuzenim bana,siyah saçın çok itici bir renk olduğunu,gelinliğin masumluğunu yok ettiğini,siyah saçın 5 10 yaş yaşlı gösterdiğini,rengimin çoook soluk gözükeceğini gibi gibi şeyler söyledi saçımı kızıl kahve yapmam konusunda tavsiyede bulundu.Bu arada beyaz tenliyim ve siyah saçın bana yakışmadğı konusunda birşey duymadım bugüne kadar.
Şimdi size soruyorum,siyah saç gerçekten bu kadar iticimidir?Gelinliğe yakışmazmı?

Son düzenleme:
herkesin zevki farklı tabiki ama bende koyu siyah yada mavi siyahı hiç beğenmiyorum. yaşlı gösteriyor. saç rengini kırdırıp yumusata bilirsin. koyu kahve mesela... oda siyaha yakındır ama daha yumuşak gösterir amaaaa iyi düşün ve karar ver ki sonradan pişman olma:) bu arada mutluluklar....

vallahi şekerim bence kafanda kurmuş olduğun kombinasyon çok hoş makyajlada bütünleşince siyah zaten fenna bişey olur makyajı da gösteriyor zaten uzun zamandrda kullanıyormuşsun düğününde 15gün kalmış kızıl kahvede tatlı durur ama bence kafanı karıştırma hiç senin hayalin o yönde madem kimseye kulak asma hayalini gerçekleştir..

bende bir dönem siyah yapmıştım saçlarımı, evet sert bir ifade oluyor ama yakışana yaşıyor yani :) şayet olumsuz bir şey yoksa bugüne kadar saçlarınla ilgili duyduğun, siyah asildir gelinlikle güzel olcağını düşünüyorum, ten renginede yakışıyorsa sorun yok.

canım saçmalama ben de beyaz tenliyim saçta her rengi kullandım siyah sarı kızıl,hepsi de yakışır bana.ama hayalim beyaz gelinliğin üstüne siyah saçlardı öyle de yaptım.iyki de yapmışım.gelinliğin üstüne siyah saç harika oluyor.hayalinden vazgeçme.

siyah saçın size yakıştığını düşünüyorsanız asla itici bir renk değildir yakışan insanda çok güzel duruyor ve sırf acaba gelinlikte siyah saç kötü duracak diyede saçınızı boyatmayın bence normalde yakışan bir saç rengiyse gelinlikle neden yakışmasın ki

siyah saç bazı kişilerde çok itici durabiliyor ama sizde böyle bir durum olsaydı emin olun bu zamana dek fark ederdiniz itici durduğunu yada çevrenizden gelen tepkiler olurdu bu saç sana hiç yakışmıyor diye uzun zamandır bu rengi kullandığınıza göre demekki size yakışıyor bence boyatmayın saçınızı

buarada bende evlilik tarihime 15 gün kala karamel saçlarımı kızıla boyattm benimde hayalim kızıl saçlar gold takılar ve saç aksesuarlarıydı gayeet te güzel oldu valla

canım bende tam böyle düşünüyordum aslında.yani helekki düğün öncesi bir değişikliğe kalkışmak aklımdan bile geçmiyordu ama,o kadr açıksözlü bir kuzenim varki 20 dakikada 360 derece fikir değiştirip koşarak kuaföre gittim :)) kuaförlerde mavi siyahtan yana aslında ama....bu kadar yadırganınca sizlerinde fikrine başvurmak istedim.
sağol canım yorumun için

valla canım katılıyorum sana bende beyaz tenliyim ve ne yaptıysam yakıştı aynen siyah sarı karamel kahve tonları hepsini o yüzden katılıyorum sana

Vallaha ben bir Antepliyle evlendim 2 sene önce.. Antep kültürünü de yavas yavas ogrendim. İlk zamanlar dikkatimi bir şey cekti. Kızlar evlenmeden önce saçlarını sarıya boyatıyorlardı. Anlam verememiştim. Şimdi sizin gibi düşündüklerini sanıyorum.. Şimdi ne zaman bir hatun görsem aha yeni evlenmiş diyorum. O derece çok gördüm evlenen sarı saç )
Bence doğalı en guzeli.. Gelininde gelinliginde dogal olması..
Benim saclar koyu kahve ben hiç ellemedim..

valla canım katılıyorum sana bende beyaz tenliyim ve ne yaptıysam yakıştı aynen siyah sarı karamel kahve tonları hepsini o yüzden katılıyorum sana

canım "katılıyorum"dan sonra güldüğüne göre sanırım gülmekten katılıyorsun

rica ederim şekerim bak bende mesela çok açıksözlüyümdür bu yakıştı bu yakışmadı diye arkadaşlarım birşey alıcaklarında saç rengi değiştireceklerinde bana sorarlar ve tecrübelerimdende faydalanarak siyah yakışana çok yakıyor kesinlikle sende profil seninse belli epey güzel bir gelin olucaksın mutluluklar şimdidenn

bende saçlarımı düğünüme yakın siyaha boyatmayı düşünüyorum çok beğeniyorum çok yakışıyo

Genel olarak itici bir görüntü olmadığını savunuyorsunuz yani öylemi arkadaşlar...yorumlarınız beni rahatlattı cidden.Kuzenim özellikle büyük şehirlerde siyah saça iyi gözle bakılmadığı kanaatinde nedense :)) Bende köyde yaşamıyorum aama,kendisinin bu tarz bi endişesi olmuş benimle ilgiili :))bu tarz bir yorum yapınca,acaba mııı dedim bende açıkçası.kaç kuaförle konuştum hepsi direk siyah dediler zaten.bende asil duracağı kanaatindeyim açıkçası

canım internetten alıntı yaptığım siyah saçlı ve siyaha yakın tonlardaki saç renklerine sahip gelin fotoğrafları ekliyorum belki itici durmadığı konusunda sana bir yol göstermiş olur şimdiden mutluluklar

resimler ALINTIDIR

Son düzenleme:

ozaman konu kapanmıştır siyahta topluca hemfikiriz siyah saçlı bir gelin olucaksın tamda hayallerinde gibi....kuzenine gelince siyah saçla büyük veya küçük şehirin alakası yok insanın havasıyla alakalı havası cazibesi varsa geçtiğinde baktırıyosa aaa ama saçları siyah köylü diyip başını mı çeviriyor kendisi eminim bakıyordurr yani diyeceği o ki herkes şahsına münasırdır hernekadar bende çok sık saç rengi değişsemdehe hee

yani deneyip gördün canım öylemi...eminim güzel olmuştur.dediğim gibi beenim şüphem yok aslında aama,toplumun sesinede sayenizde kulak veriyorum :))

Son düzenleme:
resimlere de baktım bi arkadaş paylaşmış ama senin mavi siyah olucak birde makyajın daha pırıltılı şööle daha daha iyi olucaktır fresh bir yüz capcanlı wuuww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…