Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah Saç Buğday Tene Nasıl 0lur ?

doLunay_fg

ღ (^_^) F ♥ g {^_^} ღ
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
122
0
46
İzmir
buğday tene siyah saç yakışır mı dersiniz ?

beyaz tene mi , buğday tene mi siyah saç yakışır sizce ...

Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim BayanLar opuyorumnanaktan

bence beyaz tene cnm kırmızı rujla filan cok dikkat cekici oluo alie cullen gibi
bugday renge daha cok bakır ve kumral tonlarını yakıstırıorum ..

ii forumlar

ben de buğday tenliyim cnm boyadım bi ara siyaha yüzüm çok beyaz kaldı sevmedim. yüzüm buğday ten olarak kalsın istiyorum ben çünkü siyah olunca saçlarım, çok beyaz oldum :1no2:

bende buğday tenliyim ve saçlarımı siyaha boyadım canım , ama çok yakıştırdılar hiç kötü yorum yapan olmadı hatta kıskananlar çok oldu : )

benimde kendi tenim çok açık buğgay yani bende beyaz kaldım baya ama çok gitti yüzüme çok beğendim ben :kedi:

onun dışında aslında hangi markanın siyah boyası daha iyi bunu öğrenmek istiyorum ben ?

buğday tende hafif bir sarımsılık olur. o nedenle siyah renkler pek gitmez. açık buğdaysa sarı,, değilse kumral tonlar idealdir bence.

buğday tende hafif bir sarımsılık olur. o nedenle siyah renkler pek gitmez. açık buğdaysa sarı,, değilse kumral tonlar idealdir bence.

aksine beyazlık ve hafif bronzluk var bende oda güneşten sebep normalde hiç sarı değilimdir ve siyah gerçekten çok güzel gidiyor asıl öğrenmek istediğim hangi markanın siyahı daha güzel boyar bunu merak ediyorum ?

ya şekerim sen zaten kararını vermissin neden soruosun ki boya iste en iisi palettenin ki bu arada ... ama bnce siyah cok sivrilticek yüz hatlarını kızıl veya bakır tonlarını denemelisin ...

ya şekerim sen zaten kararını vermissin neden soruosun ki boya iste en iisi palettenin ki bu arada ... ama bnce siyah cok sivrilticek yüz hatlarını kızıl veya bakır tonlarını denemelisin ...

saçlarım zaten siyah benim paletteninkiyle boyadım ikinci boyayışım . . .

herkes zaten çok beğendi diyorum merakım da genel düşüncenin ne olduğu.

istediğim şekilde soru sorma hakkına sahibim sanırım problem olmamıştır senin için inşallah. soruyu zira sana değil genele sordum cevaplaman gerekmiyordu yani.

ama palette gerçekten mükemmel bir boya tavsiye ederim.

bunun dışındaki tavsiyelerede açığım.

hyr demek istediğim şu burdakiler boyama hayır iğrenc olur dese de bu senin fikrini etkilemicek görüyorum ki cünkü sn kararını wermissin o yusden fikir kalabalığı yapma diorum umarım anlatabilmisimdir zemuszemus
loreaLde en az paletteninki kdr kaliteli bu arada ... bilgilerinize sunarım sositososito

ben buğday tenliyim baya bi süre siyah kullandım saçlarımı çok yakıştırıyodu herkes..2 sene felan kullandım toplamda sanırım ama sıkıldım şimdi kahverengi...

ama çok yakışıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…